Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרה לנהיגה

Benor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הוצאתי רשיון בגיל 17 ועקב חרדת נהיגה (פחד מלנהוג) לא נהגתי כ-3 שנים ורק לאחרונה התחלתי לחזור להגה עם ההורים.

אני נוהג על ידני.

יש איזה טיפים מיוחדים שאתם יכולים לתת?

על איזה פרקים בתיאוריה כדאי לי לחזור?

פורסם

שקלת לעשות עוד כמה שיעורי נהיגה / קורס נהיגה מתקדמת ?

זה יכול להחזיר לך מעט את הביטחון, ובמקרה של קורס נהיגה מתקדמת גם לתת לך כלים אמיתיים לנהיגה יומיומית ולשעת חירום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מכיוון שאתה נהג חדש (לא לפי זמן קבלת הרישיון) וטרם נהגת בכביש די זמן, וזאת בגלל החששות שהיו לך, היתי ממליצה לך להמשיך ולנהוג עוד מספר פעמים עם אחד ההורים/או אדם שיש לו די זמן רישיון ויוכל לתת לך טיפים ועצות בזמן הנהיגה שיסייעו לך.

אחד הדברים שמביאים לפיתרון בעיות הם ידיעת הבעיה עצמה והתמודדות עימה.

יש סיבה שממנה אתה חושש לנהוג? (במידה ואינך רוצה לשתף אבין זאת).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפותח השרשור - המגיב מעלי צודק. כדאי לדבר עם פסיכולוג. זה עלול להפיג חששות שיש לך, ואף פחדים שונים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
עשית תאונה שיש לך פחד מהיגה? פשוט פעם ראשונה אני שומע על דבר כזה...

על מה אתה מדבר ,יש קבוצות תמיכה לאנשים שיש להם פחד נהיגה ,ופסיכולוגים

וזה ממליון ואחד סיבות

בקשר לפותח השרשור

תסע אם מלווה כאילו הרגע קבלת את הרשיון, ותסע כמה שיותר. ומיום ליום תרגיש בטוח יותר .

תעשה בנהיגה בדיוק דברים שאתה מפחד מהם

אם זה כביש מהיר,חניה ,עקיפות בקיצור מכל מה שאתה פחות בטוח

בהצלחה

• תוכן חדש...