Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש משנה לאבא שלו אם הרכב יעשה 0-100 ב7 שניות או ב4 שניות.

האינפינטי מעניין ומרשים וגם יהיה מאוד אקסלוסיבי.

עם כל הכבוד לפורשה הקאיין נהיה המוני מאוד ואף פעם לא היה נאה במיוחד.

הרינג' רובר מדהימה לדעתי במיוחד בלבן\שחור עם ריפודים בהירים נראית מדהים.

היא לא עגלה וגם תיתן מענה במידה ואביך ירצה לצאת לטייל בשטח שם היא בעלת יכולות לא מבוטלות וכמובן גם נהדרת בכביש.

מרצדס אם ניתן לרכוש אז הG קלאס גם כן למרות עיצוב הרטרו שלהן נראות טוב ויהיו גם הן אקסלוסיביות יחסית.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן התלבטות קשה - הלוואי עלי צרות כאלה! :)

בכל מקרה, הקאיין הוא רכב מוצלח למדי. אבל יש "אבל" - הוא כבר לא צעיר והיבואן המקומי לוקח עליו פרימייה לא קטנה. למעשה, אם נהיה מאוד גסים, מדובר בפולקסווגן טוארג עם שיפורים שונים וכיול מתלים שונה לטובת הדינמיות. שתיהן לא מכוניות חדשות, כאמור.

ה-FX50 הוצג זה עתה, יש לו מנוע מצויין והוא נראה טוב. הוא גם יהיה מאובזר בהרבה ביחס לפורשה. האמינות שלה גם צפויה להיות עדיפה. אגב, אני לא מבין איך אתה משווה בין שני הדגמים - קאיין טורבו עולה למעלה ממיליון שקלים - לעומת ה-600,000 של ה-FX50. אולי אתה מתכוון לגרסת ה-V8 הרגילה?

האסקלייד שהציעו כאן צריך, לדעתי, לצאת מהשיקול. מניסיון אישי עם הרכב, מדובר בבהמה מאוד לא איכותית בתא הנוסעים, לא מהוקצעת ומאוד לא עמידה לאורך הזמן. אם אתה מחפש פוזה ורק פוזה - לך על זה, אבל לכל מי שרוצה מכונית טובה יותר, אני ממליץ ללכת על הדגמים המתחרים.

ה-X6 בזבוז כסף לטעמי. עדיף לך ללכת על ה-X5 שיציע יותר מקום ואותו מנוע ואבזור בפחות כסף. אני גם לא חובב גדול של העיצוב...

בסופו של יום, פורשה קאיין תהיה המכונית הכי מהנה לנהיגה מכל מה שהוזכר כאן. עם זאת, מאחר ואתה מחפש רכב "כאילו שטח" אני מאמין שזה לא הדבר הראשון שאתה מחפש - ובמקרה הזה, יש מכוניות מפנקות ונוחות יותר.

פורסם

יש שתי רכבים שלא הוזכרו, אולי בגלל ששתיהם עוברים את המיליון שקלים בקלות.

ריינג רובר טורבו, ללא ספק הכי איכותי ויוקרתי. והוא הגי'פ הכי גי'פ שאפשר למצוא היום. בנוסף יש גם את הG קלאס של מרצדס, עיצוב טיפה מחוספס, אבל עובר כל דבר בכל מקום, שופע איכות ובגירסת הAMG כח שלא נגמר.

פורסם

ה-G קלאס לא רלוונטי להשוואה הזאת. למרות שהוא התרכך בשנים האחרונות, עדיין מדובר ברכב שנולד לשטח והוא לא נוח או מודרני מספיק כמו שאני מניח שאבא של פותח האשכול רוצה.

פורסם

אם הכסף לא בעיה אז תקנה את הG-קלאס המהדורה המיוחדת של הV12 בארץ צריכה לעלות בסביבות 5 מליון

ואז פשוט אם תרצה להחליף אני מוכן לעשות ראש בראש עם הסמוראי :)

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם
מה עם ה-RX החדש ?

משווק כבר ?

האם הוא ב-LEVEL של הרכבים הנ"ל ?

האוטו הזה נראה רע יותר מקודמו, שגם הוא פיספס בגדול את אפקט ה"פוזה" שהוא תכלית הקיום של המשאיות האלה. אין כלל ספק שמבחינה זו ה G של מרצדס עומד בפיסגה, הקאיין עם הריינג' רובר אחריו וקצת למטה ה X של ב.מ.וו, ו ML של מרצדס. עוד ירידה בסולם תביא אותנו לאינפיניטי, טוארג ודיסקברי. אח"כ זה כבר נפילה חדה בדמותן של הטויוטה לנדקרוזר, מיטסובישי פאג'ארו ועוד כמה. אחרי זה זה כבר משאיות קטנות יותר של מסכנים שלא יכלו לטפס בסולם הנזכר.

פורסם

לפי הטבלה שהבאת לאינפיניטי אין מזגן בכלל וחוץ מהאודי כל השאר לא יעשו תאונה לעולם. :)

הרשה לי להטיל ספק באמיתות הפרטים שסיפקת, אם אביך הייה מחפש רכב בוודאי שלא הייה מטיל עליך לחפש באינטרנט מה עדיף.

במידה ויש אמת בפרטים הנ"ל- אמור לאביך שככל הנראה טרם נולד הבחור\ה שנהג באינפיניטי, בפורש, באאודי ובב.מ.וו ואח"כ בא לcarsforum לחוות את דעתו.

אם אביך מחפש לו רכב שישמש אותו- הבוא יבחר את הרכב ע"פ טעמו ולא כי אלמוני באינטרנט אמר לו ש "ב.מ.וו זה שווודי, זה טוב"

עצה של ממש אני לא חושב שתקבל כאן.

(חוצמזה, ע"פ הכינוי זה נראה לי קרוב משפחה של "ידידכם השוטר")

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
לפי הטבלה שהבאת לאינפיניטי אין מזגן בכלל וחוץ מהאודי כל השאר לא יעשו תאונה לעולם. :)

הרשה לי להטיל ספק באמיתות הפרטים שסיפקת, אם אביך הייה מחפש רכב בוודאי שלא הייה מטיל עליך לחפש באינטרנט מה עדיף.

במידה ויש אמת בפרטים הנ"ל- אמור לאביך שככל הנראה טרם נולד הבחור\ה שנהג באינפיניטי, בפורש, באאודי ובב.מ.וו ואח"כ בא לcarsforum לחוות את דעתו.

אם אביך מחפש לו רכב שישמש אותו- הבוא יבחר את הרכב ע"פ טעמו ולא כי אלמוני באינטרנט אמר לו ש "ב.מ.וו זה שווודי, זה טוב"

עצה של ממש אני לא חושב שתקבל כאן.

(חוצמזה, ע"פ הכינוי זה נראה לי קרוב משפחה של "ידידכם השוטר")

מסכים עם כל מילה.

מוזר שאתה הראשון שמפקפק.

פורסם
מסכים עם כל מילה.

מוזר שאתה הראשון שמפקפק.

זה לא מוזר , זה דיי מגעיל לפקפק.

חברה הבן אדם ביקש עזרה הוא לא רצה שתיכנסו לו לחיים , אולי הוא משקר אבל זה לא נורא כי גם אם הוא משקר הוא כלוה הרוויח קצת מידע זה לא שהוא עושה משהוא רע .

זה לא משנה מה אתה רוצה לדעתי ה g class הוא הכי עדיף מביניהם (כמובן שלא הגירסה של ה v12 כי היא עולה יותר מידי ובכסף הזה אפשר לקנות כבר פרארי ).

פורסם

לא כל מי שמגיע לכאן מתעניין בעיצות איך להחליף לבד ברקס אחורי בשרייד 88.

תתפלא. אבות לא מבקשים, אבל ילדים תופסים יוזמה ומנסים ללקט כמה שיותר אינפורמציה כדי להגיש מידע מהימן ולנסות לעזור להגיע להחלטה מושכלת. בגיל 18 זה לגבי קניית ג'יפ במיליון שקל. בגיל 20 לגבי השקעה בשוק הנדל"ן ברומניה, בגיל 30 לגבי השטלתות על חברה אחרת.

קוראים לזה תהליך קבלת החלטות.

• תוכן חדש...