Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו S75 מודל 95 ורציתי לדעת כמה בערך יעלה קלאץ' מחברה טובה (אשמח לשמות של חברות, כולל ההכי טוב שאפשר לשים)

וכמה פלוס מינוס תעלה העבודה?

הקלאץ' שלי תקין לגמרי, אבל אני רוצה להחליף אותו בשביל השקט הנפשי.

תודה מראש,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

המחיר הוא כ800 שח.

קבל המלצה:

אל תחפור במה שתקין.

אם הקלאץ' בסדר עזוב אותו בשקט.

עדיף לדוגמה להחליף צמיגים במחיר הזה יתן לך הרבה יותר תמורה מאשר להחליף חלק תקין.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי בדיוק אותו רכב ואצלי הלך הקלאץ! :-)

נראה לי - זאת אומרת - רוורס נכנס ברעש של חריקה, ראשון ושני נכנסים ברק בכוח.

800 ש"ח? איפה?

נשמע פחות יקר ממה שחשבתי.

פורסם

"רוורס נכנס ברעש של חריקה, ראשון ושני נכנסים ברק בכוח"

גם לי אותה בעיה...פונטו75 1300 שנת 96

זה אומר שהקלאץ גמר !?

פורסם

זו מחלה של הפונטו ההילוכים הקשים, אין מה להתרגש מזה.

החלפת שמן גיר בצמיגות של 75/90 מחברה איכותית יכול לשפר את המצב.

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיון ברכבי פיאט שמן גיר סינטטי מלא של BG עושה פלאים.

וקשה לי להאמין שאיזשהו מוסך ירכיב קלאץ ב800 שקל.

כשמחליפים קלאץ חובה ללטש את גלגל התנופה,ורצוי להחליף את המחזיר שמן האחורי,בנוסף למחיר המצמד והעבודה,זה יעלה קצת יותר מ800 ש"ח..

אורן

פורסם

החלפת מצמד לפי שעתון 3.6 שעות כפול שעת עבודה נמוכה של 175 שקל שווה ל 650 שקל ,עלות מצמד טוב נע בין 450 ל 550 וכל זה ללא תוספות .

תבקש הצעת מחיר ממוסך לפני תחילת עבודה.

פורסם

יוסי אתה עוד תקוע עם שעתון יצרן ! , עבודה לוקחים בכל מוסך 450 ש' ועוד חלקים כ-450 ש' , ניתן לבצע זאת ב-850-900 ש' לפני מעמ.

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...