Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הטויטר של הסט בשירים מזרחיים? האם הוא "רך ונעים"?

תלוי באיזה מזרחית.

בדכאון הוא מאד קריספי,

במאוולים/פיוטים הוא קראנצ'י,

ובפופ מזרחי עכשווי הוא ספייסי.

קיצר, הקלארוס הוא לא "רך ונעים" כמו מורל. אבל מזרחית נשמע בו מצוין [כמה שיכול להשמע מצוין..:-D]

פורסם

מעניין איך שחברה שצצה פתאום מעוררת הייפ כזה גדול בתחום הסאונד לרכב בצורה גלובלית.

גם בפורומים בחו"ל מאוד אוהבים את הרמקולים של HAT וכמעט ברוב ההמלצות לרמקולים איכותיים הם מופיעים באחת האופציות.

פורסם

ICE MAN - המתכנן והמייסד של HAT הוא, כמו שאתה בטח כבר יודע, סקוט בוואלדה.

מי זה?

ב 15 שנה האחרונות היה בונה ומכוון רכבי תחרויות לחברות כמו DLS וזאפקו.

הידע שיש לו הוא עצום בנושא האודיו לרכב [אם יצא לך לקרוא כמה מהמאמרים וההסברים שלו]

הוא לקח נסיון של 20 שנה באודיו, ודחס הכל בכמה רמקולים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מכיר את הבן-אדם ואת עיסוקו.

אני לרגע לא זילזלתי לא בו ולא ברכיבים שהחברה שלו מוכרת,פשוט אמרתי שזה מעניין שיש הייפ שכזה מסביב למוצרים של HAT גם מסביב לעולם ולא רק כאן בארץ.

כנראה שכל הייפ הזה יכול להצביע רק על דבר אחד שיש באמת משהו איכותי במוצרים שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראה יפה מאוד!

תתחדש על הרכיבים ותהנם מהם כמה שיותר (כלומר עד השידרוג הבא).:-)

לא בטוח שצריך נכון לכרגע, גם זה בגדול אמור היה להיות ירידה בהוצאה אחרי הELATE שהיה מקודם, בינתיים לטעמי הירידה הייתה רק במחיר.

חוץ מזה שברכב הזה לא נראה לי הגיוני להשקיע יותר, בכל מקרה ברגע שעוברים את ה3.5-4 סל"ד אז רוצים לשמוע רק את המנוע, ובגדול רק אותו שומעים.. :twisted:

לגביי הבחור ששאל על המזרחית, לא התחום שלי :?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש HYPE מסביב לHAT ובצדק.

הרמקולים האלה במחיר רצפה לעומת הרבה מהמתחרים שלהם - אני מדבר על יצרניות שמייצרות רמקולים שנחשבים כסדרות היי-אנד וסדרות מעולות אחרות.

הלגטייה של HAT מתמודדת בשורה אחת בתחרויות עם רמקולים כמו PHASS, BEWITH, מוראל סופרימו, פוקל אוטופיה BE, ג'נסיס אבסולוט, אלפיין F1 סטטוס, בראקס גראפיק ועוד ועוד... ועולה שליש עד רבע מהמחיר - וגם מנצחים ברוב התחרויות.

הייתי אומר שזה אכן, מצביע על הרמה של הרכיבים.

בידיעה שHAT נחשבת כחברה חדשה בשוק - אני מאמין שמי שקנה עכשיו רכיבים שלהם, בעצם קנה אותם במכירי היכרות.

אני לא אתפלא אם עופר יוכל למכור את הלגטייה שלו בעוד כמה שנים במחיר יותר גבוה ממה שהסט נרכש ואני מדבר על המחיר המלא שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עניין המחירים כנראה יעלה מכיוון שהביקוש למוצרים שלהם נמצא במגמת עליה וכאשר יש ביקוש גבוהה ואין שום בעיה של היצע אז גם המחירים עולים.

השאלה היא העם עליית מחירים תשמר את הביקוש למוצרים או תוריד את הביקוש למוצרים מכיוון שכרגע המחיר מאוד אטרקטיבי אבל הוא לא זול וכאשר תהיה עליית מחירים זה יכול לגרום לירידה בביקוש עקב מחיר יחסית גבוה או מחיר לא אטרקטיבי יחסית למוצרים נחשבים אחרים.

פורסם

כל עוד הם ימשיכו לזכות בתחרויות ולהשמע כל כך טוב - אין סיבה שגם עם עליית מחירים, לא ירכשו אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההייפ סביר HAT הוא מוצדק ומתבקש ויש ל HAT כיום את כל הקבלות שמראות שלא מדובר בסתם מוצר ששווק נכון אלא מדובר במוצרים ברמה גבוהה באמת שנותנים תחליף ראוי גם לרכיבים שעולים פי כמה מהם.

אפשר לראות את זה גם בתחרויות , גם בנתונים טכנים , גם בגישה של החברה ובמנואלים שהיא מספקת , גם בזמינות של אישיות מקצועית כמו סקוט שיתן תמיכה אישית לכל לקוח ברצון ובזמינות , גם בדעות של אנשים ובעיקר בעיקר בעיקר לשמוע כל אחד באוזנו ולהתרשם מהרכיבים.

אני לא יהיה צבוע , ואני מודע ומתוודה שכשאני רכשתי אותם (הייתי הראשון בארץ עם הלגטיה) הייתי סקפטי לגבי כמה טובים הם באמת. לפי תגובות וחיפושים בנט ידעתי שמדובר במוצר מוצלח והכל , אבל להגיד שהייתי בטוח שהם רמקולים באמת ברמה הגבוהה ביותר - הייתי בספק אבל לקחתי את הסיכון לאור התגובות עליהם בעולם. את התוצאה אתם מכירים ומי שלא מוזמן לשמוע , אני חושב שזה הרבה יותר טוב מלהגיד מה אני חושב עליהם..

ובאמת , יש המון חברות שמספקות סטים ברמה סופר גבוהה , ובהחלט מדובר ברמקולים מעולים , HAT חריגים בכך שהם מספקים את זה במחיר זול מאוד ביחס לתמורה. הם מצליחים למכור סט שנותן יחס טוב לשקל , כאשר בדרך כלל רמקולים ברמה הזו נמצאים באיזור שבו נהוג להגיד שהתמורה לשקל היא לא הפרמטר העיקרי . וזה הישג. אני מאוד מאוד מקווה שזה ישאר כך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...