Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי בנים,

הפורד פיאסטה שנת 90 שלי גוססת ואני זקוקה לרכב חדש...

התקציב עד 40.

גלשתי למודעות וראיתי שהיונדאי גטס שנת 06 היא בערך במחיר הזה, נשמע לי קצת חשוד.למה היא כלכך זולה? מה לא בסדר בה?

מעדיפה רכב קומפקטי.

מה המקסימום קילומטרז שהוא בגדר מציאה לרכב 06 במחיר הנוכחי?

כשאלך לסוכניות הרכב אקח מישהו שאשכרה מבין ברכבים אבל אפילו לחפש אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל ומה שווה.

כל עצה תתקבל בברכה...

פורסם

היא כ"כ זולה כי קודם כל זה רכב זול ומטרתו היחידה: לקחת אותך מA לB, אם את רוצה נוחות, אבזור ובטיחות, רכב זה לא יספק את מבוקשך והסיבה השניה שזה כזה זול זה כי זה רכב קרוע מליסינג שלא כולל ABS אפילו וייתכן שאפילו מתובל בכמה מכות שאסי וקילומטראז' גבוה כי לדעתי 40 לשנת 06 אפילו לרכב הזה זה זול מידי.

שוב אם כל מה שאת מחפשת זה להגיע ממקום למקום הרכב יעשה עבודתו נאמנה שכן הוא אמין מאוד וסובל התעללות בשקט, תא הנהג והקונסולה סבירה צריכת הדלק מדגם 06 גם סבירה והמנוע נמרץ, פה נגמרות היתרונות

הבטיחות בינונית בלבד ודגם הליסינג לא כולל ABS (ביזיון לדעתי), הרכב לא ממש נוח בעל מתלים קשים וגם ההגה די קשה.

פורסם

לפי דעתי לכי אולי לכיוון שנתון קצת יותר נמוך ותגדירי מה את בדיוק לאיזו מטרה את רוצה את הרכב סתם כמו שנאמר להגיע מA לB או שאת רוצה גם אבזור בטיחות.

הכל תלוי מה את רוצה מהרכב

אני ת'אמת הייתי מציע לך לחפש

פולגסווגן פולו

פיג'ו 206

אולי גולף

נכון זה קצת ירידה בשנתון אבל עם קצת חיפושים את תוכלי למצוא לך רכב שמור שמטופל היטב.

אפשר למצוא הכל אבל עוד פעם תלוי מה את מחפשת מהרכב שלך.

פורסם

בתקציב הזה נכנסת לך הפונטו ספייס משנתון מתקדם יחסית (03+-).

הרכב חסכוני ומאובזר ויש היצע יחסית גדול ממנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם את נוהגת על פיאסטה אז את בטח רגילה להילוכים , אבל למה את צריכה יונדאי זללנית ?

אני הייתי קונה פולו ידנית או פביה ידנית או פיגו 206 ,פונטו ידנית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
אם את נוהגת על פיאסטה אז את בטח רגילה להילוכים , אבל למה את צריכה יונדאי זללנית ?

אני הייתי קונה פולו ידנית או פביה ידנית או פיגו 206 ,פונטו ידנית

אולי נמאס , בודדים האנשים שרוצים הילוכים , במיוחד במרכז, במיוחד בנות.

כאן בפורום הם שולטים , אבל בכללי הם בודדים.

40 אלף, פונטו ספייס שנתון יחסית מתקדם לדעתי בחירה טובה

פורסם

למה נמאס?

אשתי נוהגת על הילוכים ומאוד נהנית, זה חסכוני יותר, כיף יותר ואמין יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התשובות!

אני רק רוצה רכב שייקח אותי מ A ל B והמרחק ביניהם ממש לא גדול. נכון להרגע העבודה היא 10 דקות מהבית ורק בסופ"ש אני "מתרחקת" מרמת גן לפתח תקווה....

האם פיאט פונטו זה לא רכב שנמצא הרבה במוסכים?

אם אני ארד בשנתון אין סיכוי אח"כ שאמלחיח למכור את האוטו, לא?

האם טיפולים של גולף ופולו לא יקרים בטירוף???

אין לי בעיה לנהוג על הילוכים, כל חיי נהגתי רק על הפיאסטה, כך שאפשר לומר שאניאפילו לא יודעת לנהוג על אוטומט:)

פורסם

האם פיאט פונטו זה לא רכב שנמצא הרבה במוסכים? אם טופל לפחות לפי הוראות יצרן, ממש לא.

אם אני ארד בשנתון אין סיכוי אח"כ שאמלחיח למכור את האוטו, לא? בוודאי שתצליחי למכור אותו.

האם טיפולים של גולף ופולו לא יקרים בטירוף??? יקרים מעט יותר, לא "בטירוף".

תשובות באדום

!AWDSOME

• תוכן חדש...