Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחשמל ? ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חושב שיש לי בעיה בחשמל ברכב :oops: .

אצלי ברכב הרדיו דיסק מחובר לזרם קבוע, הכוונה היא שכשאני מכבה את הרכב ומוציא את המפתח מהסוויץ', הרדיו ממשיך לעבוד :D .

הבעיה היא שבזמן שהוא עובד ואני מניע את הרכב הוא כבה ונדלק שוב :shock:

אז אני לא מבין, אם הוא מחובר בזרם קבוע, אז הוא לא היה צריך להדלק מחדש בזמן הנעה.

(מה שקורה היום).

ואם הוא מחובר אחרי סוויץ' אז הוא היה צריך להכבות עם הוצאת המפתח

(מה שלא קורה היום).

אז איפה לעזאזל הבעיה ? :oops:

הרכב המדובר הוא לנסר 90.

תודה לכולם.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

יש לי השערה - בזמן ההתנעה הסטרטר לוקח הרבה מתח, ואז "לא נשאר" למערכת מתח, והיא נאלצת להתכבות ולהדלק מחדש, הכל תקין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש מכוניות בהן במצב התנעה (כשהסוויץ' מסובב עד הסוף ל-START) המתח מנותק לכל הצרכנים הלא חיוניים, כדי לא להכביד על המצבר.

אפשר לבדוק, אם יש לך אימובילייזר, נסה "להניע" ללא הקשת הקוד, בהנחה שהאימובילייזר שלך מנתק סטארטר, תוכל לראות האם הרדיו נכבה גם בזמן ה"אין-סטארטר".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...