Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שנים לאחר שיצאה הקליאו הנוכחית לשוק היא עוברת מתיחת פנים קלה שתוצג לציבור בתערוכת ז'נבה הקרובה.

ה"רענון הנוכחי" כולל שינוי מספר אביזרים חיצוניים, הוספת גירסת GT מיוחדת ללוין של הקליאו ומערכת ניווט TOM TOM בילט אין בתוספת של פחות מ 500Euro (רק לי זה נשמע המון ?)

בכל מקרה, אין ממש הרבה פרטים על ה GT החדשה מעבר לעובדה שהיא תצוייד בגירסת מתלים מיוחדת ובצסע כחול חדש ויפה :roll:.

הנה התמונות.

19052_HD_ren2009clio_7BFBB2D8.jpg

19053_HD_ren2009cliogt_C4D2C34C.jpg

19054_HD_ren2009cliogt_9B5FE92A.jpg

19064_HD_ren2009clio_FE7858DC.jpg

19065_HD__8B3B80EB.jpg

19066_HD_ren2009clio_61BB77F9.jpg

19067_HD_ren2009clio_10625F55.jpg

פורסם

מה יהיה? כל מכונית חדשה פוערת לוע, כאילו היא עומדת לשאוב בשלוק אחד את שאריות הכנרת ודגיה.

ניחא, הגריל המוגזם ב-370Z שממש צורם לי בעין ופוגע במכונית שלמעט לועה היא מאסטרפיס עיצובי. אבל מה, העיקר האגרסיה.

וניחא, אותו גרילון ביונדאי I10 שנועד לתת לה איזשהו "כרטיס כניסה" למועדון המכוניות ה"מכובדות". כאילו שזה משנה.

אבל להרוס עיצוב כל כך הרמוני, כל כך אסתטי ונקי כמו של קליאו 3 עם הדבר הזה, זו כבר רגרסיה.

--------------

מה שמביא אותי לסוגיה דומה, עיצובן של ידיות הדלתות. ומאחר וידיות שטוחות(סובארו לגאסי B4) הן אאוט - וידיות בולטות הן אין(אימפרזה B3), ללא קשר לתמה העיצובית, סוג ויעוד הרכב ומשקל הדלת - ניתן למצוא מקרים רבים בהם עדיפה דווקא הידית השטוחה(כל הכבוד לאיטלקים, שעדיין דבקים בה) על פני הידית הבולטת. חישבו ברמה הפרקטית, כמה נעים לפתוח דלת קלה עם ידית שטוחה לעומת בולטת(ולא סתם נתתי שני דגמי סובארו כדוגמה).

כנראה שאין לנו זכויות יוצרים על תופעת העדר :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא אהבתי בכלל את העיצוב. מנופחת יותר מידי ומזכירה את קו העיצוב של פז'ו 207/308 - ולא לטובה :?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

החזית מזכירה טיפה את הקליאו B הראשונה (במיוחד את דגם הספורט) עם המכסה מנוע (למרות שפה הוא נפתח אחרת לפי התמונות). כיף לראות שהאוטו שלי הוא אופנה חוזרת!

בכל מקרה אוטו חמוד ונחמד לראות את המערכת ניווט בסופר מיני של היום.

פורסם
דרך אגב, פנים הרכב נראה אחד לאחד (להוציא את מסך הTOM TOM) כמו בדגם היוצא.

אהה... כי זה אותו האוטו? כולה מתיחת פנים. באמת ציפית שהם ישנו הרבה?

שימו לב, אגב, שכנראה שהם קיבלו הרבה ביקורות על הפרונט הדי מכוער, ושינו אותו מהותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ישרה קו עם הלגונה והמגאן החדשות, כמצופה.

האמת שלדעתי זה דווקא ממש נחמד. של הנוכחית נראה שלם יותר לדעתי. זה כאילו מאולץ שכזה, "אין לנו ברירה, חייבים שכל המכוניות יהיו בעלות אותו קו עיצוב".

!AWDSOME

פורסם

עוד לא יצא נתון רישמי (פחות אני לא מצאתי) אבל מדובר כנראה בגרסה שתהיי חלשה מהקליאו 197 המהוללת. לדעתי הנתון יהיה בסביבות ה140 כ"ס עם כיול מיתלים קצת יותר קשיח מהקליאו הסטנדרטית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...