Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מבחן רישוי שנתי(טסט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוקף רשיון הרכב שלי הוא עד 29/03/09.

היום שלמתי את אגרת הרישוי.האם אני יכול לגשת ולהעביר את הרכב טסט כבר עכשיו,כשמונה שבועות לפני פקיעת תוקף הרשיון או שיש פרק זמן מקסימלי שלפניו אי אפשר עדיין לבצע מבחן רישוי?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

במידה וכבר קיבלת את רישיון הרכב בדואר ושילמת את האגרה, אתה יכול לגשת אפילו מחר בבוקר לטסט.

אני פעם ניגשתי לטסט חודש לפני המועד ולא היתה שום בעיה.

פורסם

קח בחשבון שבמידה ותבצע את המבחן בחודש פברואר תקבל מדבקה שהיא בתוקף עד פברואר בלבד,תחכה למרץ ותבצע את המבחן,הרעיון הוא לבצע את המבחן פעם בשנה.

פורסם

אתה בטוח? אני חושב שהוא יקבל מדבקה עד תום התוקף כפי שמופיע ברישיון הרכב, הפקידה אמורה לנקב את חודש 3 (שים לב שהיא לא טועה).

הניקוב הזה אמור לסמן עד איזה חודש יש טסט לרכב.

פורסם

cobraf כותב:

קח בחשבון שבמידה ותבצע את המבחן בחודש פברואר תקבל מדבקה שהיא בתוקף עד פברואר בלבד,תחכה למרץ ותבצע את המבחן,הרעיון הוא לבצע את המבחן פעם בשנה.

למעשה,זו היתה כוונתי בשאלה:האם אין קשר מוחלט בין תאריך תוקף הרשיון והטסט,ואם ביצעתי את הטסט לפני התאריך של תוקף הרשיון אז תוקף הטסט יפוג לפני תוקף הרשיון המודפס?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

stio,אני מקווה מאד שהתשובה שלך היא הנכונה..ניסיתי לבדוק באתר של משרד הרישוי וכמובן שאין התייחסות לענין.

האם מישהו יודע על דרך בדוקה לברר את הענין?

פורסם

זה לא משנה מתי אתה ניגש לטסט, יש לייחס חשיבות רק על מה שמודפס על גבי הרישיון.

כלומר: גם אם תיגש לטסט מחר בבוקר, הרישיון יפוג ב- 29/03/10. יש בפורום משתמש בשם עמית שהוא בוחן במכון רישוי, חכה לתשובה ממנו, למרות שאני בטוח בתשובתי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עמית,

בפועל הרשיון שלי עד 23.3.09.

עשיתי טסט שלשום ונכשלתי, קיבלתי ערכה עד ל- 16.3.09.

האם אוכל לחזור לטסט חוזר גם לאחר ה- 16.3.09 ?

תודה,

אייל

אהההההההה אהההההה.

פורסם

ההארכה שקיבלת מיועדת אך ורק למטרות תיקונים (זה כתוב על הטופס). כלומר אין לך אישור לנסוע נסיעות שלא לצורך תיקונים, וכבר שמענו על מקרים בהם אנשים חטפו דוחות על זה ועוד לא הזכרנו את הבעיה הביטוחית.

תוכל לגשת לטסט חוזר אחרי ה16.3. הבעיה היא שחוקית יהיה לך קצת קשה להגיע למכון הטסטים ללא רישוי בתוקף.

הפתרונות:

א. להתעלם ולקחת סיכון.

ב. לגשת למכון הטסטים ולבקש הארכה נוספת.

ג. להוציא רישיון תנועה זמני במשרד התחבורה.

ד. גרירה עד למכון הטסטים.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל עוד לא הראת לשוטר(אם נתפסת) שהנך נוסע על רשיון זמני, אלא מראה לו את רשיון הרכב שעדיין בתוקף, אזי אין כל מניעה לחזור לטסט גם לאחר המועד הנקוב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...