Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכולם מדברים על שופט חיצוני אבל אל תשכחו שכל תוספת כזאת תעלה לנו כסף.

לא דיברתי על שופט חיצוני אלא על בודקים טכניים,

אני לא מוסמך אבל בהחלט יכול להחליט מהו הTW של צמיג,האם יש NOS ובכמה גודש הטורבו...אלו כרגע 3 הקטגוריות שכל משתמש יכול לשחק בהן ולהשיג יתרון.

ובקשר לכתבה באוטו - לאחר כל אירוע תמיד מתפרסמת כתבה באחד מהעיתונים האלה תחת "ספורט מוטורי" כולל שמות של ספונסרים..

אני כן מסכים איתך שצריכה להיות חשיפה גדולה כדי שעוד יבואנים וספונסרים יצטרפו

אתה מוזמן להרים לי טלפון אני אספר לך כמה ניסינו לשכנע את קרסו.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק הקטע למה לעשות רבע עמוד עם תמונות ולא כתבה רצינית על הנהגים ועל הרכבים

למה לא לעשות כתבות לפני הארוע כדי למשוך קהל ?

ועל זה שיש אימון לנהגים כדי לשפר את הנהיגה וזה לא חייב להיות עם 4 חברים בערד עד שתבוא המשטרה.

יש מספיק כתבות בעיתונים על הרבה מכוניות ...

שעשו כתבה על אריק יכלו לציין את ה mdc

אותו הדבר על אמיר בקשי ובטוח שיש עוד כמה שאני לא זוכר

תבינו השבוע קיבלתי הודעה שעיתון "רכב" נסגר אם לא נעשה משהו עכשיו גם לעזור לעיתונים נגמור

כמו "לוי יצחק".

למה ב walla עדיין אין שום כתבה ?

לרוב גדול מהמתחרים ב mdc יש קשרים בהרבה מקומות בענף אבל זה אומר שכולם צריכים לעשות מאמץ וללכת ביחד.

גם בודק טכני ביום שהוא יפסול מישהו הנהג יקום ויגיד שהוא לא מוכן לבודק .

רועי אני בטוח שזה לא קל גם לי זה היה קצת קשה אבל הנה אנחנו אחרי עם חיוך גדול :-)

והקושי שאתה מעלה מחדדת עוד יותר את הסיבה למפגש בנושא כי הקושי שלך יכול להיות שיחת טלפון פשוטה של מתחרה אחר!

אכן החיים בזבל !

פורסם

משה, חשבתי על זה קצת לגבי מה שאמרת " אף אחד לא רוצה בחור אנונימי שיסע לתוך הקהל",

1) מה קורה כרגע? מאיפה אתה יודע מי זה מה ומה הוא עבר\עשה או יכולותיו כנהג? מהחברים שלו? אולי הוא עבר אימונים אצל "דרייב ארט" -אז מה מותר או אסור לא להתחרות אצלכם?? למה שישים 450 שקל? חובת ההוכחה חלה עליכם ולא עליו.

2) בשביל מתחרים חדשים \לא מוכרים תצטרך לייצר קטגוריית ""ROOCKIES" שיבואו עם איזה רכב שבא להם ויראו יכולות נהיגה ללא מדידית זמנים.

זה ייפתור לך את בעיה מספר 1 ויפתח פתח לכל עמך ישראל שרוצה לבוא להתחרות בקטגוריות "הבכירות" יותר-רק מכאן יגיע הכסף והפרסום!!!!!!! ראה ערך TOP DRIVER

עם קטגורייה כזו הם גם יוכלו להחשף לספונסרים חדשים שמחפשים כשרונות חדשים לעונה הבאה \ נוכחית.

אני חייב להדגיש שהכל נאמר ברוח בונה ואין לי שום דבר נגד מסלולים או הדרך שבה התבצעו הדברים עד עכשיו.

רוצים להפגש? סבבה אני בעד ערב מסודר עם כל הנוגעים בדבר כולל עיתונאי רכב - ושמשם תצא הבשורה סוף סוף.

אלו ה2 סנט שלי

נ.ב - לגבי קרסו - אנחנו נצטרך לעשות שיחה פנים מול פנים - יש לי הרבה דברים לחדש לך :)

פורסם
מישל

בינתיים אתה נגד קביעת תקנונים וכו אבל אתה משתמש בכל פרצה אפשרית. בג'ימקנה אתה מתחרה עם צמיגי סמי סליקס, ב MDC הראשון - התחרות האחרונה הבאת צמיגי סליקס מלא שהיו לך. ומהצד השני אתה תוקף נגד תקנונים שיעשו סדר.

קביעת תקנונים לקטגוריות ולצמיגים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים כדי לא לשחזר את ימי אשקלון. כדי שלאף אחד לא יהיה יתרון בלתי סביר:

ראית את אמיר בקשי בפתוחה עם הסליקס בסוף MDC 1? זה בדיוק יתרון בלתי סביר, כזה שיגרום למתחרים אחרים לא לרצות להשתתף.

זוכר את האיביזה טורבו בקטגוריית המפלצות? בדיוק החיסרון שימנע מבעלי איביזות להשתתף.

.

ניב

איפה כתבתי שאני נגד קביעת תקנונים ?? אני כן סבור שיש לקבוע תקנון פשוט וברור ,לא מסונף ומסובך כך שתהיה אפשרות לאכוף אותו בקלות !!

השתמשתי בצמיגי סליקס כדי להיות תחרותי (בלית ברירה) אבל אתה לא מזכיר שנהגתי ב-AX מצחיקה שבקושי הניעה ! בתחרות האחרונה לא היתה לי אפשרות אחרת,או להתחרות בסליקס של עומר ניר הוד או לא לבוא בכלל , מה אתה היית בוחר ? בשנה שעברה החלפתי לצמיגים רגילים, בין הקטגוריות, על אף שיכולתי להתחרות עם אותם סליקסים !!

אני כתבתי שיש לאסור על שימוש בצמיגי סליקס על אף שאני בעצמי השתמשתי בהם ,ומי שבכל זאת רוצה במירוץ החימוש שיעבור לקטגוריה נפרדת וחופשית ששם כל הבני כלאיים יתחרו בינם לבין עצמם , כך שמיעוטי היכולת לא יפגעו!!

מצטער , אתה כנראה לא הבנת את כוונתי , אני מקווה שכעת זה ברור לך יותר !

מישל

פורסם

RWD Stock

RWD Slicks

FWD stock

FWD Slicks

AWD stock

AWD Slicks

Old School מכוניות מעל גיל 15 או אולי 20 שנה

ללא קשר לטורבו לא טורבו ו/או נפח מנוע- רק חלוקה למי יש צמיגי ספורט ומי לא.

עוד יתרון למה שהצעתי כאן , מעבר לפשטות האכיפה - לא יהיה יותר קטגוריה שהקהל מוותר עליו כל כך בקלות :idea:

פורסם
ניב

איפה כתבתי שאני נגד קביעת תקנונים ?? אני כן סבור שיש לקבוע תקנון פשוט וברור ,לא מסונף ומסובך כך שתהיה אפשרות לאכוף אותו בקלות !!

השתמשתי בצמיגי סליקס כדי להיות תחרותי (בלית ברירה) אבל אתה לא מזכיר שנהגתי ב-AX מצחיקה שבקושי הניעה ! בתחרות האחרונה לא היתה לי אפשרות אחרת,או להתחרות בסליקס של עומר ניר הוד או לא לבוא בכלל , מה אתה היית בוחר ? בשנה שעברה החלפתי לצמיגים רגילים, בין הקטגוריות, על אף שיכולתי להתחרות עם אותם סליקסים !!

אני כתבתי שיש לאסור על שימוש בצמיגי סליקס על אף שאני בעצמי השתמשתי בהם ,ומי שבכל זאת רוצה במירוץ החימוש שיעבור לקטגוריה נפרדת וחופשית ששם כל הבני כלאיים יתחרו בינם לבין עצמם , כך שמיעוטי היכולת לא יפגעו!!

מצטער , אתה כנראה לא הבנת את כוונתי , אני מקווה שכעת זה ברור לך יותר !

מישל

מקווה שלא פגעתי בל כי זו לא הייתה כוונתי.

מחלק מדברייך נשמע כאילו אתה מציע לא להשתפר ולשמוח שיש ארועים. או לחלופין שאנחנו המשתתפים לא יכולים להשפיע על החלטות הליגה בשל חוסר אובייקטיביות.

אני מאוד מקווה שהאנשים שבליגה כרגע הם קצת יותר בני אדם מאשר היה בעבר. אני יודע שחלקנו מהפתוחה עשינו הסכם לא לקנות סליקס עוד לפני שהיה חוק על איסור צמיגים כאלו (והאנשים שהגיעו להסכם זה ממובילי הקטגוריה - שטרן, ניר, אמודי הקטן, אני ועוד כמה). אני יודע שחלק מהמפלצות עשו הסכם לא לקנות סליקס מלא. ונראה לי שהאווירה בין האנשים היא חיובית למדי - חלקנו מתאמנים ביחד, אנחנו מציעים לאחרים לנהוג על הרכב שלנו וסך הכל התחרות כיום זה כיף מבחינת האנשים - מעבר לתחרותיות.

באווירה כזאת אני חושב שגם מתכנסים פה החברים כדי לדבר ולראות מה יהיה טוב לעשות לטובת הליגה - כאשר כמובן יש את הנטיה של כל אחד ללכת לטובתו האישית...

אז אני בהחלט חושב שהשירשור הולך בכיוונים טובים סך הכל - של להעלות רעיונות והצעות לשיפור הכללי לקראת הליגה הבאה. אני בטוח שאנשי מסלולים יעברו אחר כך על השירשור או על תקציר שלו ויישקלו את הדברים הנכונים לשנה הבאה.

רוי

לקחת בודק טכני זה רעיון לא ישים כלכלית. אלא אם הבודק יהיה מישהו מצוות מסלולים, רק עלות של בוחן כזה ליום שבת שלם גבוהה מאוד.

אני חושב שתקנון טוב מונע צורך בבוחן - קח את התקנון עד היום, את החלוקת קטגוריות, את חלוקת צמיגים של 200 ומעלה\מתחת 200. ברגע שיש לך את הכל ברור ומוכן אתה לא צריך איש טכני מיומן, אתה צריך מקסימום אינטרנט והבנה מינימלית ברכבים. ברגע שנעבור ליחס הספק-משקל או דברים כאלו - באמת נכנס לבור שיהיה קשה מאוד לצאת ממנו.

היום אנחנו יודעים לכל רכב איזה מנוע יש, איזו הנעה יש ואפילו אם מישהו שם נוס - גם את זה יודעים :-)

פורסם

ניב,

עם כל הכבוד - אין דבר כזה בתחרויות "הסכמים של כבוד" או "הסכמים אישיים".

אם את רוצה להתחרות בשכונה שלך עם החברים שלך זו זכותך - תהנה.

בשביל שהכל יהיה מסודר ולא יהיו עוד הפרעות אחרי העליה למסלול - צריכים תקנון מסודר עם חוקים נוקשים - אחרת זה ישאר שכונה.

מי שישמע את המילה "בודק טכני" יסיק מינימום שמדובר במהנדס רחפות גרעיניות...מה הסיפור? סה"כ בנאדם עם מספיק ידע שיהיה מוכן להשקיע שבת אחת בחודשיים- המשכורת שלו היא לא לדיון כרגע אלא רק על הצורך האמיתי באחד כזה.

נ.ב - אני אישית לא חושב שמדובר כרגע על מסלולים ספציפית - מה יקרה אם נרים ליגה עם חברים קטגוריות ותקנונים מוסדרים?

הרי מסלולים או כל בית ספר אחר שיקום בעתיד הוא בעצם רק המארגן - ממש כמו בראלי!

Eריק - סומך עליך :wink:

פורסם

רוי - אתה ללא ספק צודק. אין בכוונתי לוותר על תקנונים וזה בדיוק מה שאנחנו דוחפים פה.

את הדוגמא של הסכמי הכבוד אני נותן כדוגמא לשינוי באנשים שמתחרים - כאשר יש קשר טוב יותר בין המתחרים.

אני לא חושב שבודק טכני זה צורך. הרי בודק שכזה לא יוכל לדעת להעריך כמה סוסים יש לאיביזה או איוו מסויימת, הוא לא יעשה יותר מלבדוק באינטרנט מה היחס שחיקה של צמיג מסויים. בעולם הידע של היום ועם חוסר התקציבים של היום - זה נטל לא נחוץ.

פורסם

אני לא חושב שבודק טכני זה צורך. הרי בודק שכזה לא יוכל לדעת להעריך כמה סוסים יש לאיביזה או איוו מסויימת, הוא לא יעשה יותר מלבדוק באינטרנט מה היחס שחיקה של צמיג מסויים. בעולם הידע של היום ועם חוסר התקציבים של היום - זה נטל לא נחוץ.

לא רוצה לבאס אתכם, אבל ברגע שחוק הספורט המוטורי יעבור, אנו נצטרך בודק לכל רכב ממילא :roll:

זה כבר מופיע בתקנונים !

חברים הבעיה היא שבזמן שאתם יושבים כאן וחושבים על מה לשנות ומה לעשות, התקנונים נכתבים ומוגשים הלאה, ומשם כבר לא נוכל לשנות כלום :oops:

הגיע הזמן שאם אתם באמת רוצים לעשות, תיצרו קשר עם האנשים הנכונים שעובדים מאחורי הקלעים על מנת שהספורט המוטורי העממי (הג'ימיקאנות שלנו) בכלל יהיו חלק מהספורט !

אני משוכנע שגם מישל ובטח יובל מלמד יוכלו לעדכן אתכם לאן נושבת הרוח.

אה, גם ראם סמואל יוכל.

המשך שבת נפלאה.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
כמה נוח הפתרון אה ?

אח"כ אל תבואו בטענות לתקנון.

אני מקווה שגם לתקנון של הדראג לא יהיה לך טענות.

טענות... חס וחלילה. אני נסיתי ונכשלתי עם ה DRAG - קטונתי בפני גורמים שהם מעבר לזה שזה בשבילי בסך הכל תחביב נחמד.

אם גדולים וחכמים ממני מכינים תקנונים למען חוק יחודי למדינת ישראל שלא קיים באף מדינה אחרת בעולם, ואני ומכוניתיי לא אעמוד בקריטריונים של המשחק, אז פשוט כמשמעו אצטרך למצוא תחביב אחר ... או להשאר חוליגן :roll:

אבל שלא תנסה אפילו לשניה לרמוז שאני Eריק, AKA מאד מקס AKA ה Undertaker לא נסיתי.

והעץ וציוד מדידת 1/4 מייל שעומד בתקן ה NHRA עדיין אצלי במחסן ארוז בפלאסטיק כמו ביום שהבאנו את זה לארץ.

למכירה לכל המרבה במחיר :-(

פורסם

אני לא יודע מה הסיבות של אריק אבל הוא צודק

אנחנו פשוט עם .........

אייך במדינה ששינוי מבנה הוא עברה על החוק עידו כהן הוא גיבור

אייך המשטרה מאבטחת כמעט את כל ארועי השטח החל מ ליגת העבירות ועד ראלי רייד

כאשר שום רכב שם לא תיקני ובחיים לא יעבור טסט בנוסף לרכבים שמבניה עצמית

מישהו ניסה פעם לטייל עם באגי שהוא בנה לבד בחצר ?

אני לא רוצה להתחלף איתו במפגש אם שוטר !

אייך בכל העיתונים יש כתבות סיקור על מירוצי אופנועים גיפים טרקטורונים ושום דבר עלינו

הם מקיימים מרוצים ולא אימונים הם נוסעים בכביש בקיטעי גישור .

לבנות כלוב בפאגרו זה מותר אבל ב 106 זה 5 שנים בכלא

אנחנו בחיים לא נזכה להנות כי ככה היו הדברים מאז ומתמיד

ערן :מי בדיוק מטפל בנושא הגימקאנה בבנית החוק . יובל שלא לוקח חלק פעיל ?

גם אם נתאחד ונתאגד אני לא מאמין שנוכל לעשות שינוי אבל אני מוכן לנסות .

תמיד כאשר אני רואה כתבות על אור ירוק אני נזכר שהמייסד שלהם נוסע ב clk55 amg

יש לו כל כך הרבה השפעה בתחום אבל כל אחד דואג לעצמו.

אני בטוח שהוא היה מגיע לארוע דראג מסודר בחסות אור ירוק :-)

באמת שנמאס לי אבל אני לא מוכן להרים ידיים.

אכן החיים בזבל !

פורסם
מקווה שלא פגעתי בל כי זו לא הייתה כוונתי.

לא נפגעתי כלל כי בתגובה שלך ברור לי שלא הפנמת את אשר ניסיתי להסביר.

מחלק מדברייך נשמע כאילו אתה מציע לא להשתפר ולשמוח שיש ארועים. או לחלופין שאנחנו המשתתפים לא יכולים להשפיע על החלטות הליגה בשל חוסר אובייקטיביות.

הוויכוח בנינו הוא לא "אם להשתפר או לא", אלא, מי קובע איך ומה לשפר! כן יש בעיה שהמשתתפים מעורבים בהחלטות, מה לעשות ? יש כאלה שיבינו אותך מאוד ואחרים שיתרגמו זאת בחוסר אובייקטיביות, ולא חשוב כמה אתה צודק או לא!!

אני מאוד מקווה שהאנשים שבליגה כרגע הם קצת יותר בני אדם מאשר היה בעבר.

נו באמת, יש לך מושג מי היו החברה דאז? מה עשו? איזו אחדות ופרגון היה בנינו? אתה באמת נאיבי אם אתה מאמין שכיום הדברים שונים, לדעתי ההיפך הוא הנכון, יש כאן מספיק ילדים דאז שהכירו היטב את האוירה הנפלאה ששררה ובזכותה הספורט קם! לקח הרבה זמן עד שזה נגמר ,וזה בגלל הטעויות שעליהם כתבתי ,אז במקום ללמוד מזה אתה קובע שכיום האנשים שונים!!

אני יודע שחלקנו מהפתוחה עשינו הסכם לא לקנות סליקס עוד לפני שהיה חוק על איסור צמיגים כאלו (והאנשים שהגיעו להסכם זה ממובילי הקטגוריה - שטרן, ניר, אמודי הקטן, אני ועוד כמה). אני יודע שחלק מהמפלצות עשו הסכם לא לקנות סליקס מלא. ונראה לי שהאווירה בין האנשים היא חיובית למדי - חלקנו מתאמנים ביחד, אנחנו מציעים לאחרים לנהוג על הרכב שלנו וסך הכל התחרות כיום זה כיף מבחינת האנשים - מעבר לתחרותיות.

הכל טוב ויפה, ומה עם יתר 90% של המתחרים שהם לא בדיוק החברים שלך ? ואני חוזר ואומר ,אל תהיה בטוח שהאוירה הזאת תשמר לאורך זמן ,אפילו בין הקומץ שמנית כאן , אין לך מושג עד כמה הדברים יכולים להתגלגל לכיוונים לא רצויים, לכן אני אומר לעצור כאן ולחשוב על כללים שישמרו על האחדות ושכולם ירגישו שיש מי שומר על כללי המשחק !

באווירה כזאת אני חושב שגם מתכנסים פה החברים כדי לדבר ולראות מה יהיה טוב לעשות לטובת הליגה - כאשר כמובן יש את הנטיה של כל אחד ללכת לטובתו האישית...

המשפט המסיים שלך מאוד משקף את מה שאני מנסה להסביר ,וחבל שאתה כותב אותו בסוף מבלי לנתח את המשמעות ואת הסכנות שטמונות בו !!

מישל.......

פורסם

ניב

משחק משחק, תחביב תחביב, הסכמים .... חחח גם מי שמגיע "רק בשביל הכיף" רוצה לנצח.

בנחשונים ששמעתי שכמה חברה במפלצות "הסכימו" לא לספור את הרמזור (6 שניות בין אדום לירוק) אלא רק כשיהיה ירוק הם יזניקו , צחקתי לי שעה *זוזו חלאסטרה* מה זה חארטה הזה *סוף זוזו חלאסטרה* . אני בא בשביל גביע ואם מישהו אחר פטי מספיק בשביל לעשות לעצמו handicap אז סבבה

לא שזה עזר לי :roll:

אבל, אם כולכם תסכימו לא לזנק עד שניה אחרי שאולג אומר go לא לעבור את ה 35 קמ"ש ביישורת בלי סליקס ועם הגלגל ספייר הקטן על סרן אחורי - יש לי סיכוי לגמר :lol::lol:

• תוכן חדש...