Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמתי את הדבר הזה היום. הבן אדם כניראה רציני לגמרי.:shock: בהחלט שמורה כחדשה....הכי מוזר שלא פעם ראשונה אני נתקל ברכבים במצב הזה שמוגדרים "כשמורים"....עצוב.

otzytz.jpg

1raxpu.jpg

25p3705.jpg

2w5ozzp.jpg

2435cet.jpg

ej90s1.jpg

זה אגב בלי להתמקד בכל הברגים הלא קשורים/ניטים באנטנה של הגג וכו'...

פורסם

פעם ראיתי רכב למכירה עם מודעה דומה ומצב קצת יותר טוב, אבל ראיתי מעיכה בפח ושאלתי "סליחה, זה הגיע ככה מהחברה ?"

מיותר לציין את המבט שקיבלתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

"למכירה-כחדשה!

שמורה היטב (יש מאבטח בחניון)

קילומטראז' נמוך במיוחד (כמעט לא נוסע עקב תאונת שילדה, וזה כשהוא כן מניע אחרי האוברול)

ג'אנטים מקוריים (השחורים היפים האלה, של "אומו" או "גומו" או "מומו" לא זוכר), צמיגים גם!

פנסים שקופים (מקדימה)

בהזדמנות, מגניקולוג."

אכן, מסמך אנושי מזעזע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי הסוליה, אני מזהה שהצמיג האחורי-שמאלי הוא מישלין. אינני יודע מה שם הדגם, אולם אני יודע בוודאות שהפעם האחרונה שהדגם הזה יוצר היתה לפני כעשר שנים (צמיג כזה היה מותקן פעם באאודי שהיתה לאבא שלי). חדי העין גם יבחינו בכך שהצמיגים על הסרן האחורי כלל לא זהים.

עזבו את זה שהבעלים חאפר ברמות מטורפות - איך לעזאזל הוא עבר טסט עם צמיג כל כך ישן?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפי הסוליה, אני מזהה שהצמיג האחורי-שמאלי הוא מישלין. אינני יודע מה שם הדגם, אולם אני יודע בוודאות שהפעם האחרונה שהדגם הזה יוצר היתה לפני כעשר שנים (צמיג כזה היה מותקן פעם באאודי שהיתה לאבא שלי). חדי העין גם יבחינו בכך שהצמיגים על הסרן האחורי כלל לא זהים.

עזבו את זה שהבעלים חאפר ברמות מטורפות - איך לעזאזל הוא עבר טסט עם צמיג כל כך ישן?!

נו אז אני בטוח שיהיה לו את החוצפה להגיד שכל הרכב עדיין מקורי כמו שיצא מהחברה:bugeyed:

פורסם

אני מכיר את האוטו הזה. (ברצינות. אני מזהה לפי התיקון של המראה.)

לפני כשנתיים הוא היה עם כ 120K.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אולי יש לה יופי פנימי...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתם לא מבינים, הרכב היה במצב שמור כחדש כשהוא הוצע למכירה לפני 3 שנים ומאז הוא עומד ומחכה לקונה המאושר...:lol:

מי אמר שאין בארץ שוק לצרפתיות משומשות???

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...