Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם החדש שמשווק בארץ מתחילת מ2008 , הזמזם כל כך מעצבן ולא מפסיק גם כשאני סתם יושב באוטו וחונה, קורה שאני יושב באוטו כשהאוטו מופעל (מכל מיני סיבות - זה לא העיקר) , הזמזם לא מפסיק אחרי 2 דקות כמו במאזדה 3.

כל הזמן מצפצף גם אם הרכב לא בתנועה וזה מחרפן.

יש שיטה/מדריך לבטיול הזמזם (מבלי לקצר את הכבלים שיוצאות מקליפס החגורה) ?

(אני תמיד נוסע עם חגורה , ואף ניצלתי מתאונה בזכותה, לכן , תשתדלו לא להטיף לי בנושא:/)

פורסם
אולי זה יכול לעזור

בכל מקרה תשכול עד כמה אתה צריך את זה, אחרי הכל זאת הבטיחות שלך ושל הנוסעים ברכב.

המדריך שהיה בקישור הזה לפוקוס לא עובד , כנראה שהוא לדגמים היותר ישנים.

האם יש מדריך לביטול הזמזם בפוקוס החדשה? גם אם הביטול חד פעמי שצריך לעשות אותו בכל הפעלה (כשצריך את זה)

תודה רבה!

פורסם

אם מישהו יוכל לעזור לגבי צפצוף של דלת פתוחה זה יכול לקדוח שאני יושב באוטו שומע רדיו או קורא עיתון ופותח דלתות.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

פיתרון הכי טוב לזמזמים האלה, תחפש רכב ישן, תחתוך רק את החלק הקטן של החגורת בטיחות שמתחבר לחלק שברכב שלך ותחבר את זה. הרכב יחשוב שיש חגורה מחוברת ואתה יכול להשאיר את זה מחובר.

פורסם
פיתרון הכי טוב לזמזמים האלה, תחפש רכב ישן, תחתוך רק את החלק הקטן של החגורת בטיחות שמתחבר לחלק שברכב שלך ותחבר את זה. הרכב יחשוב שיש חגורה מחוברת ואתה יכול להשאיר את זה מחובר.

רק שהוא בטעות לא יחשוב על משהו כזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=251917

O_o

הרעיון נחמד, לך לפירוקיה ותבדוק כמה יעלה לך אותו חלק ( לדעתי גרושים... )

פורסם
בפורדים הכנסת האבזם והוצאתו מייד תבטל את הצפצוף עד ההתנעה הבאה.

ניסיתי! זה לא עוזר:cry:

אני מתניע , מקליק פנימה ומוציא , וכלום. זה עדיין מצפצף.

אחרי ההתנעה מיד אני מקליק ומוציא מהר - ככה בסדר?

אין עוד טריקים ?

פורסם

אני לא הבנתי עדיין למה בכלל ההתראה מופעלת.

אם אתה מתניע את הרכב, יושב בו בלי להיות חגור, התיבה ב- P אז למה בכלל ההתראה הופעלה ?

יש לי רכב כמו שלך (1600 ?) וישבתי בו כבר כמה דקות ספורות עם מנוע מופעל וההתראה לא פעלה.

פיספסתי משהו ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני לא הבנתי עדיין למה בכלל ההתראה מופעלת.

אם אתה מתניע את הרכב, יושב בו בלי להיות חגור, התיבה ב- P אז למה בכלל ההתראה הופעלה ?

יש לי רכב כמו שלך (1600 ?) וישבתי בו כבר כמה דקות ספורות עם מנוע מופעל וההתראה לא פעלה.

פיספסתי משהו ?

אז הבנת לא נכון. כשאתה מתניע אין צפצוף. הצפצוף מתחיל אחרי נסיעה , וגם אם תחנה לא יעזור הצפצוף ממשיך , לנצח.

פורסם

פשוט אל תעשה כלום

וביום שהוא יצפצף ויעלה לך על העצבים אז תקע בו מברג פיליפס

בזמזם כן, זה ישתיק אותו וילמד אותו לקח :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אז הבנת לא נכון. כשאתה מתניע אין צפצוף. הצפצוף מתחיל אחרי נסיעה , וגם אם תחנה לא יעזור הצפצוף ממשיך , לנצח.

תשמע אני עדיין לא מבין.

היום נסעתי עם הרכב. בסוף הנסיעה הגעתי לחניה, שילבתי ל- P, הרמתי הנדברקס, שיחררתי את החגורה וישבתי ברכב עם מנוע דולק, מזגן ורדיו לפחות לאיזה 5 דקות או יותר ולא הייתה שום התראה על חגורה. מדובר בפוקוס 2008.

אז מתי יש אצלך התראה ?

אם ההתראה מתחילה אחרי שנסעת בלי חגורה (אפילו ברוורס :evil: ) אז שום דבר לא יפסיק אותה אלא אם תחגור. אפילו אם תכבה מנוע ותדליק מנוע מחדש (בלי לצאת ולנעול את הרכב) אז ההתראה תופעל שוב עד לחגירת החגורה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...