Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעבר כבר התייעצתי איתכם אבל לבסוף זה לא היה אקטואלי כי הרכב לא נמכר,

היום הרכב נמכר והגיע הזמן לחדש

הרכב ישמש את אמא שלי ואותי,

שהרכב יהיה זריז, נוח, שנתון גבוה, קילומטרז' נמוך, בלי יותר מדי מחלות, טיפולים וחלקים יחסית זולים, וכמובן שיהיה לרכב קצת מראה צעיר (בכל מקרה אני גם נוהג עליו)

אני יודע שרשמתי קצת יותר מדי דברים לתקציב הנמוך,

התקציב הוא עד 25 אלף שקל

חשבתי קצת בכיוון הפיג'ו 206, אבל אבא שלי רק שמע צרפתיה ישר התעצבן עלי (אני יודע שזה סטיגמה),

אז אשמח גם חוות דעת על ה206 ודברים שאני יצליח לשכנע את אבא שלי על צרפתיה בכל אופן

תודה,

חנן

פורסם

התקציב מאוד גבולי ל 206 רובם מתחילות מ 26 ומעלה וגם זה שנת 99, קליאו B אופציה מעניינת שתיכנס לתקציב שלך וגם הפונטו ספייס

פורסם

אוקיי אני מאמין שאם זה ממש יהיה שווה את זה יהיה אפשר להוסיף,

כמו כן אפשר יותר פרטים על ה206 שישכנעו?

אשמח לשמוע עוד אופציות..

פורסם

אממ מיצובישי גאלנט - זולה , נעימה , אחזקה זולה אם אני לא טועה..לגביי שאר הדברים אני לא יכול לאמר כלום.

מה שבטוח .. כשאני בדקתי לפני יומיים ביד2 מכירים של הרכב הזה.. הם התחילו מ-5 אלף גג 40 אלף..יש לך רכבים מעולים ב-20 אלף שם..רק תחפש.

פורסם

דגם ה1400 סמ"ק של ה206 קצת כבד בגרסא האוטומטית, סביר לחלוטין עם גיר ידני.

בסך הכל מדובר ברכב טוב שעונה בצורה טובה למדי לדרישות שלך. רכבים שמורים ומטופלים כנדרש יפגינו אמינות סבירה, אבל אל תצפה לאמינות מוחלטת. יש כמה מחלות סבירות לחלוטין יחסית לגילו של הרכב (להזכירך, מודל 99 מגרד כנראה 10 שנים על הכביש הישראלי) אבל זה לא משהו נורא במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה,

חברה בבקשה תעזרו לי,

אני עובד עצות איזה רכב אפשר להביא בתקציב של 28 אלף עם קילומטרז' ויד נמוכים?

פורסם

לפי דעתי תוכל למצוא במחיר הזה סיטרואן C3 שנת 2003.

לא חסר כאלה. מאובזרת עם בקרת אקלים, גנטים מגנזיום, שליטה מההגה על המערכת (המקורית של CLARION).

הייתה לי אחת כזאת שנה ומשהו, נהנתי ממנה, לא אכלה דלק בכלל!!

אחזקה זה די אנידיוידואלי לכל רכב. לי אישית היו שני תיקונים גדולים: משאבת דלק ומזגן.

שני התיקונים האלה יחד עלו בסביבות ה4000 שקל (יחד!). חוץ מזה הרכב היה אמין, נוח וחסכוני.

אני אישת ממליץ (בגרסת הטיפטרוניק) בגלל שהייתה לי אחת כזאת עד לפני חודש.

Citroen C3 2003

פורסם

סקודה אוקטביה 1600 סמ"ק בנזין ורכב זריז לא מסתדר לי.

ניסן אלמרה גם לא מהזריזים, הוא נחשבת לאמין ומוצלח, אבל גם לא מהחיסכוניים במיוחד.

אתם צריכים רכב משפחתי?

אם כן, ניסן אלמרה זאת אופציה טובה, מאזדה לנטיס, סובארו אימפרזה גם טוב (על חשבון הבטיחות, כמובן).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מוצא קולט מהשנתונים המאוחרים שהיא גם שמורה [נדיר], כדאי לך מאוד.

צעיר, זריז ביותר וזול לאחזקה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...