Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לגבי קניית מקרר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת קירור, הוא מקרר את חלל המקרר כיאות ? לפחות 4 מעלות בחלל המקרר ? כי אצלי המינימום שהוא מגיע זה 8-9 מעלות אחרי לילה שלם ללא פתיחת המקרר..

האם למקרר שלך יש אפשרות גימור לבן ? טיטניום אשתי לא אוהבת..

ואיך צריכת החשמל שלו ? זאת אומרת, מה הדירוג יעילות שלו, ומה אצלך בפועל ?

תודה !

שמתי לב למקרר הזה :

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=3053

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OS4647AB43#reviews

דירוג A, חברה מוכרת, תגובות נחמדות על חוסן והרכבה ברמת אמנה, וסידור פרקטי וטוב, מחיר נחמד וצריכת חשמל נמוכה מאוד (490קוט"ש לשנה).

השאלה היא מה בדיוק התחמון ? האם יש כזה ? או שמא המקרר באמת טוב כמו שכתוב על הדף ?

כן, הטמפרטורה על 4 מעלות בחלל - יש לך תצוגה דיגיטלית חיצונית שאומרת לך מה הטמ"פ במקפיא ובמקרר (אפשר לכוון באמצעות פיקוד דיגיטלי את הטמ"פ במקרר ובמקפיא בדיוק של מעלה)

אני לא זוכר מה דירוג האנרגיה, לדעתי B או C. למצוא מקרר עם דירוג A בגדלים הגדולים ובתקציב הזה זה קצת בעייתי הייתי אומר.

בא בלבן , טיטניום וגם צבע קרם מפוקפק :)

מנסיון עם ווסטינגאוסים, הם רועשים מאוד.

חוצמזה כדאי שתברר איפה מיוצר המקרר ולאיזה אקלים הוא מיועד (בלי קשר ליצרן),

כי אם תבצע את הרכישה דרך יבוא מקביל זה לא מבטיח לך מקרר המתאים לאקלים הישראלי מה שעלול לגרום לשפיכת מנוע/מנועים בטרם עת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי אמאנה מבחינת רעש אפשר לישון חצי מטר מהמקרר ולא לשמוע כלום והוא גם מקרר מצויין הבעיה איתו שהוא מחליד.

הייתי מחפש סאמסונג אני מאוד אוהב את המקררים שלהם..

פורסם

אנחנו כבר חושבים על מטבח חדש, פשוט להוריד את הקיר שמפריע למידות המקרר ואת הארונות שמפריעים, ופשוט עם כבר אז כבר.

למרות צריכת החשמל, כנראה ששארפ זה מה שאשתי רוצה.

תודה !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בדוק שאתה קונה שארפ דרך ראלקו.

כשחיפשתי מקרר, הייתי במחסני חשמל, ועמדו אחד ליד השני מקררים של שארפ, גם של ראלקו ( 1+7 אחריות)

וגם של יבואן מקביל (שנה אחת אחריות) , והנציג של מחסני חשמל טען שהאחריות של היבואן המקביל פחות טובה , כמו כן קראתי באינטרנט בזמנו שהמקררים ביבוא המקביל לא מתאימים לאקלים הישראלי ושופכים מנועים (מכאן למדתי על הנושא הזה שציינתי קודם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקי, תודה.

יש למישהו מידע לגבי צריכת החשמל של שארפ 587 ליטר ? אני לא מוצא דירוג אנרגטי ולא צריכת חשמל לשנה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש כמה דגמים של 587 ל'.

מצאתי כמה עם הנתונים של צריכת החשמל (לכולם דירוג אנרגטי C ).

תרד לתחתית הדף:

http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7691049

ועוד אחד (ענק, יקר אבל נח בצורה מדהימה):

http://www.gizmo.co.il/show/prodinfo.asp?id=7848&pname=SJ-X5103

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו ראיתי שהמקרר שבבעלותי צורך 2.9 קיו"ט ליממה, בעוד שהשארפ צורך 2.3 קיו"ט ליממה, ככה שהמצב לא כל כך רע.

יש לכם מה לומר על האמינות של המדחסים של שארפ ? על איכות ההרכבה ?

• תוכן חדש...