Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שיש בעיה כלשהי לדבר פה על משאיות. בכל אופן, היום בזמן הנסיעה התחמם לי המנוע במשאית (רנו מידלום 10 טון 220 כ"ס, שאגב עד היום אמינה מאוד, עשתה 110K ק"מ), המנורה נדלקה והחל לצאת עשן מכיוון הרדיאטור (מקדימה).

עצרתי באופן מיידי ברגע שראיתי את האזהרה וכיביתי את המנוע מיד (לא חיכיתי, ממש מיד), והזעקתי שירות מחברת "מאיר".

הטכנאי בא למקום בו נתקעתי וראה שמשהו גרם לאלטרנטור להתנתק לגמרי ממקומו, ורצועות נקרעו, בקיצור סיפור שלם שלא כל כך הבנתי את פרטיו.

לפני שבא הטכנאי הרמתי את הקבינה ובדקתי מים, המים נזרקו דרך המיכל החוצה, ומפה הדאגה שלי.

האם יש סיכוי שנגרם נזק בלתי הפיך למנוע ? (הרכב באחריות לעוד שנה וחצי)

האם אני צריך לדרוש החלפה של משהו, או לתת להם לעשות כרצונם ברכב ? הדאגה היחידה שלי היא, שאחרי גמר האחריות לא "יגמר" המנוע, ואני אצטרך לעשות אוברול על חשבוני.

תודה לעוזרים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...