Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... תוכלו לעזור לי להחליט על מה כדאי ללכת?

האפשרויות הן:

1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו'

2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו'

3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו'

4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו'

5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו'

תודה רבה לכל מי שיעזור!

פורסם

מדובר בקבוצות שונות, נכון? חלק מהמכוניות (308, לאנסר) הן בקבוצה 3, חלק (C4, אופטרה, I30) בקבוצה 2.

אם אתה הולך על קבוצה 3, בדוק אולי אפשרות ל-C4 עם מנוע 1.6T. תקבל רכב חזק (ביחס למתחרות), מאובזר ובטוח. אמנם הוא נראה כמו כל יתר ה-C4 ליסינג, אבל המנוע הופך אותו למעניין בהרבה.

פורסם

תודה על התגובה!

אם אני לא טועה, כולן מקבוצה 3.. לפי המסמך שקיבלתי, השווי של חמשת האופציות הוא 114,000ש"ח...

אני אבדוק את האפשרות שהצעת... אבל במידה והיא לא קיימת, ואני אאלץ לבחור אופציה מבין ה5 הנ"ל - בכל זאת על מה כדאי ללכת?

פורסם

את האופטרה תוריד מיד מהרשימה - הכי מיושנת, לא בטוחה ועוד רגע מוחלפת (אבל גם כשהייתה חדשה לא הייתה מוצלחת במיוחד).

מעבר לזה - ה-308 תיתן את התחושה הכי יוקרתית ואיכותית בתא הנוסעים, ותהיה כנראה גם הכי נדירה על הכביש, אבל עם מנוע 1.6 תהיה גם בין האיטיות על הכביש. ה-I30 והלאנסר יהיו כנראה הזריזות ביותר.

אגב, שים לב שה-308, ה-C4 וה-I30 כולן מכוניות במבנה האצ'בק, ואילו הלאנסר (אלא אם אתה מתייחס לספורטבק) היא מכונית סדאן. אם יש לך העדפה לאחד מהמבנים, האפשרויות מצטמצמות.

אני, באופן אישי, הייתי בוחר בין ה-308 ל-C4 (אבל זה כי אני די פרנקופיל..). אם מדובר ב-C4 טורבו, אין התלבטות מבחינתי.

פורסם

את האופטרה והלאנסר תוריד מהרשימה; מדובר במכוניות מיושנות ללא שום יתרון יחסי.

ה 308 היא החדשה בחבורה, רק שבגרסת מנוע זו ביצועיה לא ממש מדהימים, בלשון המעטה.

ה C4 בגירסת הליסינג מכונית טובה למדי, שסובלת מנוחות נסיעה בינונית למדי ולא מציעה שום ערך מוסף למעט גאדג'טים אלקטרוניים.

ל I30 הביצועים הטובים ביותר כאן וביחד עם ה C4 הן המרווחות ביותר.

התמקד בסיטרואן או ביונדאי, ובחר לך את המתאימה ביותר בהתאם לטעמך האישי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המון תודה על התגובות!

עזרתם לי להוריד ודאית 2 מהרשימה (את האופטרה והלנסר)... נשאר לי להחליט בין ה3 הנותרות (בעיקר בין ה308 לI30, שהכי קורצות לי בעקבות התגובות שלכם)...

נראה לי שאני אקרא קצת reviews באינטרנט עליהן, זה יעזור לי לגבש דעה...

פורסם

התחיל קודם כל ממחיקת האופטרה הזוועתית והלאנסר המיושנת.

אחר כך נעבור לC4: רכב נחמד מאוד. אם ניתן יהיה לקבל בתוספת מחיר קטנה את גרסת הT אז תהיה מאושר.

נעבור לI30: בעצם, בין המתחרות שלה כאן תמחק גם אותה.

ונעבור ל308: היא הולכת ראש בראש בC4, כאן זה כבר משמ עניין של העדפה ו+- אישי של כל אחת.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

ה308 היחידה מבין האופציות שרשמת שתתן לך תחושה בנהיגה/נסיעה של "מכונית מנהלים" מוקטנת, בה הייתי בוחר בלי ספק.

פורסם

אם שווי השימוש הוא עד 114000 שקל מדובר בקבוצה 2

הייתי כנ"ל מוחק את ה-2 התחתונות ונשאר רק עם הI30,C4 ו 308

לדעתי נסיעת מבחן תפתור לך את ההתלבטויות.

באף אחת מהגירסאות לא מדובר בדגם עם ביצועים מטורפים או מנוע מוגדש.

הכל מסתכם בנוחות נסיעה,אבזור ושימושיות מכיוון שרכיב הדלק לא רלוונטי כאן

פורסם
המון תודה על התגובות!

עזרתם לי להוריד ודאית 2 מהרשימה (את האופטרה והלנסר)... נשאר לי להחליט בין ה3 הנותרות (בעיקר בין ה308 לI30, שהכי קורצות לי בעקבות התגובות שלכם)...

נראה לי שאני אקרא קצת reviews באינטרנט עליהן, זה יעזור לי לגבש דעה...

ל JITZ, אתה בטוח שהציעו לך את ה 308 בקבוצה 2? עד לא מזמן המחיר שלה היה עמוק בקבוצה 3.

אם כן, זו בחירה מעולה לדעתי. שימושית מאוד ונוחה. אפילו עם תא מטען שלא מבייש משפחתיות סדאן: 430 ל'.

פורסם

לאחרונה מכר היה בהתלבטות דומה.

הציעו לו גם פוקוס ומאזדה3, הוא בחר את הפוקוס, לדעתי מבין האפשרויות שהציעו לך הסיטרואן מהווה בחירה מאוד מוצלחת.

*הפג'ו היתה קבוצה אחת מעל.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל אם כן, אז ככה -

יש לי סיטרואן C4 מליסינג כבר שנתיים, הנה היתרונות שאני רואה בה ושבגללם לקחתי אותה -

א. הרכב היחיד בקטגוריה 2 עם קרוז קונטרול (לא יודע אם זה משנה לך, אבל זו עובדה)

ב. אם אתה גבוה (כמוני), אז זה בין הרכבים הבודדים בהם ההגה יכול לנוע פנימה\החוצה ולא רק מעלה\מטה (גם במאזדה 3 וברנו מגאן זה קיים). העניין הזה מוסיף הרבה מקום לרגליים.

חסרונות -

א. יש לה מערכת built-in שלא יודעת לנגן MP3 (יתכן שעכשיו זה אחרת, וכדאי מאוד לבדוק), מה שמייקר ומסבך את עניין ההחלפה. אצלי הוספתי מגבר וסאב, והחלפתי רמקולים קדמיים. לא החלפתי HU אבל הוצאתי כבל מה HU הקיים, כדי לחבר נגן MP3 ועכשיו אני די מצטער על זה כי האיכות יורדת הרבה בשימוש בחיבור הזה (יתכן שזה בגלל שהנגן שלי לא איכותי במיוחד).

• תוכן חדש...