Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי, אין לי טיפים שימושים לתת לך,

יכול לשתף אותך שגם אני (אתה עובר בטוח) עברתי בטסט שני, לאחר כמה שיעורים גרועים וגם מורה נהיגה שצפה כשלון נוסף.

אומנם זה היה במרץ 2008, אבל אני מניח שלא הרבה השתנה מאז.

שיחקתי קצת Need for speed, בדיוק יצא המשחק עם האפשרות "עולם פתוח" נהגתי בזהירות, לאט לאט,

ואתה יודע מה, אני חושב שזה תרם לבטחון שלי.

Golf MK4 TDI 1999

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסוף כולם עוברים, גם אלה שחוששים במיוחד.

בזמן הטסט תחשוב קדימה ולא על מה שהיה, כי זה גורם לך לעשות טעויות נוספות.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תקבע עוד שיעור ממש לפני הטסט. יעזור לך להירגע, לעשות קצת טעויות שלא יכשילו אותך, וההרגשה תיהיה כאילו השיעור טיפה ארוך יותר.

בהצלחה!

פורסם

תריץ בדימיון את הטסט. תדמיין איך אתה נוהג, מגיע לצומת עם תמרור עצור, עוצר, נותן זכות קדימה ומתחיל בנהיגה איטית. תדמיין העברת הילוכים, איתות, מבט למראות בשעת הצורך וכולי. תעבור ככה על כל התרחישים בדימיון. הצליחו להוכיח שבזמן דימיון יש שינויים פיזיים במוח כמו בזמן ביצוע הפעולה באופן ממשי. לי זה עוזר, אולי גם לך.

בהצלחה.

פורסם

ורדה היתה ממליצה, ללכת לרופא המשפחה ולבקש ממנו (לאחר תיאור המצב) כדור הרגעה (אפילו במינון של חצי כדור).

טענה שזה יכול לעשות פלאים.

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום לך,

להתרגש זה טבעי לחלוטין. יש מצב שאם אכן תיקח שיעור לפני זה יוריד את סף המתח אבל אם לא יילך לך בשיעור הזה אני חושש שזה עשוי להשיג תוצאה הפוכה - ולכן זה מאוד תלוי בך.

אתה יכול אולי לאכול שוקולד קטן אמרים שזה מרגיע, להגיד לעצמך בלב שהכל יהיה בסדר וגם אם לא יילך אז לא נורא.

בסה"כ אתה לא הראשון שמתרגש ולא היחיד שעושה טסט.

מאחל לך בהצלחה

תעדכן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
ורדה היתה ממליצה, ללכת לרופא המשפחה ולבקש ממנו (לאחר תיאור המצב) כדור הרגעה (אפילו במינון של חצי כדור).

טענה שזה יכול לעשות פלאים.

לי יש חרדות מרופאי עיניים, הלכתי לרופא משפחה ויש לציין שבלי בעיות נתן לי ואבן.

הגיע היום של הבדיקה, וכשעה לפני הבדיקה לקחתי כדור... עזר כמו כוסות רוח למת.

פורסם

לא הייתי מציע לילד בן 16 להשתמש בכדורי הרגעה, מה גם לא נראה לי שרופא יאשר זאת...

שיעשה לעצמו מדיטציה. קצת מרגש וזה טבעי לחלוטין.

שטויות אתה תעבור זאת

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כולם יכולים לתת עצות, בתכלס - אתה תתרגש ועוד איך תתרגש עם ובלי עצות או תרופות סבתא למיניהן.

פשוט תיסע ותכניס לעצמך בראש שמה שיהיה יהיה. רשיון בסוף יהיה לך, בין אם בטסט הזה או בין אם עוד כמה טסטים.

הבנתי שיש לך זכות לשים מוזיקה שאתה אוהב ואפילו רשות לעצור למנוחה קצרה, מעניין אם זה באמת תקף.

• תוכן חדש...