Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי קניית מקרר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מקרר חדש, בנפח 600 ליטר.

שמתי עיני על המקרר הנ"ל :

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZGLTQ23V7

מקרר פריג'ידר, בעל דירוג אנרגטי A (חשוב לי מאוד), מחברה ידועה.

אני מעוניין לדעת תגובות על המקרר הנ"ל, האם הוא אמין, האם הוא באמת מקרר (היום אני בעלים של מקרר אמקור בן כמה שנים, 590 ליטר אלקטרוני, ואני מאוד לא מרוצה, הטמפרטורות בתוך המקרר מגיעות לטפרטורת החדר בחורף, וזה ממש לא משביע רצון, ובקיץ דברים מתקלקלים בלי סוף.

ניסינו להזמין שירות ודבר לא עוזר.

מקררים ישנים יותר של אמקור, הישנים והמוכרים, מקררים הרבה יותר טוב מהאמקור שלנו, למרות שהוא בעל טכנולוגיה חדישה.)

והאם בכלל הוא שווה את מחירו.

ובכלל, לדעת מה חושבים על החברה הזאת.

תודה רבה, אלון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש אתר חדש, האמת שהוא לא ממש חדש, קוראים לו זאפ. יש שם ביקורות על הכל, כולל מקררים.

עלה והצלח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

וגם למקרר שאתה שואל עליו יש ביקורת.

שים לב למה שהכותב השני רשם בקשר לצריכת החשמל :

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=2812

אני ממליץ לך על מקררי סמסונג:

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Fridge&DB136451=136493&DB52510=1177434&DB5344=5345

נוחים ומותאמים לאקלים שלנו.

אבל הם בעלי דירוג אנרגטי D

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפילו דירוג B מעט בעייתי עבורי, אז D זה בכלל נפילה..

אני מבין שמאוד קשה למצוא מקרר טוב בסדר גודל הזה ובמחיר הזה.

האם יש עוד הצעות ?

עד 4500-5000 ש"ח.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שים לב לרעש שהמדחס והמאוררים עושים. בחנות לא שומעים את זה.

אחר כך זה מפריע לישון, מהנסיון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שים לב לרעש שהמדחס והמאוררים עושים. בחנות לא שומעים את זה.

אחר כך זה מפריע לישון, מהנסיון.

דוד.

יש לי וילה גדולה, המקרר נמצא בקומה תחתונה, בעוד שחדרי השנה נמצאים בכלל בקומה עליונה.

זה לא משמעותי.

המקרר שיש ברשותי היום, אמקור "מטאור" E590, עושה רעש כמו שדה תעופה מיניאטורי, בגלל שלאחרונה החלפנו מאוורר, ההוא עשה רעש של חריקה, סיים את חייו, וזה עושה עוד יותר רעש, אבל לפחות עובד ולא עושה קולות של סנאי גוסס.

פורסם

אני לא מכיר מקרוב הרבה דגמים,

אני רק יכול לספר שקניתי מקרר סמסונג RT58 ( גימור טיטניום, תצוגה דיגיטלית ,580 ליטר) לפני כחצי שנה ולדעתי עשיתי עסקה טובה.

אמנם זה לא מספיק זמן , אבל בינתיים אני מרוצה.

עלה בסביבות 4.5K , לדעתי כיום המחיר ירד.

יש גם דגם RT62 אם אני זוכר נכון, שהוא קצת יותר גדול (620 ליטר)

המקררים הנ"ל MADE IN KOREA ולא מגיעים מכל מיני סין ,הודו וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא מכיר מקרוב הרבה דגמים,

אני רק יכול לספר שקניתי מקרר סמסונג RT58 ( גימור טיטניום, תצוגה דיגיטלית ,580 ליטר) לפני כחצי שנה ולדעתי עשיתי עסקה טובה.

אמנם זה לא מספיק זמן , אבל בינתיים אני מרוצה.

עלה בסביבות 4.5K , לדעתי כיום המחיר ירד.

יש גם דגם RT62 אם אני זוכר נכון, שהוא קצת יותר גדול (620 ליטר)

המקררים הנ"ל MADE IN KOREA ולא מגיעים מכל מיני סין ,הודו וכו'.

מבחינת קירור, הוא מקרר את חלל המקרר כיאות ? לפחות 4 מעלות בחלל המקרר ? כי אצלי המינימום שהוא מגיע זה 8-9 מעלות אחרי לילה שלם ללא פתיחת המקרר..

האם למקרר שלך יש אפשרות גימור לבן ? טיטניום אשתי לא אוהבת..

ואיך צריכת החשמל שלו ? זאת אומרת, מה הדירוג יעילות שלו, ומה אצלך בפועל ?

תודה !

שמתי לב למקרר הזה :

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=3053

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OS4647AB43#reviews

דירוג A, חברה מוכרת, תגובות נחמדות על חוסן והרכבה ברמת אמנה, וסידור פרקטי וטוב, מחיר נחמד וצריכת חשמל נמוכה מאוד (490קוט"ש לשנה).

השאלה היא מה בדיוק התחמון ? האם יש כזה ? או שמא המקרר באמת טוב כמו שכתוב על הדף ?

פורסם

מקרר נוח. מסיבי (יש להורים שלי כזה). מאוד מומלץ.

למיטב ידיעתי (נאמר לי על ידי טכנאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות) יש לו מנוע מאוד מאוד אמין, דגם/צורת מנוע שאין במקררים בדגמים אחרים. אצלנו היתה בעיה ששנה ומשהו, אם לא יותר, המקרר עבד בלי המאוורר מלמטה (אז דפנות המקרר היו מאוד מאוד חמות... התברר לנו.. שכנראה הוא חטף מכה בהובלה או משהו, והכנף למטה לא הסתובבה... ולמרות כל זה המקרר עבד כמו סוס..).

יש למקרר קירור מאולץ.. וכשהמאוורר לא עבד, החום הצטבר בדפנות...

מה שכן, רמת הרעש שלו די השתנתה אחרי 4-5 שנים... די עלתה לדעתנו. או שאנחנו יותר שמים לב לזה.

בעד: מקרר מסיבי, אמין.

נגד: סידור המקרר לא נוח לנו כ"כ. בדוק את זה.

חוץ מזה - אחריות ל-7 שנים אם אינני טועה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מקרר נוח. מסיבי (יש להורים שלי כזה). מאוד מומלץ.

למיטב ידיעתי (נאמר לי על ידי טכנאי שאני סומך עליו בעיניים עצומות) יש לו מנוע מאוד מאוד אמין, דגם/צורת מנוע שאין במקררים בדגמים אחרים. אצלנו היתה בעיה ששנה ומשהו, אם לא יותר, המקרר עבד בלי המאוורר מלמטה (אז דפנות המקרר היו מאוד מאוד חמות... התברר לנו.. שכנראה הוא חטף מכה בהובלה או משהו, והכנף למטה לא הסתובבה... ולמרות כל זה המקרר עבד כמו סוס..).

יש למקרר קירור מאולץ.. וכשהמאוורר לא עבד, החום הצטבר בדפנות...

מה שכן, רמת הרעש שלו די השתנתה אחרי 4-5 שנים... די עלתה לדעתנו. או שאנחנו יותר שמים לב לזה.

בעד: מקרר מסיבי, אמין.

נגד: סידור המקרר לא נוח לנו כ"כ. בדוק את זה.

חוץ מזה - אחריות ל-7 שנים אם אינני טועה.

האם רמת הרעש השתנתה משמעותית ? כיום המקרר שלנו עושה דיי הרבה רעש, בגלל מאוורר שהחלפנו ועוב ד על סל"ד מאוד גבוה.

האם הרעש במקרר הזה מאוד גבוה ?

האם במציאות המקרר נראה טוב ? כי בתמונות הוא נראה מאוד פשוט, על גבול המיושן.

ובכלל - האם אתה ממליץ עליו ?

ויש למקרר שנה אחריות כללית, ועוד שנתיים על מערכת הקירור בכפוך לתעודת האחריות.

פורסם

אני ממליץ על המקרר הזה. ווסטינגהאוס... WT23.

בדיוק דיברתי עם אמא שלי עליו.. אמרה שהיא מאוד מרוצה. ויש לנו אותו לפחות 5 שנים..

לגבי הרעש.. היה נדמה לי שהוא מרעיש יחסית, אבל היום ביקרתי בבית ההורים - והוא ברמת רעש סבירה ביותר.

(ולצורך ההשוואה, לי יש מקרר אמקור 10... שמרעיש הרבה יותר...).

בקיצור, תקנה בלי הרבה התלבטויות.

נ.ב לגבי העיצוב הוא נראה מיושן/קלאסי כזה. ידיות מפלסטיק נוח. הוא מרגיש מאוד מסיבי. מקרר רציני, לא מהפלסטיק הזול של כל היפניים. מה שכן, תיקח מידות למקום המיועד - כי אצלנו הוא די בולט החוצה... :oops:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לי בבית יש את האמנה ההפוך.

אמנם דירוג אנרגטי B, ולא A, אבל מרווח כמו מיניוואן, והכל מול העיניים, לא צריך להתכופף, מצויין כאשר אתה מגדל כרס.

החיסרון היחיד שמצאתי - אם אתה אוכל כלשהו עם פירורים, הם נוטים להצטבר בתוך הגומייה של המקפיא, ודי מעצבן לנקות שם (לעומת ריצפה שאותה קל לנקות מייד).

• תוכן חדש...