Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 אופציות לקנייה, האחד זה סאב כפול של קיקר CVR 400 RMS כל אחד

לעומת סאב יחיד של הייפוניקס 900 RMS.

מה לדעתכם יהיה יותר חזק ויותר ומרעיד? אני מחפש עוצמה של באס שירעיד לי את האוטו (פאסאט)

ועוד משהו, הסאבים של הקיקר זולים יותר ב1000 שקל מההיפוניקס... מה כדאי לי? כי הבנתי שלמרות שהקיקר

הם ביחד רק 800 RMS בגלל שהם 2 ביחד מתקבל באס חזק יותר, האם זה נכון?

פורסם

ההיגיון אומר ששתי סאבים בגודל 12 יזיזו יותר אוויר מסאב אחד (ATLAS)

השכל אומר - שאם אתה מתכוון להוציא 1800 ש"ח על סאב - תקנה משהו אחר !! (מיד שניה תוכל אפילו לרכוש את חביבי הפורום..)

...CASKA for life

פורסם
ההיגיון אומר ששתי סאבים בגודל 12 יזיזו יותר אוויר מסאב אחד (ATLAS)

השכל אומר - שאם אתה מתכוון להוציא 1800 ש"ח על סאב - תקנה משהו אחר !! (מיד שניה תוכל אפילו לרכוש את חביבי הפורום..)

קודם כל לא אמרתי שאני הולך להוציא 1800 שקל על סאב אבל נגיד וכן, איזה סאב (אני מעדיף כפול) אתה ממליץ לי?

אין לי שום מושג בעיניין אז אם תוכל לייעץ לי על משהו חזק אבל שאני לא אצתרך להחליף אלטרנטור ולהוסיף מצברים וכו'.

פורסם

2 סאבים של רוקפורד P3

500 RMS לאחד

ירעידו לך את הפטמות :evil:

לא יקרים יחסית אבל קח בחשבון את התיבות \ תיבה

פורסם

במידה ואתה קונה ציוד חדש:

P3 אחד חדש עולה 700 ש"ח, אבל תמיד אפשר להתפשר עם המוכר

נגיד ותוציא אותם ב- 600, אז שנייהם יעלו לך 1200

בנייה של תיבה מקצועית, איכותית ומתאימה לשנייהם יכולה להגיע גם ל- 600 ש"ח

ומה עם עם תקציב למגבר שיזיז את שניהם ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
במידה ואתה קונה ציוד חדש:

P3 אחד חדש עולה 700 ש"ח, אבל תמיד אפשר להתפשר עם המוכר

נגיד ותוציא אותם ב- 600, אז שנייהם יעלו לך 1200

בנייה של תיבה מקצועית, איכותית ומתאימה לשנייהם יכולה להגיע גם ל- 600 ש"ח

ומה עם עם תקציב למגבר שיזיז את שניהם ?

יש לי תקציב גם למונובלוק זה לא בעיה... ולגבי הסאבים, אתה מדבר איתי על P3 עם 2 סלילים או אחד?

כי לפי מה שהבנתי ה2 סלילים יקר יותר והוא לא עולה 700 שקל לסאב.

• תוכן חדש...