Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואח שלי בני 18 בכיתה י'ב ,אני בעל רישיון כ4 חודשים כבר והוא בדרך לעשות אותו ושנינו אוספים כסף לאוטו ראשון משותף.

חיפשתי אוטו ידני זול שלא יקח הרבה כסף על דלק וביטוח (רק חובה וצד ג')אבל אני כן רוצה להשקיע במראה של האוטו

ובמערכת סאונד והגעתי למסקנה של ה-פיאט אונו היא השקעה סבירה ,לכמה מהחברים שלי יש אותה אבל לא בטווח ארוך.

היתי רוצה לשמוע דעות מבעליי הניסיון שעברו כבר את כל זה וגם עד כמה אפשרי היום להשיג לרכב מיושן כזה חלקים כגון חצאיות,ספוילר וכו'

בתודה =)

פורסם

במקום להשקיע על חצאיות וקשקושים

תשקיע על יישור קו מכני...

האונו רכב טוב...אם מחליטים לתחזק אותו כמו שצריך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במקום להשקיע על חצאיות וקשקושים

תשקיע על יישור קו מכני...

האונו רכב טוב...אם מחליטים לתחזק אותו כמו שצריך

אפשר לפרט קצת ,אם הכונה למצב מכני סביר זה הדבר הראשון שאני הולך לעשות.

פורסם

זה תלוי באיזה מצב אתה קונה את הרכב,

סביר להניח שתצטרך לשים כסף בצד ליישור קו.

ויישור קו לשניי ילדים בניי 18 זה לא קל.

אז לפני שאתה חושב לשים חצאיות וספויילר (?!מדובר בפיאט אונו) תוודא שהרכב נוסע במצב טוב ושהכל בסדר איתו.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
זה תלוי באיזה מצב אתה קונה את הרכב,

סביר להניח שתצטרך לשים כסף בצד ליישור קו.

ויישור קו לשניי ילדים בניי 18 זה לא קל.

אז לפני שאתה חושב לשים חצאיות וספויילר (?!מדובר בפיאט אונו) תוודא שהרכב נוסע במצב טוב ושהכל בסדר איתו.

אני משיג במצב טוב מידיד כך שזאת לא בעיה ואני ואחי עובדים אז לא נדמה שכסף יהווה בעיה ברכב זול כזה.

דרך אגב מה זה יישור קו..?(אני עדין חדש בזה >

פורסם

יישור קו , כשמו כן הוא , טיפול לאוטו שישפר את המצב המכני שלו.

לדוגמא :

החלפת צמיגים ישנים בני 7 , בכאלה חדשים.

בקשר לרכב :

לא חובה פיאט אונו , ישנם עוד מספר רכבים בקטגוריה כגון ג'אסטי , פיאסטה. מאוד חשוב לא להינעל על דגם מסוים , כי בשנתונים אלו מה שקובע ( בעיקר אם האוטו לתקופה קצרה ) הוא המצב המכני של הפרט , ולא הבעיות האופייניות של כלל האוכלוסיה של הדגם.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

מה זה "תביאו"? מושג חדש?

היתה לי אונו במשך יותר מ- 7 שנים. נסעתי איתה בממוצע כ- 5000/6000 ק"מ בשנה.

תיקונים היו, והרבה- בעיקר כל מיני צינורות וגומיות שהתייבשו מחוסר שימוש, אבל בכל זאת הוא היה אמין.

חלקי חילוף מקוריים במורשה- שחיטה לאור היום. (313 ש"ח חוטי הצתה, 800 ש"ח משאבת בלם ונגד למאוורר). חלקי חילוף תחליפיים זולים, ביטוח/ טסט זולים.

תשקיע ביישור קו במקום קישקושים שמכערים את הרכב. חשוב לרכוש רכב עם ק"מ נמוך ככל האפשר ועם תיעוד טיפולים.

פורסם

האונו הוא רכב נורא מיושן, לדעתי תשקול רכבים כמו הפיאסטה או הפונטו במקום להוציא את הכסף על חצאיות מיותרות וחלקים קוסמטיים אחרים שאין בהם שימוש הכרחי חוץ ממשיכת עין לגנבים.

ודבר ראשון יישור קו חובה, כמו שנאמר החצאית והספויילר לא יתנו לך כלום שהרכב יישב בחנייה ולא יניע.

פורסם

יש לי פיאט אונו 70S כ 4 שנים.

סה"כ רכב אמין, חלפים זולים (לדוגמה לאחרונה הייתה לי נזילה מהרדיאטור. רדיאטור חדש+טרמוסטט+צנור מים עליון+עבודה

עלו לי 600 שח) תקפיד לשים נוזל קירור יעודי לפיאט-פראפלו, קח בחשבון שהרכב לא ממש חסכוני בדלק, אצלי יש מנוע

1400, בתוך העיר עם מזגן צורך בערך 1 ל 9.

חלקים מכניים אין בעיה להשיג. לגבי קוסמטיקה - שיקול שלכם, קחו בחשבון שכשתימכרו את הרכב, לא בטוח שתקבלו תמורה

לתוספות הקוסמטיות. לדעתי שווה באמת להשקיע קודם ביישוור קו ובפרט בצמיגים טובים.

לפני פחות משנה קניתי 4 צמיגי GOODYEAR שעלו כ 1000 שקל. תקפידו לא לקנות זבל סיני אלא רק מחברה ידועה.

פורסם

משהו יודע מניסיון על ההבדלים של צריכת דלק וביצועי הרכב בין אונו אם 1.4 ו-1.1? (נפח מנוע)

פורסם

מכל הסיפור הזה לא הבנתי מה התקציב לעניין? האם הוא כולל ביטוח ויישור קו?

ממליץ לחסוך עוד כמה שקלים ולרכוש פונטו, האונו מיושנת מאוד והיא אינה מומלצת.

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין את קו המחשבה הדבילי למדי ששורר בקרב רוב הערסים במדינה לשים ספויילרים וחצאיות על פ*ק*נג פיאט אונו (לא אמרתי שאתה כזה, אבל בשביל מה לך? רכב עתיק וקטן, תשקיע כסף בצמיגים חדשים או שיפוץ של מערכות ברכב או שפשוט תשמור את הכסף בצד למקרה הצורך).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

חח זה רעיון בהתחלה החצאיות וכו' אבל כרגע זה ירד ,עדין היתי רוצה לדעת יותר פרטים על הדמים של האונו השונים

בתודה.

• תוכן חדש...