Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצגה הטובה ביותר בעיר חוזרת בפרקים חדשים.

כמות השטויות וערבובי המושגים לא תאמן.

לפותח השירשור : יש אלפי סרטים ברשת על ווילי של מכוניות ,אז כנראה שזה אפשרי. וכמו שנכתב צריך רכב חזק מאד הנעה אחורית (איפה זה שפרפר גלגלים אחוריים עם הנעה קידמית?), משטח עם אחיזה טובה וצמיגים "דביקים".

לגבי נסיעה על שני גלגלים ,שוב תחפש ברשת ותראה. בד"כ עושים את זה עם רמפה קטנה שהרכב עולה עליה רק בצד אחד ומכאן זה עניין של כשרון ומיומנות הנהג.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואתה רוצה להגיד לי שליונדאי אלנטרה יש נעילת דפרנציאל?

כי אם תחפש ביו טיוב תמצא סרטום לפרסום של יונדאי ותראה שם המון פעלולים עם רכבים פשוטים (אלנטרה).

אני לא רוצה להגיד שום דבר. ציינתי שראיתי גם יונדאי אקסנט נוסעת על 2 גלגלים צידיים, וללא נעילת דיפרנציאל! ברור שיש עוד דרכים לעשות את זה, אני נתתי את הדרך הכי קלה ..

רכב עם נעילת דיפרנציאל ומרכז כובד גבוה הוא רכב אידיאלי לפעלול הזה ..

ואני לא משווה רכב לטרקטורון, אבל מישהו רשם פה שווילי אפשר לעשות רק עם שרשרת , אז ציינתי שיש טרקטורונים עם דריי שפט וגם הם עושים ווילי ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל באותה הדגמה של נסיעה על 2 גלגלים ב"הילוך חמישי",

ציינו שהדיפרנציאל חייב להיות נעול, וכך הוא היה, גם באוטו המצ'וקמק ששימש בהדגמה.

בקיצור, אם אתם רוצים לנסות את זה בבית, ילדים (NOT) צריך קודם לנעול את הדיפרנציאל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי את זה, וסופית גם באקסנט וגם באלנטרה שחברנו ציין ... נעלו את הדיפרנציאל לצורך ההדגמה ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אמא שלי פעם עשתה ווילי אם מיצובישי גאלנט 1800 בעלת הנעה קדמית.:shock:

מה שבטוח שהיא ממש לא תכוונה לכך.

כל מה שהיא עשתה זה שילוב רוורס ולחיצה הכי עצבנית על הגז (היא רצתה ללחוץ על ברקס בעצם, אבל פספסה ובכל הכוח דפקה על הגז).

במו עייני ראיתי את הגלגלים אחוריים עולים באוויר, הרכב עף איזה 10 מטר ונוחת על שתי מכוניות שחנו בצד שני של מגרש.

אחת מהן הושבתה כליל. לגאלנט נדרשו תיקונים קלים בקצה שלדה.:roll:

פורסם

אין שום סיכוי בעולם שהגלגלים יעלו אפילו מילימטר, במיוחד לא ברברס, אפילו שאמא שלך מאוד כשרונית

פורסם

סליחה שפספסתי..אבל איזו פעולה עושים כדי שהגלגלים יעלו למעלה?הם פשוט עולים מעצמם בתחילת הנסיעה?:roll:

פורסם
אמא שלי פעם עשתה ווילי אם מיצובישי גאלנט 1800 בעלת הנעה קדמית.:shock:

מה שבטוח שהיא ממש לא תכוונה לכך.

כל מה שהיא עשתה זה שילוב רוורס ולחיצה הכי עצבנית על הגז (היא רצתה ללחוץ על ברקס בעצם, אבל פספסה ובכל הכוח דפקה על הגז).

במו עייני ראיתי את הגלגלים אחוריים עולים באוויר, הרכב עף איזה 10 מטר ונוחת על שתי מכוניות שחנו בצד שני של מגרש.

אחת מהן הושבתה כליל. לגאלנט נדרשו תיקונים קלים בקצה שלדה.:roll:

כמו שכבר אמרו לך, הסיכוי לעשות ווילי ברכב רגיל ועוד ברוורס כול כך אפסי ולא הגיוני שאתה תיהיה צריך לתת הוכחה חותכת כמו תמונה וכדומה,

פורסם

M.L. על סמך מה, לעזאזל אתה קובע? ניסית?

תאמין לי שיש לי מה לעשות חוץ מלהמציא דברים בפורומים.

תמונה של מה? של הווילי? אולי תבקש גם סרטון של סלואו-מושן שצולם במצלמה מיוחדת של 120 תמונות בשניה?

מי שיש לו ספקות מוזמן לקפוץ לרחוב חן בפתח תקוה ולשאול דיירי בניין מספר 8 על תאונה שהייתה בצהרי שבת קיצית לפני 7 שנים. בין גאלנט ליונדאי אקסנט שהלכה וסובארו אדומה של רופא מבילינסון. אני חושב שבעלי היונדאי עדיין גרים שם. הגלגלים התרוממו יפה מאוד באויר והאוטו נחת היישר לתוך קורת B של יונדאי. לאחר מכן האוטו הסתובב ופגע בסובארו שחנתה מאחוריו. כאמור יונדאי גמרה בטוטאל לוס. חברת ביטוח לא חידשה לאמא פוליסה אחרי התאונה. 

פורסם

תראה , זה וויכוח מאוד טיפשי

מתוך למידה, הבנה ונסיון של כמעט כל דבר אפשרי ברכב (כולל נסיעה על 2 גלגלים בגיפ סופה), אני אומר לך חד משמעית שבלחיצה על גז, ועוד ברברס!, אין שום סיכוי שרכב חלש כל כך כמו גלאנט יעלה אפילו מילימטר גובה, אפילו אימפרזה טורבו לא תעלה וגם לא כמעט תעלה.

יכול להיות שהיא נתנה פול גז ברברס, ועלתה על רמפה שהקפיצה אותה.

פורסם

אני אישית ראיתי סובארו אימפרזה GT ( כחולה עם ג'אנט זהב וספוילר קטן) עושה ווילי ברחוב המסגר לפני כמה שנים , הווילי היה מלווה בבק פייר עצבני שהחריש אותי.

המקרה השאיר אותי, ועוד חבר שהיה איתי בזמן שזה היתרחש, עם פה פעור.

הרכב לא עלה מטר באוויר כמו בסרטונים, אלא הוא היתרומם עם הגלגלים הקידמיים כ 30-40 ס"מ.

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם

ברכב בעל הנע של 2 סרנים (AWD כמו B4 ) מספיק שגלגל אחד יהיה באויר כדי ששלושת האחרים יעמדו וכל הכוח יעבור לזה שבאויר כלומר הוא יסתובב פי 4 יותר מהר והשאר לא יסתובבו ..

מקווה שעזרתי לך

דרור

הסבר יפה אבל לא מדיוק.

אם תבדוק בסרטון המצורף (כדי לחסוך לך זמן, תקפיץ ישר ל5:12) תוכל לראות שבגדול יעילות מערכת ההנעה הכפולה היא שקובעת.

ל-B4 עם מערכת VTD (כמו במנועי 2.5 ו-3.0) המערכת מספיק מתקדמת כדי להתמודד עם אחיזה של גלגל אחד. הסובארו לפי הסרטון תדע להתמודד עם זה.

רכבים עם מערכות הנעה כפולה פחות מתקדמות, כמו בקטע של הפאסאט סטיישן, לא יצליחו להתמודד על סיטואציה כזאת בקלות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
תראה , זה וויכוח מאוד טיפשי

מתוך למידה, הבנה ונסיון של כמעט כל דבר אפשרי ברכב (כולל נסיעה על 2 גלגלים בגיפ סופה), אני אומר לך חד משמעית שבלחיצה על גז, ועוד ברברס!, אין שום סיכוי שרכב חלש כל כך כמו גלאנט יעלה אפילו מילימטר גובה, אפילו אימפרזה טורבו לא תעלה וגם לא כמעט תעלה.

יכול להיות שהיא נתנה פול גז ברברס, ועלתה על רמפה שהקפיצה אותה.

כנראה שהבנה ונסיון שלך אינם מספיקים. רוורס הוא הילוך בעל יחס העברת כוח הכי גבוהה. כאשר המנוע נמצא מעל הגלגלים המניעים ונותנים פול גז אין שום בעיה להרים את הבגאז' באויר. תנסה ותראה לבד.

אבל באמת שמאסתי בויכוח עם כל מיני מומחים.

פורסם

אני מוכן להביא לך כל רכב סטנדרטי, ואפילו רכבי ספורט חזקים עם הנעה קדמית, ואני רוצה לראות אם אתה מצליח "להרים" את הגלגלים האחוריים.

ולשאלתך אם ניסיתי - כן ניסיתי עם המון סוגי רכבים, גם עם רכבים עם יחס כוח-משקל גבוה מאוד.

"רוורס הוא הילוך בעל יחס העברת כוח הכי גבוהה" - חד וחלק לא נכון, ברוב המפרטים של הרכבים שאני ראיתי ההילוך הראשון, בעל יחס העברת כוח יותר גבוה מהאחורי.

גם ברכבים בהם זה ההפך, הכוח הזה לא יגרום לחלק האחורי של הרכב לעלות באוויר, במיוחד לא עם צמיגים סטנדרטיים.

• תוכן חדש...