Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי כרגע גם מגבר 2 יציאות וגם מונובלוק אני מעוניין להשתמש באחד מהם להגביר סאב כגון הרץ היי 10".או אינפניטי קאפה 10".או ג'יאל אודיו גם 10" {בגלל חוסר מקום בבאגז' העניין עם ה10"}צריך המלצה לפי נתוני המגברים כי הסאבים האלה אמנם 10 אינץ אבל די חזקים בוואטים.

ה2 ערוצים:

RMS Power Output:

• 150 watts x 2 chan. @ 4 Ohms
  • 300 watts x 2 chan. @ 2 Ohms
  • 600 watts x 2 chan. @ 4 Ohms Bridged

Intelli Q bass optimization circuit and remote gain option

Intelli Bass variable bass equalization

Separately adjustable, variable 2-way active crossovers with proprietary Copy/Master control circuit for RCA outputs

Copy/Master feature supports gain and crossover adjustment matching in multiple amp

Allows external bridging of two matched gain amplifiers

Mono/stereo switchable

Switchable phase invert function

Heavy gauge direct-wire high current satin finish power and speaker terminals

Number of Channels2RMS Power (4 ohms)150 watts x 2 channelsRMS Power (2 ohms)300 watts x 2 channelsRMS Power (1 ohm)Not StableBridged RMS Power600 watts x 1 channelTotal RMS Power Output600 wattsPeak Power Output1200 watts approx.Minimum Impedance Unbridged2 ohmsMinimum Impedance Bridged4 ohmsTHD at Rated RMS Power0.1%Speaker Level InputsNoPreamp Outputs1 pairBuilt-in CrossoverHP (20 Hz - 3 kHz), LP (20 Hz - 3 kHz)Signal-to-Noise Ratio100 dBBass Boost0 - 16 dBFan CooledNoFuse Rating60A

המונובלוק:4 ohm:200x12 ohm:300x1Mono Operation:500Wx1 @ 1 ohmTHD+N:0.80%S/N Ratio:>80dBFreq. Resp.:20-200HzDamping Factor:>50X/O Slope:LP, 30-250Hz, 24dB/octaveFan:NoQBass™:QBASS Plus/RemoteDimensions:11-7/8"x10-1/2"x2-3/4"

פורסם

מצטער שיצאה ככה ההודעה הראשונה{סבטוחה}אני ארשום לבד ללא העתקה.

2 ערוצים.

קרוס פנימי.{HP (20 Hz - 3 kHz), LP (20 Hz - 3 kHz

S/N.100DB

BASS BOST 0-16DB

THD 0.1%

RMS Power Output:

• 150 watts x 2 chan. @ 4 Ohms
  • 300 watts x 2 chan. @ 2 Ohms
  • 600 watts x 2 chan. @ 4 Ohms Bridged

Intelli Q bass optimization circuit and remote gain option

Intelli Bass variable bass equalization

Separately adjustable, variable 2-way active crossovers with proprietary Copy/Master control circuit for RCA outputs

Copy/Master feature supports gain and crossover adjustment matching in multiple amp

Allows external bridging of two matched gain amplifiers

Mono/stereo switchable

Switchable phase invert function

Heavy gauge direct-wire high current satin finish power and speaker terminals

המונובלוק.

ב4 אוהם 200 וואט

ב2 אוהם 300 וואט

ב1 אוהם 500 וואט

THD+N 0.80%

S/N 80DB

Freq. Resp 20-200

X/O Slope LP, 30-250Hz, 24dB/octave

מתלבט מי מבין השניים לחבר לאחד הסאבים כגון הרץ היי 10".או אינפניטי קאפה 10".או ג'יאל אודיו גם 10" {בגלל חוסר מקום בבאגז' העניין עם ה10"}צריך המלצה לפי נתוני המגברים כי הסאבים האלה אמנם 10 אינץ אבל די חזקים בוואטים.

מה שבעיקר חשוב לי זה הדיוק של המגבר ואיכותו שיוציא אותו לסאב.תודה לעונים.

פורסם

ההודעה השניה יצאה לא פחות מסובכת בוא אני אעזור לך קצת...

ההודעה שלך צריכה להיות מורכבת מ-5 קישורים

2 קישורים למגברים

3 קישורים לסאבים

ואז יהיה אפשרי לעזור לך קצת יותר טוב.

פורסם

בכוונה לא נתתי קישורים ושמות כי יש לי את שניהם {אחד שלי והמונו של אחי}כרגע מפורסמים למכירה ולא רציתי שיגידו שאני מנסה לפרסם אותם במסווה של הודעה.פשוט כרגע החלטתי להתקין סאב ואני משאיר אחד מהמגברים הנל.איזה מהם לא החלטתי.

לכן השאלה.

פורסם

למה שלא תרצה לפרסם אותם במסווה...אם גם ככה אתה מפרסם אותם בגלוי

ואם כבר מפרסם אז תקפיץ את ההודעה היא כבר בעמוד השלישי.

בנוגע לשאלה שלך זה ממש לא משנה מהסיבה הפשוטה

לא משנה איזה סאב תבחר קח אותו עם 2 סלילים של 2 אום.

בצורה הזאת לא ישנה איזה מגבר תבחר {שניהם טובים}

אם תבחר ב-PPI תחבר את הסלילים בחיבור מקבילי ותקבל מעגל סופי של 1 אום

והמגבר יספק 500RMS בהתנגדות זו

אם תבחר ב-אוריון תחבר את הסלילים בחיבור סידרתי ואז תקבל מעגל סופי של 4 אום

והמגבר יספק 600RMS בהתנגדות זו

רק לאחר שתקנה את הסאב חבר אותו לשני המגברים כפי שהסברתי ותוכל לדעת תחת איזה מהם הוא עובד יותר טוב

ורק אז תמכור את המגבר המיותר.

פורסם

על הנייר המונובלוק לא משהו בכלל הוא בעל אחוז עיוות ממש גבוה והוא חלש מאוד אבל יש לו נקודת אור שהוא תומך באוהם אחד תן קישור וניהיה חכמים יותר

כרגע השתי ערוצים נראה יותר כדאי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...