Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל - לא מתאים לך :idea: זה רק דיון תאורטי :wink: ( אנשים מפחדים לחתום לי ערבות על ה BMW )

הפתרון - כמו חוקי הפורום - לקחת בספק עצות או דעות של אנשים אשר מיעצים ללא ניסיון :lol:

מקריאת דעות אחרות לומדים , לא תמיד זה נכון , אבל יש מקום לכולם .

תנועת השלום החדשה שלי - BMW עכשיו - כי אם לא , אני אגנוב את שלך

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינתי, מי שהתחמק מהצבא בטיעונים של מצפון\סרבנות\השתמטות\מה שזה לא יהיה לא מוכן לקבל על עצמו החלטה דמוקרטית של שאר העם וככזה, הוא סוג של דיקטטור.

אחד כזה לא ראוי להיות אזרח במדינה.

פורסם

- המעברים בין ישראל לרצועה נסגרו עקב פיגועי טרור שנעשו בהם, אם על ידי מחבלים מתאבדים או ירי מרגמות/קסאם.

- המעברים בין הרצועה למצרים נסגרו עקב רציחת משקיפי המעברים של אבו מאזן בזמן ההפיכה של החמאס, גם מצרים אינה מעוניינת לפתוח לחמאס את המעברים ד"א.

- אי אפשר לשמור על שקט עם החמאס כיוון שהוא כלי בידי אירן ודמשק, אין להם בעיה לתת הוראה לתקוף גם במחיר חיי אדם ברצועת עזה, הכל בשלט רחוק מבחינתם.

- אדון PROXIMA כמו הרבה שמאלנים הזויים שנותרו בעם, מוכנים להקריב את ביטחון מדינתנו וחיי חיליינו ואזרחנו כדי שמצפונם ישאר "נקי".

היום קראתי בעיתון שחמאס ניצלו את המלחמה לרצוח עוד עשרות אנשי פת"ח ואולי יותר, הוקמו "חדרי חקירות" בבתי ספר ובבתי חולים, שם עינו את אנשי הפת"ח אם על ידי עקירת עינהם או קטיעת גפיים, איש פת"ח שנתפס מחייך ברחוב נורה במקום, הרבה מ"קורבנות" המלחמה הם אנשי פת"ח שהוצאו להורג על ידי החמאס, אם ככה הם עושים לבני עמם, מה יעשו לנו? לתשומת ליבם של אלו שחושבים שצריך להידבר עם החמאס.

פורסם

כאן דעתי שונה - יש מקום לכולם .

זה היפה במגוון , בעם ובדמוקרטיה .

( כמו ערוץ 8 , נשיונל ג'אוגרפיק - יש מגוון מינים, נחמד לראות איך הם חיים, ולא מחייב אותי :lol:)

סתם דוגמה

גם ל נחש בטבע יש תפקיד באיזון המערכת , כל עוד הוא לא מכיש אותי ! או מפר איזון .

- כל עוד הם לא פוגעים במוסדות המדינה , תומכים בגלוי באוייב , או משתפים איתו פעולה .:idea:

( כי אז , הם באמת מוציאים את עצמם מחוץ למשחק האזרחי פוליטי )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

( כמו ערוץ 8 , נשיונל ג'אוגרפיק - יש מגוון מינים, נחמד לראות איך הם חיים, ולא מחייב אותי :lol:)

סתם דוגמה

- כל עוד הם לא פוגעים במוסדות המדינה , תומכים בגלוי באוייב , או משתפים איתו פעולה .:idea:

אייל .

אם אתה מדבר על מחזוריות ואיזון "בטבע", אז הנה סיפור קצר...

שמורת קרוגר פארק באפריקה.

לפני כמה שנים טובות היתה שם בצורת, כל החיות התרכזו סביב לבריכות מים הולכות ומתדלדלות, כששאר הטורפים ואוכלי הנבלות פשוט חיכו מסביב, כל אחד שהיה הולך טיפה הצידה לאכול עשב סביר להניח שזו ארוחתו האחרונה.

אוכלוסית הטורפים כדלה עד כדי כך שהם כיעט כילו את הפריטים הצימחוניים (לא לשכוח שזה היה לאורך כמה שנים, ובתקופות "יפות" כאילו כשיש מספיק אוכל לצאצאים, הצאצאים מתרבים).

בסופו של דבר הטורפים ניכנסו למצב של "השועל והכרם", הם נהיו תוקפניים, היה אפשר לראות ליראות צדות כלבי בר.

מרוב שלא נשארה צימחיה האבק התרומם עם הרוח, והאדמה הצחיחה התפוררה וחשפה שיכבת אדמה שהיתה נגועה בווירוס. סארס אם אני לא טועה.

אוכלוסית הטורפים התדלדלה גם, ואז הגיע הגשם המיוחל, שטף את האדמה, העשב התחיל לצמוח, החיות שכן שרדו את המחלה השביחו את הגנים של העדר וכל גם באוכלוסיות הטורפים.

מסקנות?

אני חושב שכל אחד יכול למצא את המסקנות שלו מהסיפור הזה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ולפני שתבואו בטענות אני עברתי שירות צבאי מלא כלוחם הן בסדיר והן במילואים 20 שנים.למרות שיכולתי להשתחרר מזמן ממילואים.

אין לי שום טענה כלפי אדם שעשה את חובתו ומביע את דעתו.

יש לי טענה כלפי אדם משתמט, שמצדיק את ההתנהגות שלו בטיעונים הזויים ובזויים.

הוא מצפונו "נקי" - אני שירתתי בצבא "הכיבוש" 4 שנים ושלושה חודשים ואח"כ עשיתי לא מעט מילואים.

כשאני שומע את האנשים האלה הקבס עולה לי - אני מצטער אבל אי אפשר לשלוט בזה.

פורסם

סתם דוגמה

אייל .

פה אני לא מסכים איתך.

אם החלטת לא לשרת ושילמת את המחיר בצורת כלא או כל סנקציה אחרת זה בסדר (ולא משנה מה המניעים שלך) אבל אם התחמקת בתחבולות אתה לא ראוי להיות חלק מקובעי השילטון בארץ. מי שלא מכבד את החוק ואת האזרחים האחרים לא ראוי להיות שותף להחלטות גורליות במדינה.

מעבר לזה אם יש לך טענות על התנהגות חיילי צה"ל אז דווקא חובתך להתגייס ולנהוג אחרת. אני נשפטתי בסדיר על הצעת קפה לערבים ליש קלקיליה שהגיעו הביתה מהעבודה וגילו שיש סגר והם תקועים ללילה במחסום ללא שום דבר עליהם (מדובר על 88' ועל אנשים שבסך הכל יצאו לעבודה ולא חשודים בכלום). המח"ט עבר, גילה שהכנו להם קפה ושפט אותנו. אני אמרתי במשפט שאנהג כך שוב כי הם לא מחבלים ואם הם ראויים לצאת לעבוד בישראל אז הם בהחלט ראויים למשהו חם לשתות כשהקפה הוא רכושי הפרטי ולא רכוש צה"ל. זה עלה לי ב 28 יום ריתוק ואני לא מצטער על אף רגע שהייתי מרותק כי המחיר על פעולה לפי צו מצפונך נמוך לאין ערוך מהאפשרות של מצפון מייסר או אובדן המצפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מניח ששמעת את נאומי מנהיגי החמאס אתמול גם מדמשק וגם מעזה , הם אינם מדברים כלל על פניה לדרך השלום אלא מדברים כבר על העימות הבא ועל טילים ארוכי טווח אשר יגיעו כבר צפונה מאשדוד.

הפניה לטקסט רלוונטי ?, כנס לטיוב וחפש קלות , אין בעיה למצוא את כל הנאומים המהוללים של "הניצחון האלוהי" של החמאס בעזה..

מודה ומתוודה: אמש לא יצא לי לשמוע את הנאומים. יחד עם זאת, כל הנאומים שכן יצא לי לשמוע בתקשורת הישראלית, זכו לתרגום מדויק, באופן שאינו משאיר ניואנסים בערבית חסרי ביטוי הולם בעברית. ממה שהשתמע בהודעתך הקודמת אליה התייחסתי, עולה כאילו אין קורלציה בין התרגום לבין הדברים בשפת המקור, וכי גורם עלום מנסה לעדן את התרגום ולשוות לו נימה פייסנית.

ככל שאני ראיתי - לא היו דברים מעולם.

הוא מצפונו "נקי" - אני שירתתי בצבא "הכיבוש" 4 שנים ושלושה חודשים ואח"כ עשיתי לא מעט מילואים.

כשאני שומע את האנשים האלה הקבס עולה לי - אני מצטער אבל אי אפשר לשלוט בזה.

כאדם שעל חשבון זמנו הפרטי עשה קורס טרם הצבא, התגייס לשירות צבאי מלא (וכמעט גם נשאר לקבע, אלא שהקיצוצים שהיו באותה עת במערכת הבטחון גרמו להורדת התקן שהייתי אמור לקבל), הכשיר חיילים רבים תחת פיקודו ומשרת במילואים בשמחה, לא נותר לי אלא להסכים עם כל מילה מהאמור לעיל, וזה אפילו לא משנה כרגע שהדיעות הפוליטיות שלי הן בכלל מהצד השני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מבחינתי, מי שהתחמק מהצבא בטיעונים של מצפון\סרבנות\השתמטות\מה שזה לא יהיה לא מוכן לקבל על עצמו החלטה דמוקרטית של שאר העם וככזה, הוא סוג של דיקטטור.

אחד כזה לא ראוי להיות אזרח במדינה.

אז ברשותך , עוד ציטוט "מגניב" (מה לעשות שהסלנג הצפונבוני זר לי) מעטו של פרופ' ישעיהו ליבוביץ :

"המדינה וממשלתה החוקית הן מוסדות אנושיים, הקיימים ומקויימים למען צרכים אינטרסים אנושיים, למען שלום האדם והעם. חשיבותם לאדם ולעם היא עצומה, ןלכן לא יזלזל בהם האזרח הנבון ובעל המצפון. אבל בסופו-של-דבר אין המדינה אלא כלי, מכשיר ואמצעי לאדם ולעם, ואין היא בגדר ערך ותכלית. גם בדמוקרטיה זכותה וסמכותה של המדינה לחייב את אזרחיה היא מוגבלת, ולכן גם מוגבלת החובה המוסרית להישמע לחוקיה. חובה זו עומדת לביקורת הערכים העליונים של האדם. לפיכך תמצא בכל העמים והתרבויות מקרים שבהם דווקא טובי האזרחים הפרו את חוקי המדינה – לפעמים עד כדי מרד אלים. למשל, כל נביאי ישראל היו "בוגדים" במדינתם המרושעת ובמלכיה החוקיים. כל הטוען לחובת משמעת מוחלטת לצווי הממשלה החוקית טוען את הטענה שטען אדולף אייכמן להצדקתו.

אשר להשוואה בין מסורבי מלחמת הלבנון ובין פעילי גוש אמונים – הראשונים מפרים את חוקי המדינה למען האנושיות, ואילו האחרונים אינם מפירים חוקיה כלל אלא פועלים בחסותה ובתמיכתה למען החייתיות." "

ואם דעתך לא נחה, ורק עטו של נושא דרגות נכבדות ראוי לנשוא פה מילותיו, אז אני מניח שלד"ר יגאל שוחט, אל"מ במיל, וטייס קרבי לשעבר תסכים להתייחס .

ד.א לא השתמטתי , לא בתחבולות השתחררתי ושילמתי מחיר לא קל.

כמובן שנוח וקל לכולם כמעט לדון לגופו של כותב מאשר להתייחס לנושא עצמו.

פורסם

חמאס התחנן לאלוהים נואשות להפסקת אש, ושזה הגיע הוא גרם לעצמו להיראות יותר פת'טי ממה שנראה בעת הלחימה בעזה.

אני כל היום רואה ערוצי אלג'זירה ואלערביה, על הדרך גם פרשנים מכובדים בעולם הערבי, כולם אומרים שחמאס הינו האשם המרכזי במה שצה"ל עולל בעזה, והיהירות המיותרת היא זו שגרמה לתבסוה קשה מול צה"ל (הם שאלו איפה הטנקים שאמרתם עליהם עפים באויר, איפה קברי חיילים בעזה, איפה ואיפה ...)

וזה מדהים כי תאמינו או לא הדרג המדיני בארץ רצה את זה יותר מכולם.

משהו נוסף, תחנות ערבויות ניסו המון לצנזר ולהוריד את התגובות השליליות עבור חמאס שנשמעו מאזרחים במדינות ערב

פורסם

בטח שנוח לדון, ועוד עם הדעות שלך, זה ממש עולה לבעיטה ישירה לחיבורים

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אז ברשותך , עוד ציטוט ...

ועוד ציטוט של ...

יש לך משהו אמיתי להגיד חוץ מלצטט אנשים אחרים ?

יש גם סוג של חוצפה מעצבנת בציטוטים שאתה מביא שמשווה בין חיילי צה"ל לחיילי משטרים אפלים אחרים.

מעבר לזה, איך אתה בכלל מעז להשוות את עצמך, משתמט עלוב, לטייס בחיל האוויר שנתן אי אלו שנים למען המדינה והחליט (גם אם זה נוגד את דעתי) את מה שהחליט מניסיון ובדיקה של הדברים בשטח.

דר"א, על איזה כיבוש בדיוק אנחנו מדברים נכון להיום ?

בלבנון ? בעזה ? בגדה ?

אין יותר כיבוש, רדו מהמילה הזו ותפקחו את העיניים.

בקצב הזה השלב הבא יהיה התעקשות של הפלסתינאים לזכות השיבה לפליטים לתחומי מדינת ישראל.

מה אתה אומר על זה ? צריך להחזיר מאות אלפי פליטים לתחומי מדינת ישאל ?

פורסם

היום קראתי בעיתון שחמאס ניצלו את המלחמה לרצוח עוד עשרות אנשי פת"ח ואולי יותר, הוקמו "חדרי חקירות" בבתי ספר ובבתי חולים, שם עינו את אנשי הפת"ח אם על ידי עקירת עינהם או קטיעת גפיים, איש פת"ח שנתפס מחייך ברחוב נורה במקום, הרבה מ"קורבנות" המלחמה הם אנשי פת"ח שהוצאו להורג על ידי החמאס, אם ככה הם עושים לבני עמם, מה יעשו לנו? לתשומת ליבם של אלו שחושבים שצריך להידבר עם החמאס.

לא חסרים סרטונים באינטרנט של אנשי חמאס שמוציאים להורג פלסטינים.

בין אם מול כיתת יורים, בין אם בהתפרצויות לאירועים וריסוס כל מי שבסביבה, בין אם בנסיעה במהירות בתוך העיר תוך כדי דריסת כל מי שעומד בדרכם,

ובאין אם בשריפתם בחיים: http://www.facebook.com/video/video.php?v=45634465815&ref=nf

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלומי, אם נרצה ואם לא יש כיבוש.

אנחנו אלה שיושבים בגדה ללא סיפוח כשהחוק הצבאי חל שם והם לא אזרחים. או שתספח אותם על כל המשתמע מכך (אזרחות מלאה לכשני מליון פלסטינאים), או שתיסוג משם או שתכיר בעובדה שיש כיבוש.

אף אחד לא חושב לתת זכות שיבה לתחומי מדינת ישראל (וגבולות מדינת ישראל הן הקו הירוק בתיקונים של רמת הגולן וירושלים שסופחו בחוק למדינה) וגם אלה שמדברים על בעיית פליטי 48' מדברים על פיצוי ולא שיבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ד.א לא השתמטתי , לא בתחבולות השתחררתי ושילמתי מחיר לא קל.

איזה יופי של אוקסימורון, לא השתמטתי - השתחררתי.

תראה אדון פרוקסימה, אילו היית בא ואומר שהשירות הצבאי קשה לך, שלא יכולת להתמודד, הייתי אומר מילא כי באמת לא כולם יכולים לעמוד בזה.

אבל אחד שמשתמט ועוד מנסה לתרץ את זה בטיעונים מצפוניים שמקורם בחוסר הנכונות שלו לשרת ב"צבא הכיבוש" - אז זה לטעמי עובר כל גבול.

תתעורר - מעבר לגבול אין שוויצרים אדיבים אלא אנשי חמאס שהיו עושים ממך ומדומך שיש קבאב אלמלא חיילי צה"ל שחוצצים בינך לבינם.

אם ארשום את דעתי המלאה אני עלול להחסם - לכן אסיים כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...