Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים בערך תיקנתי גיר אוטומט במכון גירים סגולה אצל רפי ויניב בעקבות המלצה של רפי לין.

התיקון עלה לי 5500 ש"ח והובטח לי שהרכב יצא תקין כמו חדש שמדובר במקום ברמה הכי גבוהה שיודע להתמודד עם גירים מכל הסוגים ושיש למוסך ניסיון רב וטוב.

כבר לאחר שהרכב יצא מהמוסך התחילו הבעיות. דפיקות וקפיצות בגיר. בשיחה עם ספי הוא טען שהרכבים האלו גם כשהם חדשים הם עושים בעיות מהסוג הזה ושהגיר שלהם דפוק במקור ( ? ?) רפי לין דיבר עם ספי והכנסתי את האוטו שוב למוסך.

לפני כמה ימים האוטו יצא שוב מהמוסך ואחרי נסיעת מבחן שספי עשה הוא טען שהגיר בסדר גמור.

יום למחרת !!! אחותי נסעה לירושלים ושוב התחילו בעיות והרכב לא סחב ונסע על טורים גבוהים ברמה שהיא השאירה את האוטו בצד הכביש ותפסה טרמפים לעבודה, בסיום העבודה היא הצליחה איכשהו להגיע עם האוטו למוסך של ספי.

דיברתי עם ספי (שוב...) היום בטלפון והוא טוען שיניב בדק את הרכב ושהגיר בסדר גמור והבעיה היא בכלל בכוהל שהלך באוטו ודפק את הממיר הקתליטי,

וכשזה קורה , לטענתו, האוטו נוסע בטורים גבוהים וההילוכים לא עוברים. הוא אמר שאני צריך ללכת למוסך אחר שיתקנו את הכוהל והממיר הקתליטי.

מישהו אולי מכיר את התופעה הזו ?

אין לי טענות כלפיי ספי ויניב שמתייחסים באדיבות אלינו, אני פשוט רוצה לדעת מה לעזאזל קורה עם האוטו ?

לא מזמן הוא עבר טסט והכל היה פיקס, והוא מטופל במוסך טוב בטיפולים השוטפים. איך זה קורה והאם זה יכול בכל זאת להיות בעיה שקשורה לגיר?

כמה עולה להחליף ממיר קתליטי וכוהל לרכב כזה?

האם אני צריך באמת לשלם עכשיו עוד כסף (לא יודע באיזה סכום מדובר) ולקוות שזאת באמת הבעיה?

מצפה לתגובה של רפי לין הממליץ!

פורסם

קשה בדיוק לדעת דרך המסך מה הבעיה, האם יש בעיות בהנעת בוקר ?.

האם ב-N או P הטורים עולים חלק ?. המנוע מזייף ?.

אני יודע שאחותך גרה רחוק. אבל אם הרכב אצלך קפוץ אלי לבדיקה קצרה חינם.

ובינתיים חכה לתגובה של רפי לין כי הוא טיפל בעניין.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמובן שאני לא יכול לאבחן את הבעיה דרך המסך והמקלדת.

אם אני מבין נכון אז יש בעיה של מנוע שלא "סוחב" טוב וכמובן שצריך לבדוק זאת במוסך ממה נובעת בעייה זאת,

סליל הצתה (קויל), ממיר קטליטי או דוד פליטה סתומים, תזמון מנוע לא נכון ועוד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...