Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחרתי לשתף אתכם בסיפור שקרה היום.

נפגשתי עם בחור שהיה מעוניין לרכוש ממני את ה פיוניר P880PRS. אותו בחור רכש ממני בעבר את ה P9 (שכבר הספיק לעבור עוד כמה ידיים מאז :wink:) ומאז אנחנו בקשר חברי די טוב.

בכל מקרה, הבחור היה מבואס מאוד מהמערכת שלו. בפג'ו שלו מותקנים זוג וופרים 7" של דיינאודיו שנשמעו, במקרה הטוב, כמו רמקולים 4 שקל מתחנה מרכזית וכל זה בדלת סופר-מבודדת.

גם הסופרימו פיקולו שלו נשמעו מאוד אנמיים ו"סגורים". ההד-יוניט היה אלפיין 7873 ישן, שאומנם הוא "רק" מסדרה בינונית אבל הרי "אלפיין זה אלפיין", לא? :?

לאחר שמיעה די ממושכת, המון משחקים עם המכשיר והמגברים שלו ואחרי ששנינו הגענו למסקנה שככה המערכת שלו לא אמורה להישמע, הוא רצה לשמוע את ה P880 ברכב שלו ולראות איזה שינוי יתקבל (לא לפני שהוא אמר לי שהרמקולים וויאג'ר-50-שקל שלי נשמעים יותר טוב משלו ולמען האמת די הסכמתי עם דעתו).

ובכן, התוצאה הייתה ברורה כבר מהרגע הראשון. הסאונד נפתח והתמלא, הוופרים התעוררו לחיים והטוויטרים קיבלו אוויר. זה היה פשוט שינוי של 180 מעלות. ישבנו באוטו ונראנו בערך ככה: :shock: :shock:

אני לא מדבר על שינוי בגלל פרה-אווט יותר גבוה, היה שינוי מוחשי ביותר רק מעצם חיבור המכשיר הנ"ל, בלי משחקים ובלי כלום. פלאט.

אני לא מדבר בכלל על הנוחות שיש במכשיר כזה,עם שליטה על כל פיפס ושטיק במערכת, מה שחוסך ריצות והתעסקויות מעצבנות עם הכפתורים השונים במגבר.

הבחור פשוט מאושר :-P!

בקיצור ומוסר ההשכל מהסיפור הזה הוא ש:

1. אין תחליף להד-יוניט טוב.

2. משהו שמאוד צורם לי - "תופעת העדר" בכל הקשור למכשירים של פיוניר פשוט מגוחכת.

3. אין כמו לשמוע רכיב מסויים ברכב שלכם, המבחן הטוב ביותר.

מקווה שעזרתי למישהו בתכנון מה-הדבר-הבא-שאני-מחליף :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שלא :lol:

תשמע, זה היה כזה שינוי עצום ומוחשי, פשוט עולם אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אותו שינוי היה לי שעברתי מפיוניר לאלפיין המערכת שלי הייתה רמה אחת מעל.

לדעתי לפיוניר יש רק 2 דברים באמת טובים והם P9 וPRS .

פורסם

איתמר, עכשיו תחשוב מה היה עם במקום ה 880 יבוא 9855 ?:) או קלאריון ברמה דומה ?

הלך עליך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

במקום הפיוניר יבוא אקליפס, ואז נספר על מעשה ברבי פיוניר ורבי אקליפס ומי ניצח בקרב מלוכסני העיניים.

פורסם

הPRS 880 הוא לפי דעתי אחד הHU הטובים ביותר, מעבר לזה, הנוחות שלו פשוט יוצאת מן הכלל ומשאירה את כל שאר המכשירים מאחור.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מצטרף לתגובה של אמיר. בהחלט מכשיר מעולה ונותן תמורה מעולה למחיר שלו.

איתמר, לא היה לך כלכך ברור שבעת החלפת מכשיר ישן בחדש (ועוד ברמה דיי גבוהה כמו ה-880) יהיה הבדל ענקי בסאונד? עוד לפני שקראתי, ידעתי שזה מה שרשמת.

נ.ב

ישן הכוונה למאוד ישן. לא ישן "שנה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רק אני לא הרגשתי שינוי גדול מהאקליפס לאלפיין? :roll:

איתמר אני מחכה לשרשור "רשמים מאקליפס" :) .

סטס.

אני לא מאמין שלא הרגשתה שינוי בין האלפיין לאקליפס אפילו שביצענו כיוונים על רגל אחת היה שינוי מאוד גדול (גם בגלל שעברתה לאקטיבי).

.

פורסם

תתחדש.

אותי אישית זה ממש לא מפתיע.

אני עברתי אותו מהפל לפני 4 שנים כאשר קיבלתי במקום רדיו דיסק ברמה בינונית של קלריון את הDXZ925 (שהספיק להחזיר את חייו לבורא ).

ההבדל היה משמעותי בצורה חריגה.

מקור טוב הוא דבר סופר חשוב.

לגבי "תופעת העדר" . הכוונה היא בעיקר במוצרים הנמוכים שלהם. הסדרות הנמוכות אינן בעלות סאונד טוב. הכוונה היא להשוואה למכשירים של חברות מתחרות באותה רמת מחיר , קרי, אלפיין, קלריון, אקליפס וכו...

ברמה הגבוהה ה 880 של פיוניר הוא ללא ספק מכשיר נהדר, ועומד ללא ספק בתחרות מלאה למכשירים של החברות המובילות .

• תוכן חדש...