Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון הגיעו למסקנה, כנראה, שיש להחזיר את העדיפות לעורקים ראשיים. כל זה מתחבר בדיוק עם מה שאמרתי לפני מספר חודשים בדבר כביש-5 ומחלף מורשה, בו העומס (בבקרים) נובע מהצטמצמות הכביש מ-3 נתיבים ל-2 נתיבים על המחלף עצמו.

עכשיו החליטו שעורק ראשי כזה צריך להישאר על מסלוליו לכל אורכו - ולכן גירדו וסימנו מחדש את גשר מורשה וקבעו בו את שלושת הנתיבים כך שמי שנוסע ממזרח למערב לא נאלץ לעמוד בצוואר בקבוק על המחלף.

אז מי "הרוויח" ומי "הפסיד" ?

"המרוויחים":

כל מי שנוסע בשעות הבוקר בכביש-5 ממזרח למערב. נעלם כליל העומס בין מחלף התקווה למורשה - והתנועה זורמת לחלוטין. רווח של לפחות 10-15 דקות לבאים מהכיוון הזה, אם לא מעבר לזה.

"המפסידים":

הבאים על כביש-4 (גהה) מצפון לדרום ורוצים להשתלב לכביש-5 בכיוון מערב.

"הנטרליים":

מי שנוסע על כביש-5 ממזרח למערב ויורד במורשה לכיוון דרום. העומס שהיה "מטפטף" מכוניות לכיוון הצומת המרומזרת של מורשה גרם לכך שהצומת לא היתה עמוסה. עכשיו היא יותר עמוסה ולכן זה מתקזז עם המצב הקודם.

קודם לשינוי המצב היה בדיוק הפוך, ההשתלבות של הבאים מכביש 4 היתה חלקה וזו של הבאים ממערב למזרח על ציר 5 היו עומדים בעומסים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

העובדה שבניית המחלף בצומת גלילות מתעכבת לה שוב ( בפעם השנייה ), בגלל ריב אוילי בין רשויות, מעמידה בצל את כל השיפורים/נסיגות, בחלקיו האחרים של הכביש.

פורסם

העבודות במחלף גלילות נמשכות (ביום שישי האחרון 6.2.2009 סגרו את הירידה לכיוון הרצליה מכביש 5) ואין ספק שהן מעמידות בצל את השיפורים הללו, אך עדיין מדובר בשיפור -או- תכל'ס במשהו שהיה צריך להיות ככה מלכתחילה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אני הבוקר שמתי לב שישנם 3 נתיבים במורשה.

אני עושה את הדרך הזו 10 שנים ובאמת הגיעה הזמן.

היום בבוקר לא היה במקום הזה אפילו רמז לעומס או להאטה.

מצש שני בחודשיים חארונים אני רואה שגם כך יש פחות עומס בכביש 5 (סביב שעה 08:00) - מעניין למה זה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לפעמים כדי לפתור פקקים גדולים לא צריך יותר משלושה פועלים, שלושה דליי צבע ויומיים של עבודה.

קחו לדוגמא את הפקק על כביש 4 לכיוון דרום, באזור צומת קוקה-קולה. עוד פקק שאפשר לפתור בקלות יחסית ע"י שרשור היציאה מהמחלף המאולתר ישירות למחלף אלוף-שדה.

חבל רק שצריך לסבול כל כך הרבה זמן עד שמישהו מרים את הכפפה ועושה משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז מתי כבר יפתר הפקק של וינגייט בבוקר?

אם תשאלו אותי, לא בשנים הקרובות.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

פורסם

אני חושב שאי אפשר להסיק מסקנות על סמך בוקר אחד בו העומס היה נמוך.

הכבישים היום בבוקר היו יחסית פנויים.

צריך לראות איך העומס באזור הזה מתנהג לאורך שבועיים ולראות אם אכן הבעיה נפתרה קליל.

יכול מאוד להיות שבעקבות הורדת העומס בכביש 5 אנשים רבים יחזרו אליו אחרי שפנו (תרתי משמע) לדרכים אחרות בשנים האחרונות.

העובדה שבניית המחלף בצומת גלילות מתעכבת לה שוב ( בפעם השנייה ), בגלל ריב אוילי בין רשויות, מעמידה בצל את כל השיפורים/נסיגות, בחלקיו האחרים של הכביש.

רק בריאות אני מאחל למי שאחראי על העבודות שם.

יום שישי ב- 11 בבוקר, אני מחפש את הירידה הזאת...אין כלום, חסום.

לא היה שילוט המתריע על חסימת הירידה לאיילון צפון.

כשאתה מבין שאין ירידה, אתה כבר במסלול לעלות על הלולאה לאיילון דרום- ההיפך ממחוז חפצך.

על גשר קק"ל פקק עצום של כל אלו שגם הופתעו על ידי החסימה הפתאומית, כולם רוצים לעשות פרסה ולחזור צפונה.

כל הכבוד!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם

גם בצפון לא חסר. חזרתי לגור פה אחרי 3 שנים וממש הופתעתי לרעה מהפקקים.

מה שכן, סוף סוף מסדרים את צומת המוביל ואת הכביש הגרוע והמסוכן מאחיהוד לתמרה.

יש תקווה :|

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רק בריאות אני מאחל למי שאחראי על העבודות שם.

יום שישי ב- 11 בבוקר, אני מחפש את הירידה הזאת...אין כלום, חסום.

לא היה שילוט המתריע על חסימת הירידה לאיילון צפון.

לא נכון.

על כביש 5 כבר ממחלף התקווה הוצבו שלטים (אדום-כתום זוהר) גדולים כבר מתאריך 1.2.09 המדווחים על חסימת הירידה להרצליה מתאריך 6.2.09. יש כמדומני לפחות 3 כאלה בין התקווה ועד אחרי הכפר הירוק.

לא יודע איך לא ראית אותם...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא נכון.

על כביש 5 כבר ממחלף התקווה הוצבו שלטים (אדום-כתום זוהר) גדולים כבר מתאריך 1.2.09 המדווחים על חסימת הירידה להרצליה מתאריך 6.2.09. יש כמדומני לפחות 3 כאלה בין התקווה ועד אחרי הכפר הירוק.

לא יודע איך לא ראית אותם...

איציק

לא נוסע שם כל יום, עובר שם פעם בשבועיים.

באמצע השבוע אתה נוסע שם בפקק במהירות X

ביום שישי ב- 11 בבוקר נסעתי שם במהירות 4X

וצרת רבים...יעיד הפקק המטורף שהיה לפרסה על מחלף גלילות באותו יום שישי וגם אתמול בערב

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תירוצים תירוצים... השלטים כ"כ בולטים וגדולים שקשה לפספס אותם - ואם פספסת בגלל שלא שמת לב, זבש"ך :D :D

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אהההה... (שלוש נקודות הכרחיות) - בגלל זה בימים האחרונים אני עומד כמעט 10 דקות ברמזור של היציאה בקק"ל לכיוון שכונת תל-ברוך, ולא מבין למה כולם חוזרים בחזרה לאיילון על הגשר (כולל כמה חארות שכנראה התעצבנו על עצמם שלא שמו לב לשילוט, ולכן החליטו לדפוק את כל האחרים ולחתוך אותם ברמזור).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...