Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עד עכשיו את הטיפולים ברכבי הייתי מבצע בוואדי ג'וז, המחירים שם זולים באופן משמעותי ממוסכים יהודים [אפילו לא מורשים], העבודה מ צ ו י נ ת, מהירה ואיכותית.

כיום בגלל המצב אני מפחד להכנס לשם. למישהו כאן יש תחליף הוגן?

עכשיו למשל אני אמור להחליף ציריה [200 ש"ח במקום 700 במקומות אחרים. אמנם סינית - אבל גם השיפוץ בתל אביב נעשה בחלקים סיניים] וטיימינג+מחזיר שמן [370 ש"ח].

אינני רוצה בכלל להכנס לנושא של 'אל תיתן להם פרנסה' ו'איך אתה מסתכן בשביל כסף'.

אני לא נכנס לרפיח או לטול כרם, אלא למקום ישראלי מרכזי ביותר, חצי דקה ממטא"ר י-ם. ובאמת כשיש קצת מתח כבר לא מתקרב.

אני מחפש מישהו מקצועי ואמין [למשל כמו צביקה קרבורטורים מהפורום] שגם אם לא יהיו לו בדיוק את אותם מחירים, לפחות אדע שהוא הוגן ישר ולא מגזים בעלויות חלפים או עבודה. וכמובן שיהיה מקצועי.

סליחה על כל האריכות, ותודה מראש לעונים מראש תשובות עניניות על מוסכים בירושלים, מבלי להכנס לוויכוח אידיאולוגי כזה או אחר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

סע לגבעת שאול, למוסך אמנון. הוא פשוט אדם זהב! הוא טיפל להורים שלי באוטו, (הוא חבר של המשפחה) והוא עשה פלאים!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם יש לך "זלדה" , סע לסדנא בפיקוד מרכז. אם יש לך מייבאך, מומלץ להיכנס למורשה מרצדס, כי לא כ"כ מכירים אותו במוסכים הלא מורשים.

פורסם

הרכב הוא שרייד 1300, 92, ידני.

שמעתי כבר על האמנון הזה תגובות מצוינות. יש למישהו טל' שלו, או מיקום מדוייק?

אגב, ישנו גם בחור נחמד וסופר מקצועי העונה לשם "צוצו" [צוריאל אפשטיין], אלוף ממש, אבל המחירים שלו גדולים עלי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מוסך אמנון אחיון:

טלפון: 02-6537117

פקס:02-6537118

כתובת: בית הדפוס 30 ירושלים (גבעת שאול)

מיקוד:95483

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך עם מחירי ואדי ג'וז בלי ללכת לשם,למוסך אחים רינאווי יש אח,"רינאווי חלפים",חנות קטנה בתלפיות.הוא לקח לי לפני שנה את הקורולה לשיפוץ ראש במפעל המנועים שלהם בא-ראם והחזיר לי מתוקנת כעבור 3 ימים.

פורסם

אין על אמנון. גם איכות, גם בטיחות, גם מחיר וגם שקט נפשי. מה צריך יותר מזה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

ממש מסע פרסום פתחת לו (כולם מוזמנים לעיין קצת למעלה), מעניין עד כמה אובייקטיבית התגובה שלך.

בכל אופן, ירושליים קצת רחוקה לי, אבל הייתי מקשיב לעצתו של רפי לין.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לא כ"כ משנה לי האובייקטיביות, כי כאמור שמעתי מאנשים אחרים שאין להם כל אינטרסים בענין שהוא אמין מאוד, אלוף בדיאגנוזה ומחיריו הוגנים.

אני מאוד מעריך את המלצותיו של רפי, אבל די קשה לי להגיע לתלפיות, מקום פקוק וצפוף. גבעת שאול יותר סימפטית.

ושוב תודה לרפי ולשאר המגיבים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם שמעת אז למה אתה שאלת???!

או שאתה באמת לא אובייקטיבי ויש לך משהו עם האמנון הזה? (לא שזה משנה אם הוא טוב או לא).

אילו הגדרות:

אלוף בדיאגנוסטיקה

אמין מאד

מחיריו הוגנים

חלאס.. הבנאדם מבין (אני רוצה להאמין) במכונאות, זהו.

ושוב... כל זה אז למה שאלת? כדי לקבל תשובה מרפי לין אול כל אדם אחר ואז לומר "לאאא הכי טוב אמנון"??

פורסם

למה העצבים ?

א. שמעתי אחרי שחיפשתי בפורום.

ב. שמעתי רק שמועות, ואחרי ההמלצה בפורום בררתי את הנושא לעומק.

ג. אני מאוד מעריך את ההמלצה של רפי, ולכן כנראה אבדוק את שניהם ואח"כ אחליט.

ד. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון לא טוב עם אמנון. אתה נשמע קצת אחד כזה, כי נראה שהרגזתי אותך.

בהצלחה!

וחוץ מזה, אני לא אמרתי "לאאא הכי טוב אמנון". אחרים אמרו זאת, אז מה אתה רוצה ממני?!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה עוזר לך איכשהו לרשום את השם של המוסך שאתה מנסה לקדם בשרשור בן 4 שנים?

בשרשור השני שהגבת עם ההמלצה הזו לפחות אתה בדיליי של חודשיים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...