Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אז ככה - כנראה הלך לי הראש מנוע - יש לי כמה שאלות..

אז ככה- מאז שהחלפתי טרמוסטט החום כל פעם האוטו היה מגיע לכמעט תשעים מעלות ואז כשהטרמוסטט נפתח החום צנח בשניה אחת לשישים מעלות- יכול להיות שזה המנוע נדפק?

כרגע המצב של האוטו זה שיוצא עשן לבן מהאגזוז וכל הנוזל קירור נעלם.

יכול להיות שזה רק פקום?

איך בדיוק מתקנים דבר כזה? (מתוך סקרנות) צריך להחליף חלקים או שרק פותחים ומתקנים ידנית? אם צריך להחליף חלקים כמה עולים החלקים?

בקשר לנסיעה באוטו- מותר לנסוע או שאין מה לדבר על זה בכלל? (כל עוד אני לא בפקק הוא לא מתחמם ולא עובר אפילו לחצי שניה את השמונים ותשע - ככה שבהנחה שאני יודע שאני ללא פקקים והוא לא מתחמם- אני יכול לנסוע או שזה גורם נזק נוסף?

בתודה רבה מראש.

פורסם

בשום פנים ואופן לא ליסוע על הרכב!!!!

מיידית למוסך, יש סיכוי שלא קרה כלום לראש מנוע אם המנוע לא רתח.

ד"א, אם זה לא ברור למוסך מגיעים על גרר....

פורסם

במוסך יבצעו, קודם כל, בדיקת דליפות לחץ כדי לבדוק מצב אטם ראש מנוע. אם נפגע אטם ראש מנוע עדיין יתכן וראש המנוע עצמו (מאלומיניום) ישר ואינו אכול מקורוזיה ואז יספיק רק להחליף אטם :idea: ראש מנוע. יש לבדוק לאחר התקון את פעולת הטרמוסטט ואת הפעלות מאורר הרדיאטור.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אין לי בעיה להעביר את האוטו למוסך בגרר (יש ביטוח גרר)

אבל השאלה היא (בעיקר מתוך סקרנות) למה אי אפשר לנסוע ברכב כאשר אני יודע שהוא אינו

מתחמם מעבר לנורמה?

יכול להיות שבגלל שאין יותר מדי נוזל קירור במערכת החום שהשעון אומר הוא חום לא נכון?

ובקשר לשאר השאלות - אם כבר נסעתי באוטו עד עכשיו במצב הזה (והמנוע בוודאות לא רתח - כי זאת הייתה נסיעה בכביש מהיר = 90 קמ"ש כל הדרך) ללא עצירות- האם בכל זאת גרמתי לנזק נוסף?

האם נגרם נזק בנסיעה כזו גם אם המנוע לא רותח?

ורפי- אכן יש בעיה מאז התקנת הטרמוסטט החדש- המנוע היה מתחמם עד לשמונים ושמונה מעלות ואז (עפ פתיחת הטרמוסטט) החום הה צונח לשישים- וחוזר חלילה- האם זה יכולה להיות

הסיבה לבעיה הנוכחית?

איך אפשר לסדר את זה? (צריך להחליף טרמוסטט או שאולי זה נובע מאויר במערכת או משהו בסגנון

בכל אופן- תודה רבה מראש.

תודה לכל העונים

• תוכן חדש...