Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בולמים בקורולה 98


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

 

לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה בבולמים האחוריים של האוטו - האוטו שוקע בצורה מפחידה אם מישהו יושב מאחורה ועוד כל מיני דברים בסגנון (בכל זאת האוטו עבר כמעט 150,000 והגיעה הזמן להחליף נראה לי)

 

הייתי רוצה לדעת מה טווח המחירים של הבולמים + עבודה ואיפה אפשר להחליף אותם באזור המרכז במחיר סביר

 

תודה :)

פורסם

אני מחולון

 

לפי מה שקראתי בפורום זה כנראה הבולמים - כשה יש אנשים בחלק האחורי של האוטו הוא שוקע וגם אני מרגיש פשוט שליטה ברכב מאשר שאני נוסע לבד

פורסם

הבעיה שאתה מתאר היא קפיצים חלשים .

 

החלפת הבולמים לא תפתור את הבעיה .

 

4 בולמים חדשים של חברת KYB עולה בערך 1600 ש"ח ללא עבודה , ככל הנראה תצטרך על הדרך להחליף גם כריות של הבולמים ( סכום לא קטן ) .

פורסם

אני צריך רק את האחוריים

הקדמיים בסדר גמור

אם הקפיצים חלשים חייבים להחליף אותם או אפשר לחזק אותם איכשהו?

×
×
  • תוכן חדש...