Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי - 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד הפעם, לאון טורבו, בעדיפות ל-2X4 שנת 2003 והילך. ניראת טוב מאוד לטעמי, מאובזרת נוחה ומפנקת, מנוע 1.8 טורבו המוכך של VAG, 180 כ"ס בסטנדרט, התנהגות טובה למדי.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גולף v5 170 כ"ס ויישאר עודף, או גולף gti 150 כ"ס ממודל 02.

או בכלל 206 gti 137 כ"ס.

לא טורבו, אבל מניסיון שלי הם מהנות לנהיגה וחזקות נורא.

פורסם

לך על A3 ידנית אתה תהנה מכול רגע שנתון 2002 2003 תחפש אחת שמורה על תיתיאש זה יכך הרבה זמן לחפש אבל זה שווה את זה

היום אני נוהג על רכב כזה רק אוטומט (מת לימכור לעבור לידני)

רכב מאוד מפנק חזק (180 כוח אצלי כמובן שיש גם את ה150) נוח וגם יפה מאוד עם פונטנציאל לשיפור

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

יש לך הרבה דרישות ופסלת מספר רכבים כי הן לא עמדו בחלק מהדרישות שלך (צורה\יופי למשל)

בכנות, לדעתי אין רכב שיכול להתאים לכל הדרישות שלך (וחבל שאין), אני לפחות לא מצליח לחשוב על רכב כזה ...

לדעתי אתה תצטרך להתפשר עם הדרישות שלך, לעשות חושבים, ולהחליט מה יותר חשוב לך.

פורסם

יש לך דרישות מיוחדות,אז אתה צריך גם רכב מיוחד.לדעתי אלפא GTV TB תת דגם 916 היא התשובה(אין מקום מאחורה,יקרה לאחזקה,צורכת דלק בכמויות,יפה וחזקה מאד 200 כ"ס,אה,ואין לשכוח את הטיפול).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני חייב להסכים שבסה"כ פסלת מהר מדי את המתמודדות המובילות כאן.

לגבי מיאטה - גם אני הייתי פוסל אותה, עם כל הכבוד היא פשוט חלשה מדי. ממש לא drift machine שחלק מבעלי המיאטות היו רוצים לעשות ממנה בארץ, מעבר לזה היא לטעמי באמת מצועצעת ואני חושב שאנחנו מחזיקים את אותה הדעה.

לגבי האיביזה - סה"כ רכב מאוד כיפי, המון כוח זמין בכל סל"ד ובכל מצב שלא תחשוב עליו, התנהגות מעט לוקה - ניתן להתגבר עלייה, לי הדבר העיקרי שהפריע היה הגודל המינורי והפנים המעט מצועצע. סה"כ יכול להיות רכב מעולה עבורך במידה והנ"ל לא מפריע.

A3 - רכב נחמד, קשה משהו למצוא ידניות במצב טוב, וגם אם יתמזל מזלך היא תגיע בגירסת הפרווה 150 כ"ס. כרכב יום-יומי זה אחד הרכבים היותר כיפים לטעמי (לא כרכב ספורטיבי).

קליאו ספורט - אני חושב שגם כאן פסלת מהר מדי את הרכב, סה"כ אחד הרכבים היותר מהנים שתוכל למצוא בטווח התקציב שלך, הוא יהווה גם ספורטיבי וגם מהיר למדי, אין יותר מדי התפשרות מבחינת הרכב בפנים שלו וכחבילה הוא יכול להביא אחלה תוצאות פר שקל. אני אישית חושב שהוא גם נראה מעולה (דור 2).

גולף ג'יטיאיי ראה A3.

פיאט קופה - בהחלט אחד הרכבים שהייתי רוצה בגראז', חתונה זה לא בשבילי, אבל בהחלט רכב מאוד אקזוטי ומעניין עם אחלה יחידת כוח ועיצוב שגם היום גורם לאנשים להגיד ואו כל פעם שהם יראו את הרכב מחדש. עבורי עלויות האחזקה מעט גבוהות אם כי אמרת שאתה מוכן להתפשר על שנתון בשביל לקחת מה שהלב שלך אומר, במקומך הייתי שוקל שוב את האופצייה.

לגבי הלאון, אני מעט משוחד בכ"ז יש לי את הרכב הזה שנרכש לאחרונה.

אמנם הרכב שלי לא סטנדרטי, אבל מניסיון קרוב מאוד של חבר בעל אותו רכב סטנדרטי(כמעט) לחלוטין מאותו שנתון אני יכול להגיד רק שמדובר באחד הרכבים שמהווים חבילה כוללת מקיפה ביותר מתוך הרשימה לעי"ל, הרכב זריז(180 כ"ס בסטנדרט), בעל שישה הילוכים, גדול ומפנק מאוד ביחס למחיר שלו. חולק חלקים רבים עם הגרמניות המעולות למעלה, בסופו של דבר מהווה את האמצע עבור אנשים שמנסים למצוא את הפשרה בין משפחה, פינוק ומעט ספורטיביות. למה מעט ספורטיביות? כי בתכל'ס, הרכב לא מגיע מכוייל לחרוך אספלט כמו הקליאו בעלת ההתנהגות המרשימה מאוד. אני אישית חושב שגם הרכב נראה מעולה, אבל אם אתה לא תאהב אני מאוד יבין זה רכב של 50 50, או שאתה מאוד אוהב אותו, או שאתה ממש שונא אותו.(בדומה למיאטה כדר"א).

אבי.

פורסם

בעניין האלפא - לדעתי הדגמים המוקדמים יפייפיים, אבל על טעם וריח...

בכל מקרה, יש בטרייד אין (ביי אנד דרייב) 156 שנת 04, ומבקשים עליה 85 אש"ח (הגרסה לאחר מתיחת הפנים). אני די בטוח שעם קצת מיקוח תוכל להוריד אותם למחיר ראוי (ובשנים האלו המנוע הוא בגרסת ה-165 כ"ס)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם אהבת את הgti golf אז למה לא?

150 כ"ס במנוע 6 צילינדר 1.8, (ד"א גירסת הvr6 הגיעה עם הספק של 170 במנוע 2.8 לא חסכוני בכלל אם אתה מעוניין), זולה היא לא ממש תהיה לאחזקה אבל ביחס ל1.8 אני מאמין שתרגיש שוני, וגם מהפונטו תרגיש.

נוחות נסיעה לא חסרה, אין ממש מה לדבר על זה אני מאמין.

בטיחות? 6 כ"א וכמובן abs.

איבזור, כמובן חלון בגג ח"ח אימובלייזר מגנזיום מקוריים ועוד הרבה תוספות שאני לא צריך לפרט, אבל מה שחשוב שהיא הגיעה עם צמיגים רחבים מהחברה שזה כבר שיפור וכמובן מגדש.

לגבי נהיגה, זה רכב נורא מהנה לנהיגה והוא מרגיש נורא יציב על הכביש, לא נהגתי על קליאו או פונטו אעבל הבנתי שהפונטו בכלל לא מהנה בכל מה שקשור להגה, והקליאו פשוט "משוגעת".

אכן נהגתי על הgti וזה היה חוויה, הגה מתקשר, ונהיגה נורא כיפית, חוץ מזה אין לי ממש מה לפרט, ולגבי פוטנציאל שיפורים לא חסר, יש שמועות שיש כאלו בעלות הספק של 500 כ"ס.

פורסם
אם אהבת את הgti golf אז למה לא?

150 כ"ס במנוע 6 צילינדר 1.8, (ד"א גירסת הvr6 הגיעה עם הספק של 170 במנוע 2.8 לא חסכוני בכלל אם אתה מעוניין), זולה היא לא ממש תהיה לאחזקה אבל ביחס ל1.8 אני מאמין שתרגיש שוני, וגם מהפונטו תרגיש.

נוחות נסיעה לא חסרה, אין ממש מה לדבר על זה אני מאמין.

בטיחות? 6 כ"א וכמובן abs.

איבזור, כמובן חלון בגג ח"ח אימובלייזר מגנזיום מקוריים ועוד הרבה תוספות שאני לא צריך לפרט, אבל מה שחשוב שהיא הגיעה עם צמיגים רחבים מהחברה שזה כבר שיפור וכמובן מגדש.

לגבי נהיגה, זה רכב נורא מהנה לנהיגה והוא מרגיש נורא יציב על הכביש, לא נהגתי על קליאו או פונטו אעבל הבנתי שהפונטו בכלל לא מהנה בכל מה שקשור להגה, והקליאו פשוט "משוגעת".

אכן נהגתי על הgti וזה היה חוויה, הגה מתקשר, ונהיגה נורא כיפית, חוץ מזה אין לי ממש מה לפרט, ולגבי פוטנציאל שיפורים לא חסר, יש שמועות שיש כאלו בעלות הספק של 500 כ"ס.

ל-GTI מנוע טורבו 1.8 4 צילנדרים ולא 6. המנוע נימצא כמעט בכל רכב בקונצרן וואג.

בדור המדובר הרכב לא ממש מהנה לנהיגה וממש אין לו הגה מתקשר.

שמועות לגבי ההספק זה טוב אבל בשביל להביא את האוטו להספק כזה צריך להשקיע סכום בסדר גודל של עלות האוטו.

פורסם

תודה לכולם!

תמיד רציתי אלפא אבל אני לא יודע אם אני מוכן לרכב גדול כמו ה156... אני שוקל את הקופה, את הלאון, הקליאו, וה156.

ה156 מאוד מושכת אותי אבל אני לא יודע עליה שום דבר... אולי פסלתי את הקופה מהר מידי, אני אנסה לראות אחת בעצמי ואראה אם אני אוהב או לא. הליאון והקליאו הן האפשרויות מבחינת מהירות והתנהגות אבל המראה קצת פוגע בתדמית שלהן אצלי.

למרות שכמו שאמרתי שהטיפולים וכו' לא מס' 1 אצלי, מה עלויות התחזוקה ב156? רוצה לדעת למה לצפות...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתחיל בכך שאני לא בעלים של 156 (אם כי אני פועל נמרצות בכדי לשנות זאת :wink:). גם אף פעם לא הייתה לי קליאו ספורט.

עם זאת, מבירורים שערכתי עם מספר בעלים של 156'ים, דובר על עלות ממוצעת של כ-2000-2500 ש"ח לחודש, כאשר השינויים נובעים בעיקר מכמות הק"מ. שוב, אדגיש כי מדובר בהערכה גסה ולא דברי אלוהים חיים.

יש בפורום מספר בעלי אלפות, ואתה גם יכול לפנות לפורום שלהם לקבל מידע נוסף (על חלקים יקרים, כגון פלאגים, משולשים וטיימינג). מהמידע שאספתי עד עכשיו, עלויות שוטפות אינן נוראיות, הטיפולים העיקריים הם הכואבים.

לגבי הקליאו - באופן תחושתי בלבד, נראה לי שמדובר בעלויות אחזקה כלליות דומות (לאור פרסומים של עלויות אחזקה שנעשו ע"י מספר בעלי קליאו), כאשר ממה שקראתי לקליאו יש יתרון בצריכת דלק.

דברים אלו נאמרים על בסיס מחקר וקריאה בלבד. אמליץ שתמתין עד שבעלי הרכבים יתנו את חוות דעתם, כדי שתתקבל תמונה מדוייקת יותר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אם 156 גדולה פיזית בעיניך- לך על ה147.

גם יפה וגם אופה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם רק היה מבחר של 2 ליטר ידניות...

מכיוון והוא הדגיש שברצונו רכב ידני, שחזק מהפונטו, ייקח לו לא מעט זמן לאתר כזו (למרות שלאחרונה פורסמה אחת בפורום, למיטב זכרוני).

עם זאת, לאחר שיטוט באוטו-דלטא - קיט סופר על 1.6 ידנית, מממ 8)

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...