Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ הגיע הזמן להשתדרג ולקנות משו יותר איכותי ויותר עוצמתי ממה שיש לי עכשיו ברכב....

היה לי מגבר 800 וואט 4 ערוצים (200כל ערוץ) של וולקנו וסאב..

עכשיו יש לציין שקניתי תסט קומפוננט של מורל 6.25 (120 וואט RMS) לגבי מגבר בשבילו כבר יש ...בנוסף לקומפוננט יש לי עוד זוג טוויטרים של חברת MBQ שכנראה שאני לא יחבר..אני לא בעד לדחוף סתם דברים ..ועוד זוג 6*9 אחורים שיתחברו כנראה ל-HU או משו כזה..

עכשיו העניין הוא בסאב ומגבר לסאב...התקציב הוא מצומצם בואו נאמר עלוב ! ...1000 ש"ח לסאב ומגבר מונו..

אני רוצה ללכת על ה-cvr שהוא 400 RMS עולה בערך 450 (תיבה אני יכול לעשות לבד , יש לי חבר שעובד בנגרייה ..) עכשיו השאלה איזה מגבר מונו אני יוכל להביא שיוכל להחזיק תסאב בלי בעיה ולהוציא ממנו את מיטבו בתקציב שנשאר שהוא נמוך מאוד..

יש לציין שאני לא רוצה משהו יקר גם ... אני רוצה משו טוב ואיכותי.

לסיכום איזה מגבר אני יוכל להביא לסאב cvr 12 של קיקר שירים אותו בלי בעיה בתקציב הנ"ל

ומה המידות שהתיבה עצמה תצטרך להיות (תיבה פתוחה או סגורה לא משנה לי.. ) , והאם זה משנה האם התיבה תהיה מרובעת או בצורת טרפז ..(מרובע ועוד משולש כביכול ..)

לגבי אינסטלציה של חיווט וכו' הכל מוכן ..(היה לי מגבר עד לא מזמן)

תודה רבה לעוזרים..=]

הרכב עצמו הוא מאזדה לאנטיס 323

פורסם

בתקציב כזה הייתי מנסה לקנות מונו יד שניה או שתי ארוצים ולגשר :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...