Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי הרכב הנ"ל ובמהלך החודשים האחרונים אני סובל מבעיית התחממות, זה התחיל מחור בצינור תוקן והבעיה לא נפתרה, היו יוצאים מים מהפקק של הרדיאטור לקחתי פקק מחבר לבדוק אם זה הבעיה אז זה הסתדר קצת יותר טוב אבל עדין יצאו מים מכונאי עיקם לי קצת את הפקק כדי לאטום וזה עדין לא עזר אומנם לא יצאו מים אבל נהיה לי חור בצינור אחר, אז קניתי פקק חדש (לא מקורי) וזה עדין לא כ"כ עזר בנסיעה לירושלים באזור שורש החום התחיל לעלות שוב, עצרתי כעשר דקות והמשכתי בנסיעה יותר איטית וכשהגעתי לירושלים עשיתי הפסקה קצרה והמשכתי בנסיעה במישור ולא התחמם מה יכולה להיות הבעיה נ.ב טרמוסטת הוחלף ליפני חודש הרדיאטור ניראה על פניו דרך המכסה נקי ולא יצא שום ג'יפה בריקון המים תודה לעוזרים והמסייעים

פורסם

זה נשמע כאילו יש סתיהמ במערכת הקירור ואתה כל פעם סותם בחור אחר אבל זה לא באמת עוזר...

מה שנת הרכב? באיזה נוזל קירור אתה משתמש? מתי פעם אחרונה ניקו את הרדיאטור? נשמע כמו סתימה בוודאות ולכן יש לחץ במערכת וזה מתבטא דרך יציאת הנוזל מהפפק ומחורים נוספים בצינורות

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לי זה ניראה כמו לחץ במערכת המיים אשר גורם לפריצות מיים למינהם, פעם בצינור אחד פעם בשני.

צריך לבדוק מה שלומה של משאבת המיים, אם יש בעייה איתה (הרכב מתחמם במאמץ אז צריך להחליפה.

לאחר מכן, לבדוק בכיוון של רוש מנוע, כמובן שאין לשלול בעיה ברדיאטור.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
זה נשמע כאילו יש סתיהמ במערכת הקירור ואתה כל פעם סותם בחור אחר אבל זה לא באמת עוזר...

מה שנת הרכב? באיזה נוזל קירור אתה משתמש? מתי פעם אחרונה ניקו את הרדיאטור? נשמע כמו סתימה בוודאות ולכן יש לחץ במערכת וזה מתבטא דרך יציאת הנוזל מהפפק ומחורים נוספים בצינורות

אז ככה! בהתחלה שללתי את נושא הרדיאטור משום שהמכונאי שאמר לי על הפקק נגע ברדיאטור ואמר שזה ניראה שעשו לו ניקוי משום שיש חום שוה לאורך הרדיאטור אז הוא שלל לי את זה, היום שהלכתי אליו שוב הוא אמר שכנראה הרדיאטור סתום אז שלחתי את זה לניקוי והוא אמר שזה היה סתום ממש אז זהו לבנתים נראה מה ההתפתחויות

פורסם

פעם הייתה סתימה במערכת קירור בפיאט אונו של אחותי, אחרי שאימצתי את המנוע התפוצץ איזה מחבר מברזל בגלל הלחץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פעם חבר עם סיויק סיפר לי שכל 50 אלף קילומטר צריך להחליף טרמוסטט בגלל שהם שווקים חיים, דבר שגורם להתחממות המנוע (מכיוון שברז המים נסגר וכמות קטנה יותר של מים עוברת במנוע) בדוק א תזה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...