Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב בתיבה אטומה והפכתי לו את הפלוס והמינוס, זה גורם נזק כלשהו לסאב?

משום מה שומעים יותר טוב ככה אבל אני חושש לגרום נזק לסאב.

אם ההיפוך בין הפלוס והמינוס לא גורם לנזק, יכול להיות שינוי לטובה בסאונד אם אנסה להחליף את הפלוס והמינוס בטוויטרים ובמידים?

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ברוך הבא לעולם המופלא של כיווני מערכת:wink:

זה לא גורם נזק ולעיתים דווקא ההיפוך של הפאזה נשמע יותר טוב.

אלי

פורסם

תודה אלי.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

יש אפילו אופציה כזו בחלק מהמערכות של פיוניר מהפאנל

שאתה הופך קוטביות אתה באצם גורם למברנה לעבוד הפוך,

היא תיתן את אותו הצליל יש צלילים שישמעו יותר טוב ככה ויש שההפך ...

לא גורם נזק ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לא לגמרי נכון עד כמה שידוע לי, לא מתבצע היפוך של הקטבים החשמליים עבור הסאב אלא היפוך בקוטביות של האות שיוצאת אליו דרך הHU - כתבו על זה כמה פעמים בפורום שהאפקט האמיתי הוא בעצם דיליי של פחות או יותר שלוש מילי שניות וזה נשמע כמעט זהה לחלוטין להיפוך פאזה.

נוכחתי לדעת שלא בכל רכב הטריק הזה משיג תוצאות.

הדברים שרשמתי הם לפי ידע נרכש, לא לפי ידע מוכח, אני מקווה שאני צודק ושמישהו בפורום יכול גם לאמת את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיאורתית אין הבדל מבחינת פאזות בין הפיכת חוטי הסאב לבין הפיכת תיבת הסאב לבין הפיכת פאזה דרך הHU.

אני גם יודע שבהפיכת קוטביות דרך HU יש השהייה של 90 מעלות במופע. תיאורתית זה זהה להפיכת קוטביות פיזית.

פורסם
יש אפילו אופציה כזו בחלק מהמערכות של פיוניר מהפאנל

שאתה הופך קוטביות אתה באצם גורם למברנה לעבוד הפוך,

היא תיתן את אותו הצליל יש צלילים שישמעו יותר טוב ככה ויש שההפך ...

לא גורם נזק ,

אה??????????????

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

jexy ? אפשר מילון להודעה שלך ?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

שינוי פאזה הופך את תנועת הממברנה ב 180 מעלות, כלומר אם במצב רגיל הממברנה נעה קודם קדימה ואז אחורה, עם פאזה הפוכה היא נעה קודם אחורה ואח"כ קדימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...