Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

כמה חודשים לאחר קנית המכונית-פאגרו דיזל 97 -ידני-הופיעה תופעה של אבקה לבנה-קורוזיה? סביב מסגרת המצבר.

לאחר שטיפה במים האבקה הזאת נעלמת ולאחר שבןעיים שוב מופיעה.

מה הסיבה ואיך מתגברים על התופעה

בתודה מראש,

פורסם

שפוך מיים רותחים על קוטבי המצבר והאבקה תעלם.

מרח גריז - היא תעלב ולא תחזור יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איהיה קצת חוצפן ואכנס בשרשור, האם הבעיה הנ"ל יכולה להיות הסיבה לטעינה גרועה של המצבר והתרקנותו במהירות כשהרכב מכובה?

אצלי ברכב כאשר אני נוסע איתו ומניע עד 40 דקות אחרי הנסיעה, הרכב יניע, אם עברו מעל 40 דקות, המצבר יתרוקן ואני נדרש להניע בדחיפה. אם אני נוסע ומכבה את הרכב, ומפעיל את הפנסים או את המערכת ליותר מ10 שניות, המצבר יתרוקן ואצטרך להניע בדחיפה.

אם התשובה היא כן, אם אני אטפל בזה במים רותחים וגריז, זה אמור לעזור? או שהמצבר שלי פשוט מת?

תודה רבה מראש.

פורסם
איהיה קצת חוצפן ואכנס בשרשור, האם הבעיה הנ"ל יכולה להיות הסיבה לטעינה גרועה של המצבר והתרקנותו במהירות כשהרכב מכובה?

אצלי ברכב כאשר אני נוסע איתו ומניע עד 40 דקות אחרי הנסיעה, הרכב יניע, אם עברו מעל 40 דקות, המצבר יתרוקן ואני נדרש להניע בדחיפה. אם אני נוסע ומכבה את הרכב, ומפעיל את הפנסים או את המערכת ליותר מ10 שניות, המצבר יתרוקן ואצטרך להניע בדחיפה.

אם התשובה היא כן, אם אני אטפל בזה במים רותחים וגריז, זה אמור לעזור? או שהמצבר שלי פשוט מת?

תודה רבה מראש.

שלום רב !

אצלך הבעייה לא קשורה לאבקה לבנה, מי ברז חמים, וגריז מעליב.

יש ל בדוק טעינה, וזליגת זרם בעת מנוחה, של צרכן חשמל פירטי.

לא מן הנמנע, שהמצבר סיים את חייו, יש לבדק אותו תחת עומס אצל חשמלאי, בעזרת מיכשור מתאים, ובדיקת אלקטרוליט.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שפוך מיים רותחים על קוטבי המצבר והאבקה תעלם.

מרח גריז - היא תעלב ולא תחזור יותר.

ולמהדרין, יש גם תרסיס מיוחד של Würth להגנה על קוטבי המצבר. מומלץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש כמה אפשרויות - או שיש יותר מידי חומצה במצבר (צריך להיות סנטימטר מעל הלוחות ) או שיש טעינת יתר - צריך להיות בין 13.8 לבין 14.5 וולט

כדי לנקות פרק את המצבר שפוך מיים רותחים על האיזור הפגוע חכה שיתיבש וצבע אותו עם צבע יסוד ואחר כך עם איזה צבע שמתאים לך

עבודה יסודית תציל אותך מבעיות נוספות

פורסם
שלום רב !

לא מן הנמנע, שהמצבר סיים את חייו, יש לבדק אותו תחת עומס אצל חשמלאי, בעזרת מיכשור מתאים, ובדיקת אלקטרוליט.

שפכתי מים רותחים, שמתי גריז-אסור!! לשים וזלין בלבד -אבל זה לא עזר.

אם כך נלך לדוד החשמלאי שיבדוק.

תודה לך ושאר המגיבים

פורסם
שלום רב !

זליגת זרם-יש ברכב איתוראן -האם עושה את הבלגן

פורסם

ברכב מודרני אין צורך למרוח שום גריז ייעודי או ווזלין על קטבי המצבר.

יש צורך לפתור את הבעיה על-ידי בדיקת הדברים שציינו קודמיי.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי אצל חשמלאי, הוא חיבר לי מכשיר כזה למצבר ולחץ על כפתור בזמן שהרכב היה מונע, איך שהוא לחץ עליו הרכב התחיל לרעוד ממש, כשהוא עזב את הכפתור זה חזר לקדמותו, כששאלתי אותו לפשר הדבר, הוא לא אמר לי כלום חוץ מזה שהמצבר גמור, אבל עיניין אותי לדעת קצת יותר.

מה אומר הדבר?

מה המכשיר עושה?

איך הרכב היה מתנהג בלחיצת הכפתור אם המצבר היה תקין?

פורסם

בבדיקה שהחשמלאי ביצע הוא העמיס את המצבר, כשהמנוע עובד וכך האלטרנטור פעל במלוא תפוקת הזרם שלו, מה שיצר עליו עומס חשמלי רב שהנו גם עומס מכני ה"בולם" את המנוע ולכן ירדו סבוביו.

את המצבר עצמו צריך לבדוק כשהמנוע דומם גם עם עומס כפי שהוא ביצע וגם עם הידרומטר לבדיקת אלקטרוליט המצבר

(במצבר עם פקקים נפתחים).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...