Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לה אחות, גם עם TSI באמצע המספר, גם לבנה, רק שהיא תהיה ידנית :-)

ידוע ידוע, בחירה מצוינת - הוא לא יצטער על זה :-D

תודה לכל המברכים, אוטוטו נגמרת ההרצה 8)

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תתחדש, רכב יפה מאוד!

ראיתי בגדרה אחת כזו בצבע אדום, פשוט מדהימה מבחינת עיצוב...

ואיך ההתרשמות הראשונית שלך מנהיגה ברכב?

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

ה-1.4 ללא הגג הפנורמי השחור נראית פשוט הרבה יותר טוב.

סע ברכה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תמונות אצלם ביום בהיר יותר, אתמול חווינו סופת חול בנגב (ראה שירשור 10 שנים ל'הגה') כך שהרכב מטונף כרגע..

מכיוון שאני עושה הרצה, עוד לא ניסיתי להרגיש אותו - כך שכל מה שארשום יהיה לשווא.

שבת שלום ושוב תודה

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
תתחדש.

יש לה אחות, גם עם TSI באמצע המספר, גם לבנה, רק שהיא תהיה ידנית :-)

תתחדש.

אני זוכר שפעם אמר לי סוכן מכירות של VW שאי אפשר לבחור או להשפיע על המספר שמקבלים לרכב.

לא כ"כ האמנתי לו אז, אבל חשבתי שאולי אני טועה, מי יודע, אולי רק ב"מקרה" רכבי ההדגמה והמפוארים מקבלים מספרים "מעניינים", וממילא זה לא היה כ"כ חשוב לי. מסתבר שלא טעיתי. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלו! היא יפה גם עם חול עליה! תצלם כמה תמונות מכל מיני זויות ככה לגירוי ההתחלתי לפחות (עד שתנקה אותה והיא תיראה כמו שהיא צריכה להיראות). :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אשמח לראות אותה מכוסה בחול..

זה יתן לי הדמייה לאיך היא נראית בצבע צהוב (שמשום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תתחדש.

אני זוכר שפעם אמר לי סוכן מכירות של VW שאי אפשר לבחור או להשפיע על המספר שמקבלים לרכב.

לא כ"כ האמנתי לו אז, אבל חשבתי שאולי אני טועה, מי יודע, אולי רק ב"מקרה" רכבי ההדגמה והמפוארים מקבלים מספרים "מעניינים", וממילא זה לא היה כ"כ חשוב לי. מסתבר שלא טעיתי. ;-)

מישהו יושב ובוחר מספר מתוך סדרה נתונה לרכב שהזמנת.

אודי (צמפיון ?!) זורקים זין על בקשות מיוחדות.

יש לי חבר עם טופס הזמנה רשמי של S3 עם התחייבות למספר מסויים, חלק מהדרישות המפורשות שלו היו מספר ספציפי לאוטו ובאודי מיהרו להכניס את זה לטפוס הזמנה, כהתחייבות שלהם (!).

האוטו הגיעה עם מספר שאפילו לא קרוב להתחיבות בהזמנה.

פיצוי ? הצחקתם אותי, לא אצל צמפיון.

פעם הבאה גם הפיצוי יצטרך להכנס לטופס הזמנה.

מה זה לעומת התחייבות שברכב יש חיישני אורות וגשם ובסוף למצוא שהרכב בלי או גנטים לא נכונים אז להיות קטנוני על מספר ? (כן !)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כשאני הזמנתי את הרכב, ביקשתי אפשרות לבחור מספר ולא הייתה התנגדות מצד אודי.

הבעיה הייתה שבדיוק עמדה להתסיים סדרת מספרים אחת ולהתחיל חדשה ולכן לא נשארו מספרים מעניינים למקרה שהייתי רוצה.

הם כן באו לקראתי עם כמה אופציות שמתוכן בחרתי את מה שהיה נראה לי וכך היה.

פורסם

תתחדש, יא Cונדס...

השירוקו נראית מדהים במציאות בצבע הזה, בהחלט לא משהו שתמונות יכולות להעביר...

ועד שלא ראיתם שירוקו לבנה באמצע סופת חול בנגב - לא ראיתם צבע "חול" מימיכם...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אודי (צמפיון ?!) זורקים זין על בקשות מיוחדות.

יש לי חבר עם טופס הזמנה רשמי של S3 עם התחייבות למספר מסויים, חלק מהדרישות המפורשות שלו היו מספר ספציפי לאוטו ובאודי מיהרו להכניס את זה לטפוס הזמנה, כהתחייבות שלהם (!).

האוטו הגיעה עם מספר שאפילו לא קרוב להתחיבות בהזמנה.

פיצוי ? הצחקתם אותי, לא אצל צמפיון.

פעם הבאה גם הפיצוי יצטרך להכנס לטופס הזמנה.

מה זה לעומת התחייבות שברכב יש חיישני אורות וגשם ובסוף למצוא שהרכב בלי או גנטים לא נכונים אז להיות קטנוני על מספר ? (כן !)

כנראה שמי שביצע את ההזמנה שכח לגבי המספר רישוי, והרכב נרשם עם מספר אחר.

בכל מקרה, גם לאחר רישום הרכב עם מספר מסויים, במידה ותדבר עם האנשים הנכונים (במיוחד כשיש לך התחייבות כזאת בחוזה הקנייה) - יהיה אפשר לשנות את המספר (מנסיון אישי ברכבי הנוכחי).

אם המספר באמת היה חשוב לו, הוא היה יכול לעלות עם זה למעלה והיו נותנים לי בדיוק מה שהוא ביקש (במידה והמספר שייך לצ'מפיון).

לגבי החיישני אורות/גשם - אתה רוצה להגיד שבמפרט היה רשום שיש והרכב סופק בלי?

ונאמר לו שיקבל ג'נטים מסוג A וקיבל ג'נטים מסוג B ?

1- יש לו פה יותר מסיבה אחת לביטול החוזה.

2- אם אפשר לשאול, באיזו סוכנות הוזמן הרכב ומי היה הנציג מכירות?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...