Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדבר אח של עמית

יש לי מאזדה לאנטיס 323

ויש לי קודנית של רב בריח באוטו

ופתאום היום בבוקר האוטו לא מתניע לי

עכשיו ניסיתי לאפס את האוטו עליידי הוצאת המינוס וחיבורו

אך ללא הצלחה,ניסיתי גם להתניע עם כבלים למקרה והמצבר היה חלש

אבל גם לא עזר,

אני חושב אולי זה הקודנית נועלת את האוטו ולא נותנת להתניע,אחרי שאני מקיש את הקוד ומנסה להתניע הוא בכלל לא מנסה להתניע

כאילו אין סטארטר אפילו

ומכיוון שיום שישי אני לא יכול לגשת למקום שמטפלים לי בזה.

יש למישהו פה מושג איך אני יכול לעקוף את הקודנית?לנסות להתניע בלי שהיא תהיי בשליטה?

תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור (:

שבת שלום...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מישהו?בקשה?

אני חייב להתניע את האוטו

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אם הבעיה באמת בקודנית,כל חשמלאי רכב יוכל לנסות לעקוף אותה ע"י ניתוק או כל פעולה אחרת שימצא לנכון לעשות ואז באמת יוכל לבדוק אם ממנה הצרה.

יתכן,שהקודנית מנתקת ברכב את הסטרטר ולכן הרכב לא מניע וזאת בהנחה שהמצבר תקין ,שמתח טעינת האלטרנטור תקין אף הוא ו/או לחילופין תישלל תקלה חשמלית אחרת בסטרטר עצמו.

לאבי בזמנו קרה מקרה דומה עם מאזדה ובגלל מצבר חלש כל העסק לא תפקד כי הכל קשור להכל.

דבר ראשון,בדוק מתחי טעינה של מצבר +אלטרנטור עם רב מודד ככל שיש ברשותך ואם הם תקינים ועדיין אף אחד לא יכול לעזור לך,תדבר עם חברת הגרירה (סביר להניח שיש לך שירות למנוי כזה),בד"כ הם שולחים מכונאי לטיפול בתקלות מסוג זה (אם מדובר בקודנית),לפני ששולחים את הגרר ויתכן שהמכונאי יוכל לעזור לך.

בכל מקרה, ישנם מוסכים ,שפתוחים גם בשבת ותוכל לפתור את הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יודע שיש אופציה בקודנית עצמה לבטל אותה

שאחרי שמקשים את הקוד שלך,יש עוד אופציה לבטל לגמרי את הקודנית אני לא זוכר פשוט מה צריך להקיש

למישהו יש מושג?

פורסם

כן אבל הקטע שהמצבר הוא בן חודש,אז אין מצב שהמצבר ריק

וגם שאר החשמל ברכב עובד

כולל אזעקה ,מערכת+מגבר ועוד...

וגם ניסיתי להתניע עם כבלים

אז אני בטוח שזה הקודנית שבעייתית

פורסם

אם האוטו אוטומטי, יש לוודא שידית ההילוכים ב P

האם עת הקשת הקוד, אתה מקבל את צליל האישור שאתה רגיל לקבל בימים "תקינים"?

אם לא, הרי שהקודן בעייתי, במקרים כאלה נהוג לבצע ניתוק מצבר, לנסיון "איתחול" ,את זה ניסית ונראה שלא עזר.

אם הוקש 3 פעמים קוד שגוי, יש להמתין 15 דקות, ולנסות שוב.

אם בהקשת הקוד, מתקבל צליל אישור תקין, עדיין תתכן בעיה ב"מוח" (ממסר/חיבורים) שלו, ו/או בעיה במצבר ,כולל כבלים לא מקצועיים מספיק שאיתם ניסית להניע.

יתכנו בעיות נוספות.

אם לרכב ביטוח גרירה ושירותי דרך, ניתן להזמין אותם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...