Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמר, למרות שאני מודה שהאפשרות מאוד מפתה, אני מפציר בך לא לגעת לו ברכב.

את לעולם לא יכולה לדעת האם השכן המנוול הציב מצלמה על רכבו, ואם הוא אכן עשה זאת, את יכולה למצוא את עצמך בצרה רצינית.

אני מציע לך להרכיב בינתיים על הרכב שלך צמיגים סוג ז' (מקסימום תתאמני קצת בהחלקות משעשעות) ובמקביל להציב מצלמה נסתרת על הרכב. לאחר שהמנוול יחזור לחתוך לך את הצמיגים ויצולם בשעת מעשה, או שתפני אליו ותדרשי ממנו פיצוי על הנזק שנגרם לך, או שפשוט תפני למשטרה/עו"ד/מאפיה (מחקי את המיותר).

בהצלחה, ומי יתן ותקחהו הזיבה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל דאגה, לא התכוונתי לגעת לו ברכב.

הנקמה מעט יותר מתוחכמת ויש אפילו אישור מוועד הבית (אני לא מפרטת כרגע כי לכו תדעו אם החרא הקטן קורא כאן).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

ולגבי ה-OZ המדוברים - כן, אני רוצה!!!

ואם אתה כבר שם, תביא לי גם את המושב הקדמי שלו, את האינלט ואת מערכת האלדקס.

תודה!

אין תביא - תבואי!

את תעסיקי אותו ואני אפרק לו את האוטו-מתאים?:shock::-D

ניסית את "ממציא הגלגל" ברעננה לגבי F1 ? תגידי שאני שלחתי אותך

פורסם

כשחיפשתי בזמנו בכל הארץ צמיג יחיד של ברידג'סטון פוטנזה RE050A במידה 17, המקום היחיד שהצליח להביא לי כזה (גם אנטון לא הצליח) הוא צמיגי מקסיקו בנתניה, אז שווה לבדוק טלפונית גם אם זה לא באיזור.

אני יודע שזה לא אותו יצרן, אבל אולי יש לו קשרים בהשגת סחורה נדירה (ואיכותית)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עזבו לרגע את הצמיג היחיד שחסר לי.

כיוון שהפסיקו לייצר אותם, בואו נדבר שניה על תחליף ל-F1 GS-D3 הידועים והאהובים על רוב חובבי הנהיגה.

בעקבות הרבה מאוד שירשורים כאן ובפורומים אחרים, חשבתי שתחליף הולם הוא ה-T1R (מחיר סביר ו-TREAD זהה).

אבל מישהו חשב אחרת:

http://www.caranddriver.com/reviews/comparison_test/tires/tire_test_the_quick_and_the_tread_comparison_test+page-5.html

ועכשיו אני מבולבלת, במיוחד מהמשפט:

"Geswein noted it was "soft and imprecise" and didn't "feel like a sport tire."

אז איזה צמיג יכול להיות המחליף הראוי, שדומה מבחינת תפקוד ומחיר ל-F1 GS-D3?

פורסם

אני עדיין מתגעגע ל F1 שלי. :(

נראה לי שתצטרכי להחליף 2 צמיגים ל T1R

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

סליקס מקדימה, אליאנס מאחורה.

להיכנס לפניות עם הליאון בגז, ולצאת עם זנב בחוץ :twisted:

לרגע קט זה אפילו עלול להרגיש כמו S2000... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בלי קשר אם בא לך רביעייה של PZERO כולל ג'אנטים של OZ - שבאים ישירות מ4VT בצבע כסף - אני מכיר אחד כזה שעומד לידי - אפשר לעשות איזה מבצע באחד הלילות...8)

ולגבי ה-OZ המדוברים - כן, אני רוצה!!!

ואם אתה כבר שם, תביא לי גם את המושב הקדמי שלו, את האינלט ואת מערכת האלדקס.

תודה!

תמר ורועי.

תמר - גם אני, כמו השכן העבריין שלך, קורא כאן לפעמים, תיזהרי שאני לא אשלח אותו אלייך "לסיבוב נוסף" !!!

רועי - העברתי לשכן המפורסם את הכתובת שלך, הוא "מתמחה" גם בקליאו MK2 :lol: ...

ועכשיו ברצינות, זוג T1R הם פתרון חביב וזול, כנ"ל גם חלק מהצמיגים מהמבחן הישן, אך האיכותי הנ"ל http://www.caranddriver.com/reviews/comparison_test/tires/tire_test_the_quick_and_the_tread_comparison_test/(page)/1

אני, בסט הבא שלי אלך כמוך, על T1R הזול, או על ה R1R הבכיר יותר (שאינו מיובא עדיין לארץ, וחבל) או על סט Z212 של הנקוק, או RT615

ליאור (שהלאון שלו מושבתת הערב, כנראה מודול הצתה ששבק :( )

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מכיר את המבחן הזה עוד ממזמן מזמן אבל חולק עליו.

מניסיון רב מאוד בגימקנות - ההבדלים בין הצמיגים קיים אך זניח למדי. פעם הייתה לנו גימקנה של הרודסטרים, והיו 10 סיבובים לפני הגמר. כל חמשת העולים לגמר היו בהפרש של 11 מאיות (בין הראשון לחמישי) כאשר אחד נעל פאלקן אזניס RT615, שניים נעלו גודייר F1 ואחד נעל T1R . כולם עם רכבים דומים הגיעו לאותן תוצאות.

היתרונות הקלים של הגודייר נעלמים ביחס למחירו (כמעט כפול).

למעשה בMDC האחרון היו גם המקום הראשון וגם השלישי נעולים ב T1R.

בקיצור - יש צמיגים ברמה דומה לשל הטויו, הפוטנצה RE 50, היוקוהומה S-DRIVE וכמובן הגודייר. אבל הטויו לפי דעתי הוא מספר 1 מבחינת ערך לכסף.

פורסם

השאלה היא אם ניתן להשוות בין ג'ימקנות לבין נהיגה ב"מסלולים" מהירים יותר מבחינת ההתנהגות של הצמיג.

האם היית סומך על אותו צמיג שעמד במבחן הג'ימקנה מול צמיגים אחרים, לשרת אותך נאמנה גם בנורבורגרינג (או נניח נס הרים בשביל להיות מציאותיים :-P)?

אגב, שלא תהיה אי הבנה, אני לא מזלזלת בג'ימקנות אלא חושבת שאולי דווקא שם יש פחות משמעות לצמיג ויותר משמעות לנהג ולקוים שהוא בוחר.

פורסם

בהחלט הייתי סומך על ה T1R ועל הפוטנצה RE50 (שניהם צמיגי הספורט שלי, בגאנטים שונים - 16 ו 17) גם ליום יום, גם לנס הרים וגם לאימוני הדריפטים שלי.

אם הייתי חושב שיש הבדל מהותי הרי ברור לך שהייתי לוקח משהו טוב יותר, אבל הההבדלים בין צמיגים בקטגוריה ה UHP הם קטנים ולא מורגשים, לא בגימקנה ולא בנס הרים...

פורסם

ניב, כמה עולה פוטנצה כזה ליחידה?

הדגם עליו דיברתי R050A ואותו רכשתי לB4 של אבא שלי הסתכם ב1300 ליחידה, שזה רמות המחירים של הF1. (או יותר)

חוצמזה, אני מסכים עם כל מלה בנוגע לתמורה לכסף של הTOYO.

(אפשר להחליף 2 רביעיות של טויו במחיר של רביעיית גודייר , ולדעתי ההבדל לא מורגש)

אגב, ראיתם את רמות המחירים בלינק שנתנו כאן?

הגודייר עולה רק 10 דולר יותר ליחידה מהT1R....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע למה כל הפורום משביח את הטויו T1R, אני מתחרט על כל רגע ששמתי אותם, עברתי מהגודיר F1.

לגבי השכן, אם את צריכה עזרה בחינוך, בכיף אני אחלה מורה:)

פורסם

הגודייר יותר טובים, אבל לא הרבה יותר טובים כדי לשלם מחיר כ"כ יקר ביחס ל T1R.

אני דיי בטוח למשל שהחלפת רביעיית T1R באמצע הדרך של רביעיית ה גודייר תתן להם יתרון אדיר על F1 חצי גמורים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...