Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון חזרנו מנופש באילת, אני ואשתי הטרייה. קצת לפני שדה בוקר ראינו טנדר מגנום מעשן בשוליים, שמתחיל נסיעה. עברנו אותו ואחרי כמה רגעים נעקפנו על ידו וילדיו ששמחו מאד מהצילומים דרך אגב...:-)

יש לציין שהאוטו נראה די ריק מבפנים...מה שמוביל לשאלה:

אז למה?:roll:

קבלה 001.jpg

קבלה 002.jpg

קבלה 003.jpg

קבלה 004.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אם אינני טועה מדובר בבני מיעוטים,נסיעה מסוג זה אינה חדשה ומוכרת.

אתה יודע כמה אנשים נכנסים בפורד טרנזיט מעבר לקו הירוק? הרבה יותר ממה שאתה משער ומעלה על הדעת.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה יודע כמה אנשים נכנסים בפורד טרנזיט מעבר לקו הירוק?

ל'

מהיכרות שלי הטרנזיט בעלת כושר העמסה מעולה, אני משער בסביבות ה50 ילדים, במידה והם אחד על השני:roll:

פורסם
אם אינני טועה מדובר בבני מיעוטים,נסיעה מסוג זה אינה חדשה ומוכרת.

את לא טועה, אכן "בני מיעוטים" כהגדרתך. עדיין לראות מחזה כזה על כביש 40 עוד לא יצא לראות.

בכבישים רחוקים ומבודדים זה נראה לי עוד "סביר", אבל על אחד מהכבישים המרכזיים בדרום הארץ זה לא כ"כ הגיוני... בעיניי לפחות

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

לא רק בני מיעוטים נוהגים לעשות כך, ראיתי הרבה קיבוצניקים שלוקחים ככה הרבה ילדים בקיבוץ.

אבל ההבדל בין קיבוץ לכביש מהיר זה שמיים וארץ.

:-) just smile
פורסם

תאמין לי שמי שנופל מרכב ב 40 קמ"ש - לא יהיה לו משנה אם הוא נפל בקיבוץ או בכביש המהיר.

דרווין שולת!!!!1

פורסם

נתקלתי בתופעה כאשר הייתי בסיני,רק ששם זה קצת יותר מפותח,בכול הטיולי טרקטורון יש סובארו טנדר עם זוג אנשים מאחורה בעמידה שמצלמים את הטיול,בשטח.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...