Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לפני קניה של מערכת לאוטו,

HU כבר קניתי, עכשיו נשאר הרמקולים, עכשיו אין לי מקום לשים קומפוננט לכן, אני חייב בניה.

רציתי לשאול מה עדיף כי כרגע אני עם שני רמקולים 4' ( שאני חייב לציין שהקניה שלהם הייתה פשוט מיותר).

ואני סובל מכל דבר שמתחיל או נגמר בבאס.

אז, קומפוננט כנראה הטמפו, + בניה, או ללכת באמת על שני רמקולים 6*9 +מגבר ולשים אותם מאחורה.. וככה אני אקבל את הקיקים הדרושים של הבאס.

בתודה מראש,

דור.

פורסם

מצטרף להמלצה על התקנת קומפוננט +ביצוע בניות על מנת להתאים רמקולים במידה גדולה יותר.

עם הקומפוננט תקבל במה הרבה יותר טובה ואיכות צליל יותר טובה,כמובן שזה תלוי בסוג הקומפוננט שתבחר.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לדעתי את הטמפו יהיה לך קשה לנצל בלי מגבר,

אם אין תכנון בזמן הקרוב לרכוב מגבר בנוסף לקומפוננט -

הייתי ממליץ לך לחשוב על סט יוצתר נציל שצורך פחות הספק.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אין שום בעיה שבתור התחלה תעבוד עם הטמפו ללא מגבר,נכון שהסט לא ינוצל במלואו אבל עדין הוא יעבוד והבחור ישמע מוזיקה בצורה יותר טובה מאשר מזוג 6X9 שיושבים על המגש האחורי,עם הזמן הוא יוכל לחסוך ולקנות מגבר אפילו עם זה יהיה מגבר פשוט ויחסית זול זה עדיין יהיה עדיף מרמקולים על המגש האחורי בתצורה של 6X9.

פורסם

רמקולים 6-9 הם תוסף לקבלת צליל עמוק יותר בסלון האוטו עם הוספת הקומפוננט למערכת ה6-9 יראו לך מיותרים מאוד זה יתן לך את האיכות והדיוק שאתה רוצה

אין בכלל ספק שקומפוננט עם הבניה המתאימה

פורסם

קצת בעיה היום עם הקומפוננטים למה הם הופכים למפלצות רק אחרי שמחברים להם מגבר(זה כמו זאב בירח מלא :vamp:)

סתם בקיצר עדיף לך אפילו להביא מגבר פשוט שיגביר לך אותם כי כמו שהבנתי זה הרמקולים היחידים שיש לך?.

אם כן אז מגבר פשוט יעשה את העבודה עם גישור יביא לך את התוצאות שאתה צריך בשביל הטאמפו או הדוטק או כול מה שתביא..

Barak.

פורסם

טוב, אז שלא יכניסו לך סתם שטויות לראש.. ותבזבז סתם מלא כסף על משהו לא מתאים..

אין לך מה לשים קומפוננט באוטו ללא סאב, אין שום צליל שדומה לבאס שאתה מחפש מקומפוננט, ועוד בלי מגבר בכלל אין מה לדבר.. 6 על 9 מתאימים יהיו נצילים בהרבה בחיבור לHU ויתנו לך איזה באס מסוים..

אם בעתיד יהיה לך כסף ותרצה להשקיע במערכת רצינית, תקנה סאב+מגבר+קומפוננט ותשלב איתם את ה6 על 9 שמחוברים ישירות לHU..

כל אחד והסעיF שלו...

פורסם

רגע אם כל העיניין הוא שאתה רוצה באס אז תרכוש מגבר וסאב ויהיה נפלא לא?

אבל אם רוצה מערכת אז רצוי להישאר אם מה שיש לאט לאט לאגור מזומנים ולהתחיל לרכוש רכיבים

כמובן להתחיל מההתחלה 1.HU כבר יש לך 2.קומפוננט 3.מגבר רצוי 4 ערוצים ככה שתקבל כבר סיוע לסאב 4.סאב ו5. הכי חשוב תזרים להתקנה בניות וכל המשתמע מכך ידידי.

שווה לסבול חודש חודשיים עם 4" ואחרי זה להנות ממחזמר ברכב.

כל 1 התחיל ממשהו

:roll:

פורסם

+1,

אל תעשה טעות ותקנה רכיבים פשוטים בגלל שאתה רוצה כבר מערכת

ואז תצטרך למכור אותם בשביל לקנות רכיבים טובים יותר.

עדיף לחכות טיפה ולאט לאט לקנות רכיב רכיב כמו שצריך.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בנוגע לסט קומפוננט בלי מגבר- הייתי יותר משנה עם הפולס, ואחר כך עם דוטק בלי מגבר. נהנתי.

היה שווה לחכות עד שיהיה כסף למגבר וההתקנה של הסט הוכיחה כמשתלמת.

ברכבי הראשון התקנתי אחוריים וסאב עם מגבר, והקידמיים היו מחוברים לרדיו דיסק. בוא נאמר שלמדנו והתבגרנו מאז: בכלל אין אחוריים, ואני מוכן לוותר על הסאב רק שהסט הקידמי ישאר ויהיה מוגבר, לא פחות ולא יותר.

מתחדשת*

פורסם

לא הבנתם נכון, זה לא שאני מחפש באס.

אני מחפש את הקיקים של הבאס שפשוט אין לי ב4' כל קיק מעל לווליום מסויים מסתיים בסתם איזה חירחור מגעיל של הרמקול.מבחינת סאונד ההשקעה הנוספת שהולכת להיכנס לפה היא הוספת המגבר לקומפוננטים, שיבוא עוד חודשיים-שלוש.

עכשיו לשאלתי, איזה קומפוננט הכי מומלץ, ושיפיק את המירב ללא מגבר, עד 700 שקל?

בתודה,

דור.

• תוכן חדש...