Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, אין ספק שהמכוניות היום מנותקות יותר והפידבק שאתה מקבל ממכלולי הנהיגה עמום יותר. לא הייתי מגדיר את ה-C4 כמכונית נהג (גם בגלל ההגה), אבל השלדה והיכולת גבוהה יותר מהגולף שאולי מרגישה איכותית יותר והרבה יותר "אוטו" מה-C4, אבל גם מנותקת לחלוטין. אני בטוח שיש לה פוטנציאל יפה אך בגרסאות הרגילות היא מכויילת לצד הנוח וה"משפחתי" שמין הסתם גם מתפשר. אהבתי אותה והיא מכונית מצויינת לכמעט כולם, אבל חסר לה הניצוץ הזה שהופך נהיגה ממהנה לכייפית.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדור השישי יש לגולף חוסר חשק מובהק לשתף פעולה עם הנהג בנהיגה דינאמית וזה הוציא ממני כל שאיפה לקצת ספורטיביות מהרכב.

פורסם

אצלנו מערכת השיקולי םקצת שונה, מאחר שמדובר ברכב שישמש להסעת ילד:

הסיויק קיבלה לכאורה 5 כוכבים במדד החדש והמטופש של NCAP, אבל אם תבדוק את ההישגים עצמם, תראה שקבלה 79

% לעומת ה- 97% של הגולף. בהגנה על ילדים קבלה 76% לעומת ה- 84% של הגולף.

עם אבזור היא עולה כמו ה- 122, אבל את הכח והמומנט היא משיגה רק הרבה הרבה יותר גבוה, וממילא בסוף התאוצה של הגולף עדיפה (רלבנטי בטיחות אקטיבית, לאשתי היה מספיק גם 1.6 באופן תיאורטי). בנוסף, היא מצועצעת מידי מבפנים ומבחוץ, וזה לא מה שאנחנו (אשתי) מבקשים לשדר. ממילא אשתי לא תוקפת סיבובים כשהיא מסיעה את הילד...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפותח השרשור...

אם אתה שואל אותי לך על ה-סיויק 5 דלתות SPORT.

מבין ה-3 שציינת זהו הרכב העדיף, אין ספק.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם לא היה ספק, כל הדיון הזה לא היה מתקיים.

פותח השרשור, תעשה נסיעת מבחן על שלושתן ותראה למי מהשלוש אתה הכי מתחבר.

emotion of motion

פורסם
אם לא היה ספק, כל הדיון הזה לא היה מתקיים.

פותח השרשור, תעשה נסיעת מבחן על שלושתן ותראה למי מהשלוש אתה הכי מתחבר.

כמובן שאעשה, אבל יש דברים שאי אפשר לבדוק אחרי נהיגה במשך שעה אחת :?

פורסם

נכון, אבל נראה ששלושתן יענו על הדרישות שלך ונסיעת מבחן תוכל למקד אותך.

אני באופן אישי ממש לא אהבתי את הלאנסר. איכות תא נוסעים ירודה, מרגישה ממש שמנה (המנוע בסל"ד גבוה צווח באופן נוראי וסל"ד נמוך היא לא זזה).

כנראה שהיתרונות היחידים של ההונדה על הגולף הוא בעיצוב (לטעמי) ובאחריות. אבל אחרי נסיעת מבחן תהיה יותר חכם.

emotion of motion

פורסם

דרך אגב, לפותח השרשור, אני רוצה להמליץ לך לשקול גם את הפוקוס 2.0 ליטר שתהיה מהנה לנהיגה באופן משמעותי מכל המכוניות האחרות שאתה שוקל והיחידה שבאמת מסוגלת להעלות חיוך על הפנים. תא הנוסעים פחות איכותי מזה של הגולף, אבל עדיף בהרבה על הלאנסר והסיוויק. היא גם הנוחה ביותר והמאובזרת ביותר מכולן.

פורסם

אין טעם להתווכח על עיצוב חוץ ופנים - זה יותר מידי סובייקטיבי וכול אחד יגיע למסקנה דרך העיניים וצרכים שלו בלבד.

אבל אני רוצה להגיד כמה דברים על הבטיחות - נושא שכול פעם עולה מחדש. לפי דעתי אביזר בטיחות מספר אחד זה הנהג. אחר כך בא החזקת רכב (צמיגים, בולמים, בולמי זעזועים וכו'). אחרי זה (או לפני) מגיע מזל של כול אחד מאתנו. רק כאשר כול אלה כשלו בא תורם של ABS, ESP, כריות אוויר, מבחנים כאלה או אחרים וכו'.

אני מודה, שלא מכיר מבחני NCAP (מדד חדש וישן). אבל קשה לי להאמין שהבדלים בכמה אחוזים בסעיף זה או אחר נותנים יתרון ממשי במציאות. אולי רק לאלה שעוסקים במכירת מכוניות :-)

פורסם

אם קשה לך להאמין זו החלטה שלך ובעיה שלך. כל עוד לא מצאת מדד בטיחות טוב יותר מה NCAP והוכחת שאכן הוא יותר טוב, זה המדד שצריך להסתמך עליו.

emotion of motion

פורסם

ברור שזו החלטה שלי ואני לא מרגיש שיש לי בעיה. כבר כתבתי שמדד הבטיחות שלי הוא הנהג. ואחרי 30 שנה וקרוב למיליון קמ' על הכביש אני מאמין, שאם לא תכנס למצבים שאנך יודע איך לצאת מהם, לא תצטרך את NCAP (חוסר מזל בצד).

פורסם

אני באמת מאחל לך שנהג אחר לא יחליט פתאום לדבר בטלפון/לשלוח SMS/לכוון את הרדיו/לישון בזמן נהיגה ולבדוק את יעילות מערכות הבטיחות הפסיבית ברכב שלך.

emotion of motion

פורסם

אבל חוסר מזל הוא בדיוק הבעיה שאינה בשליטתך. זה נכון שהנהג שבא ממול/מהצד ל מעוניין בתאונה בד"כ, אבל הוא לא שם לב - ואתה הופך לחסר מזל. על כל פנים, טפו פטו טפו, שיהיה הרבה מזל לכולנו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...