Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יש לי תופעה בשברולט אופטרה: כאשר אני מניע את האותו (אפילו כאשר מנוע חם) טורים עולים ל 2500-3500rpm. במצב רגיל זה היה 1200-1300 rpm וזה קורה רק במצב P (גיר אוטומטי). כל פעם טורים עולים יותר ויותר. כאשר אני מעביר ל D התופעה נעלמת מיד.

איזו בעיה יכולה להיות ברכב ואיך לפתור אותה?

תודה לכל העונים.

פורסם

ממליץ לבדוק גם חיישן טמפרטורה. הייתה לי בעייה זהה ברכב קודם שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה זה ניקוי מנוע צעדים? הוספת איזשהו תוסף דלק או משהו בסגנון יכול לעזור?

תודה.

פורסם

שלום רב!

ברכב המדובר מצערת הדלק הינה חשמלית, כלומר אין על גוף בית המצערת מנוע צעדים ששולט על מעקף כניסת אויר נוסף אלא מנוע חשמלי בעל זרוע חילזון אשר פותח את פרפר המצערת בזוית הדרושה לייצוב סיבובי הסרק.בנוסף מכילה בית המצערת גם חיישן מצב מצערת.

התופעה של עליית טורים ב-"N" וב-"P" מוכרת בדגמים אלו וישנו פתרון לתקלה.

ב-90 אחוז מהמקרים היה צריך להחליף את בית מצערת הדלק ובנוסף להתקין צמת סיכוך (רעשים חשמליים) לחיישן מצב המצערת.

נסיעת מבחן עם הרכב והקלטת נתוני מנוע בזמן אמת יכולה לפתור את הבעיה.

בית מצערת דלק עולה בערך 1800 ש"ח.

צמת סיכוך עולה ב-60 ש"ח.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• תוכן חדש...