Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצידי שימותו ממחלות, יגוועו ברעב, שלא תהיה להם פרנסה זה לא מעניין אותי כל עוד הרחובות בארץ בטוחים מאי פעם. לא רוצה אותם אצלי ולא רוצה לספק להם שירותים.

+1

שיתאחדו עם האחים שלהם ברפיח המצרית.

שסתום הביטחון של סיר הלחץ שברצועה צריך להפתח לכיוון מצרים, השטח היה שלהם לפני 67, אז בכבוד שיקבלו אותו עכשיו בחזרה (ביחד עם התושבים ה"מועילים" וה"פרודוקטיבים").

נראה אותם עושים חוכמות למוברק, לדעתי ספטמבר 1970 היה גן עדן בהשוואה למה שהוא יעשה להם.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי רק שאלה אחת..

משנת 48 עד 67 כל השטחים "הכבושים" על ידי ישראל היו בבעלות מצרית ירדנית , מדוע אז לא הייתה דרישה פלסטינית למדינה משלהם ?

איך קרה הדבר שרק לאחר מלחמת ששת הימים נוצר לו עם מאין, ופתאום "נזכרו" מי שמכנים את עצמם פלסטינים שלהם מגיעה מדינה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
http://www.israel-vs-palestine.com/gz/

סקר דעת עולמית.

הצביעו!

אביחי

פרסמתי את זה כמה עמודים אחורה, כשזה עוד היה חדש..

אבל לאחרונה שמתי לב כי זה לא בדיוק דעת קהל עולמית.

זה בעיקר דעת קהל בישראל, ארה"ב ו3-4 מדינות ערב.. :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כשירו לי גראדים על הבית ידעתי שארגון טרור שהשתלט על שטח מיושב עושה את זה ושצריך להפעיל כוח כדי לעצור אותו ושבהפעלת הכוח גם חפים מפשע ייפגעו אבל גם היה לי ברור שצריך לעשות מאמץ למנוע פגיעה בהם עד כמה שניתן גם אם זה אומר עבורי עוד שבוע או שבועיים להיות מופגז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"ח"כ א-סנע ביקש לאסוף ראיות נגד ישראל בעזה"

הח"כ מרע"מ תע"ל פנה לקצין הכנסת בבקשה שיאשר לו להיכנס לרצועה במטרה לאסוף ראיות שישראל השתמשה בנשק המנוגד לחוקים הבינלאומיים. לנדאו: "לשלול את אזרחותו"

http://news.walla.co.il/?w=/1/1421762&bigmaavaron=1

פורסם
כשירו לי גראדים על הבית ידעתי שארגון טרור שהשתלט על שטח מיושב עושה את זה ושצריך להפעיל כוח כדי לעצור אותו ושבהפעלת הכוח גם חפים מפשע ייפגעו אבל גם היה לי ברור שצריך לעשות מאמץ למנוע פגיעה בהם עד כמה שניתן גם אם זה אומר עבורי עוד שבוע או שבועיים להיות מופגז.

אני באמת קורא את שאתה כותב , אבל אתה מבלבל אותי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240299&highlight=%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%A1&page=3

שי , את זה אתה כתבתה .

אני לא יודע איפה אתה גר אבל פשוט אין לך מושג מה זה כשילדה בת שנתיים וחצי כבר רצה אוטומטית לממ"ד על כל סירנה וזה עוד באשקלון. אם המדינה לא רוצה לפתור את הבעייה אז שתפנה את האוכלוסיה האזרחית. מצטער מאוד אבל הבנות שלי הן לא חיילות אלא ילדות קטנות ואני דורש מהמדינה שתספק להם ילדות שפויה (ומאחל גם לילדי עזה את אותה ילדות שפפויה שאני רוצה לבנות שלי).

כשהילדים שלך יקפצו מכל אמבולנס שעובר ברחוב ויתעוררו בלילה מסיוטים גם אז תגיד התבכיינות ?

שלומי, גם אני חושב שהפיתרון האמיתי הוא שלום כולל אבל עד הפיתרון הזה משיגים שקט ע"י הבהרה לצד השני שהמחיר לפעולותיו לא שווה ואת זה אנו צריכים לעשות.

אין לי בעייה אם אוכלוסייה אזרחית תיפגע אבל אסור שזו תהיה המטרה וצריך להשתדל ככל הניתן שזה לא יקרה אבל אם צריך לבחור בין ילד עזתי לילד בשדרות אז אני בוחר בילד משדרות.

את הסקאדים והשפעותיהם אני מכיר היטב (ואני לא רק שנולדתי אז אלא גם הייתי במילואים על גג העירייה בת"א)

וזה מצב שונה לחלוטין. יש הבדל בין זה שאתה נכנס לעוצר לילה כמו שהיה אז לבין שיבוש מלא של החיים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע (אני לא מדבר על אשקלון אלא על ישובי העוטף).

ואת זה אני רושם בפרק מסקנות חלקיות .

שי כתב .

השאלה היחידה היא האם המחיר שווה את התמורה ואם מוכנים לשלם גם מחיר גבוה ממה שציפינו לשלם עבור התמורה כי אם לא אז באמת חבל על כל הדם שיישפך לריק.

אייל, את היכולת לייצר אש כלשהי אף פעם לא תוכל למנוע.

צריך להגיע למצב שאו שיפחדו לייצר אותה או שלא תהיה להם סיבה לייצר אותה (והכי טוב להגיע לשילוב של שני המצבים).

אחרי שקראתי זאת לפני תחילת "מבצע עופרת יצוקה" אמרתי לגבי - כנס לפורום , גם לשי נשבר, והוא רוצה פעולה רצינית

אני לא יודע אם הוא הבין אותך נכון

או אולי הוא שמע את בכי האמהות שילדייהם נהרגו בשדרות או אברי גופם נקטעו , או אולי בעלי העסקים :idea:

מה שאני הבנתי - כאשר אתה כותב , זה תמיד לא ברור :brickwall:

שאלתה - למה "רעידה קטנה בכנף " הבאתי לך סימוכין - בניין מעופרת/בטון יצוק .

שאלתה - למה לא אוסרים מכירת משקאות משקרין/ם הבאתי לך את אחריות המוכר + הבעלים על כל האיזור + העונשים

אבל בכייף :wink: שאל בני ונען .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קח את האזור הצפוץ ביותר בעולם ו :

1. תאסור על כניסת כלי שיט לנמל ותעצור בצורה אלימה כל כלי שיט שינסה לעבור.

2. המרחב האוירי סגור ושדה התעופה הושמד, עבודות שיקום שלו אסורות בתכלית האיסור.

3. כל המעברים הקרקעיים סגורים אפילו למזון ותרופות.

כמה זמן לדעתך יקח עד שהעניין שם יתפוצץ?

דווקא משעשעת אלגוריית בילבי, אבל נשמע כאילו נכנסת לסרט ממש בסוף לקראת הקרדיטים.

זה כמו לספר על איזה עיראקי מסכן ומבוגר שנכלא והוחזק בשבי ע"י מעצמה אדירה ולבסוף נתלה! אללה ירחמו.

רק מי שהגיע לסרט בזמן ראה שהוא עריץ מהשפלים ביותר שקמו במאה הקודמת.

ועוד משהו בנושא היסטוריה: מי שחושב שהכיבוש ב 1967 הביא לשינאה והוא אבי הטרור והצרות שלנו עושה הנחה גדולה לשונאינו

וכדאי שיקרא על מה שהתרחש הרבה קודם, למשל בתר"פ (6 יהודים נשחטו), או בתרפ"א (47 יהודים)

וכמובן אסור לשכוח את חאג' אמין אל חוסייני (67 יהודים) בתרפ"ט.

צאו מהסרט (זהו,פעם אחרונה...), זו מלחמת דת ותרבות וכרגע זה רק הולך ונהיה יותר ויותר רחב ופנאטי.

ידרשו עוד שנים רבות עד שהצד השני יבשיל.

בנתיים צריך לשרוד.

פורסם
"ח"כ א-סנע ביקש לאסוף ראיות נגד ישראל בעזה"

הח"כ מרע"מ תע"ל פנה לקצין הכנסת בבקשה שיאשר לו להיכנס לרצועה במטרה לאסוף ראיות שישראל השתמשה בנשק המנוגד לחוקים הבינלאומיים. לנדאו: "לשלול את אזרחותו"

אני אשאל אותך ככה:

אם לא בוצע שימוש בתחמושת אסורה אז ממה יש לצה"ל ולממשלה לפחד? תפאדאל, בכבוד, שיכנס ויחפש מצידי את האתמול.

אם כן בוצע שימוש (וצה"ל כבר הודה שגדוד מילואים ירה "בטעות" מרגמות זרחן, לא המיסוך שמכיל זרחן אלא מרגמות זרחן)

אז למה לשלול אזרחות? בכלל למה לשלול אזרחות לאזרח ישראלי שפועל בצינורות החוקיים ופונה לשלטונות החוק בבקשה לגיטימית? (מכעיסה ככל שתהיה, היא עדיין לגיטימית).

בקיצור, לקחת הצהרות דמגוגיות נבובות של שני ח"כ נבובים בעצמם והחלטת משום מה לקחת את ההצהרות ברצינות בזמן שמי שאמר אותן, שכח מהן עוד לפני שסיים אותן.

זה לא יסע לעזה כי הוא לא איבד שם כלום (ובטח ובטח שאיזה אמל"ח הושלך על אלעק "בני עמו" לא יגרום לו לנסוע לשם) והשני מצהיר הצהרות על הליך שבכלל לא קיים בחוק (שלילת אזרחות בכלל ולח"כ בפרט).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא קראתי יומיים - שלושה והשרשור התארך, אז אני אאריך אותו עוד יותר.

אני אתחיל בבימר - מי שביקש ממני ערבות עליה מוזמן לקבל אותה בכיף. הפרט השולי בעסקה הוא שאם יבואו לבקש ממני את הכסף, אני אגבה אותו ממנו. כמו הלוואה בשוק האפור למשל.

אני חושב שההבדל הגדול בין השמאלנים לימניים פה (והתרשמתי בסופו של דבר שכמעט אף אחד פה לא מעוניין ליישר את עזה עם D9) הוא שהשמאלנים פה, בעוד הם יורים מוכנים לכל אפשרות בשביל לסיים את הסכסוך הזה. הימניים פשוט לא מוכנים לסמוך על הפלסטינאים.

ואגב המלחמה הזאת, כנראה שזאת באמת מלחמת תרבויות, אבל עדיין זו לא סיבה לא לשאוף לשלום (אפילו קר ומתוח).

אמנם האשמה מונחת ברובה על הפלסטינאים, אבל חלק לא מבוטל ממנה גם באשמתנו. (הרי כל עוד היה שקט בגדה וברצועה נהנינו מעם של עבדים שעמד לרשותינו. עד שהם התחילו להתקומם לא חשבנו בכלל על האפשרות של לשחרר אותם.)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שיתאחדו עם האחים שלהם ברפיח המצרית.

שסתום הביטחון של סיר הלחץ שברצועה צריך להפתח לכיוון מצרים, השטח היה שלהם לפני 67, אז בכבוד שיקבלו אותו עכשיו בחזרה (ביחד עם התושבים ה"מועילים" וה"פרודוקטיבים").

נראה אותם עושים חוכמות למוברק, לדעתי ספטמבר 1970 היה גן עדן בהשוואה למה שהוא יעשה להם.

מה ז"א צריך להפתח לכיוון מצרים?

אתה בעמדה פוליטית או מלחמתית שאתה יכול לקבוע משהוא עבור מדינה שכנה ידידותית שחתומה איתך על חוזה שלום?

תרצה לבלוע את הפלסטינים בעזה? תפדל!

תרצה להקיא אותם? גם כן תפאדאל!

רוצה להשאר ככה איתם תקועים בגרון? גם הולך!

אבל כל הפילפולים על איפה הם היו עד 67 או מה מובראק/חוסיין/סדאם או פנינה רוזנבלום היו עושים להם אם הפלסטינים היו עושים להם בעיות בכלל לא רלוונטית! הם פה וצריך באיזה צורה להתמודד איתם.

מי שחושב שהוא יקיש בעקבים 3 פעמים ופתאום כל הפלסטינים יעלמו, טועה.

הימניים פשוט לא מוכנים לסמוך על הפלסטינאים.

לא רק שאין לי בעיה עם כאלה ימניים אלא שאפילו ברור לי מאיפה זה בא ולמה.

אבל בעוד שפעם על כל 100 ימניים כאלה היה איזה הזוי מטורף שהטיף בשקט בשקט בחוגים סגורים ולא לציטוט לשטח את עזה עם D9 או לכוון ירי תלול מסלול לריכוזי אוכלוסיה אזרחית בכדי להרוג כמה שיותר אזרחים, היום פתאום על כל 100 ימנים יש כמה עשרות קיצוניים כנ"ל שצווחים את משנתם ההזוי בקולי קולות וללא בושה ועל זה אני באמת ובתמים מצר ומתבייש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא קראתי יומיים - שלושה והשרשור התארך, אז אני אאריך אותו עוד יותר.

אני אתחיל בבימר - מי שביקש ממני ערבות עליה מוזמן לקבל אותה בכיף. הפרט השולי בעסקה הוא שאם יבואו לבקש ממני את הכסף, אני אגבה אותו ממנו. כמו הלוואה בשוק האפור למשל.

אני חושב שההבדל הגדול בין השמאלנים לימניים פה (והתרשמתי בסופו של דבר שכמעט אף אחד פה לא מעוניין ליישר את עזה עם D9) הוא שהשמאלנים פה, בעוד הם יורים מוכנים לכל אפשרות בשביל לסיים את הסכסוך הזה. הימניים פשוט לא מוכנים לסמוך על הפלסטינאים.

ושוב לא קוראים נכון את הנתונים בשטח :nono: צריך תמיד לאסוף מידע לפני פעולה, הסכם או נתינת ערבות :wink:

ליין מן - הדורש , זה אני

(לא מבקש,דורש ערבות\הלואה ) - דף מידע אישי - מסעדה , עסקי לילה :lol: בדוק שעות פעילות בפורום

קרא הודעות קודמות , תחומי התמחות וניסיון , בין השורות כתוב ( תחום איסוף מידע )

הדרישה - BMW חדשה , בשביל החבר'ה .

חתימה חדשה - BMW חדשה עכשיו - כי אם לא נגנוב את שלך :cool:

לפי הסימנים הללו - כדאי לישון טוב ולחלום לקבל משהו חזרה , אתה יכול לנסות ותשלם גם ביטוח והוצאות מנהלה :wink:

אז יש לך הסכם אתה אומר - ואני אומר תעשה ממנו טיארה , אבל הקבלה - תעשה ממנה קבלת שבת - זה לא ברור מר נחמיאס

(האמור לעיל , נכתב ע"י אחד עם כדורים טובים )

אני לא היתי חותם לעצמי ערבות - לכן אני קונה במזומן .

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני באמת קורא את שאתה כותב , אבל אתה מבלבל אותי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240299&highlight=%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%A1&page=3

שי , את זה אתה כתבתה .

ואת זה אני רושם בפרק מסקנות חלקיות .

אחרי שקראתי זאת לפני תחילת "מבצע עופרת יצוקה" אמרתי לגבי - כנס לפורום , גם לשי נשבר, והוא רוצה פעולה רצינית

אני לא יודע אם הוא הבין אותך נכון

או אולי הוא שמע את בכי האמהות שילדייהם נהרגו בשדרות או אברי גופם נקטעו , או אולי בעלי העסקים :idea:

אייל

איפה בדיוק הסתירה?

אני חושב שהיה צריך לצאת למבצע, שהוא נוהל טוב ושהוא השיג את ההרתעה הנדרשת (בתנאי שידעו לשמר אותה ולממש את האיומים לגבי חזרת הירי) אבל אני עדיין חושב שגם במבצע כזה צריך לזכור שבצד השני יש גם אזרחים ולהשתדל לא לפגוע בהם.

אף אחד לא אמר אף פעם שאסור לפגוע באזרחים בשום מקרה אלא שמצרילך לפגוע רק כשאין ברירה אחרת.

אני באתי בטענות על חוסר מעש בנושא הטילים ולא על פרק זמן שיקח לפתור את המצב. שים לב גם לעצומה שבחתימתי, אנחנו לא קוראים לפעולה צבאית אלא לפעולה כלשהי שיכולה בהחלט להיות גם מדינית (לא אתה ולא אני מספיק מעורים בכל הפרטים כדי לקבוע מה הדרך הנכונה יותר).

זה כמו להחליט שצריך ניתוח אבל לא לעשות אותו בלי הרדמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי , זו תשובה :mm_yeah:

ולגבי ההצעה הזו

זה כמו להחליט שצריך ניתוח אבל לא לעשות אותו בלי הרדמה.

יש משוגעים , שאין להם אמת מחיר לכאב ,ופוגעים גם בעצמם

רק אחרי ניתוח (אשר מבוצע לטובתם) הם מבינים את הנזק והמחיר .

וסתם - :wink: לפעמים בהרדמה יש סיבוכים יותר מסוכנים מהניתוח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...