Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשתף אותכם בנסיון שבינתיים יש לי עם החלפת הצ'יפ ב-850 טורבו שלי,

לאחר חצי שנה (כ-12,000 קמ').

ביצועים: השיפור יציב , תוספת של כ-50 כ"ס, ולאחרונה אף מורגש עוד שיפור קל (הצלחתי לרדת ממחסום ה-8 שניות במאוץ 0-100).

אבל עזבו "0-100", השיפור הכי מדהים ושימושי גם הוא דווקא בתאוצות הביניים - כשכבר אתה מחליט לצאת לעקיפה, פשוט אין דבר כזה !!

אמינות: מצויינת! לא נרשמו שום ארועים מכאיבים, למעט מקרה אחד בו נאלצתי להחליף צינורית קטנה שאחראית להעביר

לחץ למגדש, לאחר "בעיטת" טורבו קצת מוגזמת.. המחיר המקורי שלה הוא 600 ש"ח אך הצלחתי להשיג בהרבה

פחות מפרוק.

צריכת דלק: גבוהה מאד רק בסחיטה של הדוושה. בהחלט ניתן להגיע לצריכה נורמלית בנסיעה רגועה, כאילו לא היה צ'יפ.

באופן כללי, למי שיש לו דגם דומה,אני בהחלט ממליץ על השינוי -

התחושה היא שהרכב חזר לרמת הביצועים המקורית שלו בתור חדש, אך מבלי לוותר על נינוחות הנסיעה בנהיגה רגועה,

הוא "יוצא מעורו" רק כשצריך...

יש רק להקפיד לא לתת "בעיטות" חדות מדי לגז, שעלולות לקצר את חיי הגיר או המגדש,

אלא להנות מתוספת הכח בחוכמה - סחיטה מבוקרת של הדוושה.

נהיגה מהנה,

• תוכן חדש...