Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האחרונים, יוצא מן המנוע מן צליל הדומה לשריקה זעירה

הדבר קורה לאחר נהיגה מאומצת

כאשר האוטו עומד אני שומע את אותה השריקה, אך סביר להניח שהיא מתרחשת גם בזמן הנסיעה

מדובר בשריקה אשר נמשכת מספר מועט של שניות ומפסיקה, וחוזרת שוב לכמה שניות, לאחר מכן הפסקה של דקה שתיים ושוב חוזר הסדר הנ"ל.

חשוב לציין, כאשר האוטו לא עובר 2.5-3 טור, ולאחר נסיעה של שעה, איני שומע את השריקה כלל...

לפני כיומיים לאחר נהיגה ממש מאומצת האוטו נתן שריקה אחידה למשך 2 דקות, ולאחר מכן חזר לסדר הרגיל של שריקה מקוטעת...

ידוע שהעניין מצחיק כיוון שמדובר בשריקה, ויכול להיות שהאוטו רואה כ*סיות כל פעם smiley17.gif

אך אבקש להתייחס לעניין ברצינות. תודה

ידוע לי על עניין האחריות, אך אני לא רוצה לגשת למוסך ישר בגלל כל פיפס קטן, אם הדבר הוא רגיל לאיביזות, כמו רעש המיסב ברגע שהקלאץ' לא לחוץ, אז אין טעם לגשת למוסך ולעשות צחוק מעצמי.

Confidence In Motion

פורסם

יכול להיות שזה מותחן של רצועת טיימינג שאחרי נסיעה מאומצת מתחיל לשרוק...

תיגש בכל זאת למוסך אם הרכב באחריות, העניין של "לעשות מעצמי צחוק" טיפשי, אם יש תקלה או חשד לתקלה אתה צריך לנצל את האחריות.

פורסם

תתפלא אבל זה גם יכול להיות מהברקסים קרה לי פעם.

בזמן שאתה שומע את השריקה תלחץ על הברקס לבדיקה אם הרעש נעלם אז זה משם.

פורסם

תראה, שריקה בזמן עמידה יכולה להיות מהרבה סיבות.

1. מיסב מתקרב סופו.

2. מותחן: של הרציעות, של רצועת הטיימינג.

3. כניסת אוויר דרך אטם פרוץ או צינור שלא יושב טוב לסעפת יניקה.

את 3 הייתי פוסל כי זה לא כל הזמן. למרות שזה קרה לי מאטם מכסה שסתומים שלא ישב טוב בפיזו וזה קצת מתאים להגדרות שלך אבל אתה לא הורדת לאחרונה מכסה..

אם אתה לוחץ קלאץ', זה עובר?

ו.. אתה עושה מעצמך צחוק אם אתה לא הולך לחברה, לא אם אתה הולך לנצל את זכותך המלאה לבדוק את אפשרות מימוש זכאותך לאחריות. אתה שילמת מספיק כסף על הרכב מכדי שיהיה לך ממה להתבייש. זו דעתי בכ"א.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובות

אני בסופו של דבר ייגש למוסך ויעדכן בהמשך, אני יכניס את האוטו במהלך השבוע

בעניין הקלאץ' לא השקעתי בזה בדיקה, אני ינסה בהמשך היום

Confidence In Motion

פורסם

זה יותר נשמע לכיוון הטורבו..

אך תבקש בדיקה יסודית לאיבחון הבעיה במוסך של סיאט -מורשה יבואן בלבד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...