Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגואר S-TYPE שנת 00.

לגיר ברכב שלי יש בעייה, לא עקרוני כרגע המהות שלה אבל בגדול ההילוך לא עובר. אחרי כיבוי מלא של המנוע תוך כדי נסיעה והנעה מחדש ההילוך נכנס למקומו הרצוי.

במחשבי החברה (במוסך של יגואר) הבעייה נתגלתה כמכאנית ככל הנראה.

הפתרון היחיד שיש לי כרגע הוא להחליף גיר - ביגואר לא מתעסקים בגירים, הם מוכנים רק להזמין לי גיר חדש.

אז אני מחפש גיר, ולא כל כך יודע איפה.

אז מה שאני מבקש זה ככה,

א. איפה לחפש? באילו פירוקיות יותר סביר להניח שאמצא את מבוקשי?

ב. האם מישהו מזהה את הבעייה כבעייה המוכרת ביגואר? מישהו שאולי יש לו איזה שהוא פתרון יצירתי כזה או אחר?

ג. אם לא אמצא גיר מפירוק, יש לכם אולי הפנייה למקום מקצועי ואמין שמתעסק בגירים אוטומטים?

בתודה מראש,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ערוך חיפוש בעזרת מנוע החיפוש של הפורום, תמצא שלל המלצות לגבי משפץ/משפצי גירים אוטומטיים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה, זהו המפלט האחרון שלי, שכן אני מעדיף להחליף את כל הגיר בכללותו ולא להסתמך רק על תלאי מקומי (איכותי ככל שיהיה).

פורסם

גש למוסך ה"נציב" ברח שונצינו בתל אביב בקש את איציק (חזור לעדכן לפני שתסגור) ,יתכן כי יש לו חלקים משומשים לרכב הנ"ל

פורסם

יש יגואר בפירוקיה בצומת מסמיה ראם, אני לא יודע איזה גיר יש לה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בדקתי וב"מרכז החלפים מסמיה" יש להם גיר אוט' של יגואר סוברין, שנת 1998, עם מנוע טורי 4000 סמ"ק.

אם זה מתאים לך, אז הטל' שלהם הנם 08-8583077 או 08-8503670 ובקש את ברוך (שאיתו דברתי) או את איציק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
איזה נפח מנוע?? 3000 או 4000??

המנוע הוא 3000 סמ"ק.

אין לי מושג אם גיר של סוברין מתאים שם, על אחת כמה וכמה גיר של סוברין 4000 סמ"ק, אני מניח שאצטרך לברר את זה.

שוב, הרבה תודה, אחזור לעדכן וכמובן אם יש למישהו עוד תרומה בנושא, אשמח להקשיב.

• תוכן חדש...