Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפתי את הגאנטים :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את הבורבט וסוף סוף אחרי חודשיים הדבר היפה הזה הגיע....מה דעתכם?

לפני:

p9180133bb2.jpg

אחרי:

photo0032w.jpg

photo0033r.jpg

photo0034z.jpg

photo0035.jpg

ניראית הרבה יותר קלאסית ככה לדעתי...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא יצא לי לראות ג'אנט כזה על בימר בארץ, הג'אנט מתאים בול ונראה OLD SCHOOL כמו שצריך.

תתחדש!

ג'ניה.

:-)

פורסם

אגב אני זוכר מישהו (שחכתי את שמו) מהפורום התלונן על זה שבבורבט הצמיג קטן מדי ולא יושב טוב..אז עכשיו הוא יושב מושלם כי הגאנט 7.5 אינצ' ולא 9 כמו הבורבט...עם אותו הצמיג.:arrow:

פורסם

לדעתי היה יותר יפה עם הפס כסף היה יותר דק, וגם לדעתי הבורבט יותר מתאים לב.מ.וו הזאת!

אבל מי אני שיגיד לך מה להתקין? תתחדש!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
..אני רוסי..:-)

אף אחד לא מושלם. :wink:

תתחדש, מתאים מאוד לרכב ונראה מדהים!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מבין שלאנשים שונים יש דעות שונות ככה שבאמת אני מקבל בכיף גם דעות של אלה שחושבים אולי שהוא פחות מתאים...

אגב אני לא מהמרכז אבל התקנתי אותו בתל אביב ובדרך חזרה הייתה לי איזה בעיה בדרך ועצרתי על המדרכה לנסות לפתור אותה וב15 דקות שעמדתי שם 2 חברה נגשו אלי מרצונם ושאלו אם אני צריך עזרה (בהתחלה בחור נחמד ואחרי 10 דקות חייל)...אז אם הם במקרה גולשים פה רציתי להגיד תודה ובאמת נדיר שמישהו מרצונו עוצר ורוצה לעזור ועוד 2 כאלה בפרק זמן קצר אז בכלל...:mm_yeah:

פורסם

אני אהבתי את 2 הגאנטים. אני הייתי מתקשה לבחור בניהם אבל כמעט בטוח שבסוף הייתי בוחר בסט החדש.

ד"א, הסט הישן למכירה במקרה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הם יפים לכשעצמם, אך אני חושב שהקודמים יותר מתאימים לרכב ויפייפיים.

בכל מקרה תתחדש ותשמור עליהם!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...