Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר כיף להקיא את הנשמה ולקום עם האנגאובר :D

אני לא שותה וטוב לי עם זה, אני ממש לא צריך שתיה בשביל לשחרר עכבות.

חוצמזה שזה ממש לא טעים , אז למה לסבול בכח:D

דווקא אני אוהב את זה.

יש דברים שאני אוהב יותר ויש פחות, אבל זה ממש לא מגעיל.

וזה לא שבלי אלכוהול אני לא איהנה, קורה הרבה פעמים שאני נוהג וזה לא מפריע לי להנות גם בלי שתייה (אני לא מחשיב חצי בירה שזה רמה חוקית - לשתייה).

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוצמזה שזה ממש לא טעים , אז למה לסבול בכח:D

שום סיבה שבעולם. על זה נאמר המשפט: "על טעם ועל ריח..."

שתייה זה בשביל הכיף. להכריח את עצמך בסבל להנות ממשהו שאמור לעשות לך כיף - זה דביליזם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אז ככה, אחרי ישיבה אתמול ב TEMPLE BAR בדבלין (שם אני חי כרגע), ושתיה של:

ויסקי 42 אחוז + ויסקי 60 אחוז + רום עם קולה (מנה כפולה) + טקילה, אני יכול להגיד: אין כמו אלכוהול טוב. :twisted:

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שתייה בירה וויסקי ובעצם כמעט כל משקה אלכוהולי זה טעם נרכש. זה לא שמישהו נולד ואוהב ישר וויסקי, זה גם דיי בא עם הגיל.

בגדול אני שותה הרבה אלכוהול, אני אוהב הרבה משקאות בעיקר בגלל הטעם ולא דווקא בשביל לתפוס ראש.

אני יכול אפילו לשבת בערב למזוג לעצמי אוזו 12 עם קרח ולשתות לבד מול הטלוויזיה. להגיד שאלכוהול זה לא בריא זה לא תמיד נכון. הדוגמא הכי פשוטה, יין אדום בריא ללב ולדם. וזה רק ההתחלה, יש הרבה תועלת באלכוהול לבריאות, החל מתרופות סבתא רבות ועד לרפואי-מדעי.

:-) just smile
פורסם
אבסנט צמחי מקורי טוב מאוד, כמו ויאגרה טבעית.

המקורי לא ממש חוקי. צמח הלענה שממנו האבסינת' מופק במקור ידוע בתור מעורר הזיות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יושבים על 500 מ"ג בירה.

סחטיין , קונים כפית ומחלקים אותה לכל הבאר.:lol:

---

לגבי אבסינט, אין דבר כזה היום אבסינט מקורי

יש קרוב למקורי, יותר נכון יש רק 2: Absinthe Zele ו king of spirits gold (האחרון הינו האבסינט הספציפי שוואן גוך שתה וכרת את אזנו)

לגבי חוקיות: אבסינט אמור להכיל Thujone (סם מסוג THC דומה למה שיש במריחואנה) בכמות שנמדדת ב מ'ג לליטר, החוקים ברחבי העולם הם:

ארהב - 0 , אסור למכור אבסינט עם THC כי זה נחשב מכירת סם

פראג - אין חוק, זה המרום היחיד בעולם שאין הגבלה וכמובן יש מגוון סוגים טובים שמכילים מעל 35 מג ללליטר

אירופה - עד 35, ולרוב האבסינטים הטובים של עד 35 מגיעים מצרפת

שאר העולם כולל ישראל עד 8 מ'ג , בישראל לרוב תימצאו אבסינט עם 0 , אלו שנחשבים בארץ טובים יחסית מכילים בין 5 ל 8 שאם שותים מספיק אז גם זה משפיע.

האבסינט המקורי הכיל מעל 100, לא ידוע כמה יש השערות של 200 ו 300 אבל אין ביסוס לזה,

ה 2 שקרובים אליו מכילים 100 ו 111. (ניתן להשיג אותם מקוריים רק בפראג)

מנסיון שלי, כוס אחת של אבסינט 35מג מצרפת שמהול ביחס 1ל 5 מיים מעיפה אתכם לעולם אחר, סטלנים כבדים יצטרכו 2 כוסות.

---

חוצמזה, אני לא מאמין לאף אחד פה מכל הלא שתיינים שהם "משתחררים" בלי אלכוהול כמו עם או שאצלכם שחרור זה משהו אחר :roll:

האנשים היחידים שאני יאמין להם שהם "משוחרררים" זה אלו שגזורים על כל הראש כל היום כל הזמן

לא הבנתי מה הקטע לשחק אותה על גבי הפורום שאתם יענו לא שמים [צונזר] על אך אחד ואתם קולים כאלו שלא רואים אף אחד מסנטיםםם

סחי לא יכול ליהיות באותו ראש כמו מי שעכשיו שתה 4 כוסות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בתור שתיינית כבדה לשעבר אומרת לך בשיא הרצינות - אם יש אוירה טובה - אנשים שכיף איתם, וסביבה סבבה, סחי יכול ליהנות אחושר***ה.

הכל עניין של בניית אוירה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הגעתי למסקנה שכל מה שממכר מצויי בו סכנה כלשהי, לא משנה אם זה פחות או יותר, ברוב הדברים שממכרים מצויי בהם סכנה כלשהי.

אז אתה למעשה נהנה על חשבון הבריאות שלך, לא כך?!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
סחטיין , קונים כפית ומחלקים אותה לכל הבאר.:lol:

---

לגבי אבסינט, אין דבר כזה היום אבסינט מקורי

יש קרוב למקורי, יותר נכון יש רק 2: Absinthe Zele ו king of spirits gold (האחרון הינו האבסינט הספציפי שוואן גוך שתה וכרת את אזנו)

לגבי חוקיות: אבסינט אמור להכיל Thujone (סם מסוג THC דומה למה שיש במריחואנה) בכמות שנמדדת ב מ'ג לליטר, החוקים ברחבי העולם הם:

ארהב - 0 , אסור למכור אבסינט עם THC כי זה נחשב מכירת סם

פראג - אין חוק, זה המרום היחיד בעולם שאין הגבלה וכמובן יש מגוון סוגים טובים שמכילים מעל 35 מג ללליטר

אירופה - עד 35, ולרוב האבסינטים הטובים של עד 35 מגיעים מצרפת

שאר העולם כולל ישראל עד 8 מ'ג , בישראל לרוב תימצאו אבסינט עם 0 , אלו שנחשבים בארץ טובים יחסית מכילים בין 5 ל 8 שאם שותים מספיק אז גם זה משפיע.

האבסינט המקורי הכיל מעל 100, לא ידוע כמה יש השערות של 200 ו 300 אבל אין ביסוס לזה,

ה 2 שקרובים אליו מכילים 100 ו 111. (ניתן להשיג אותם מקוריים רק בפראג)

מנסיון שלי, כוס אחת של אבסינט 35מג מצרפת שמהול ביחס 1ל 5 מיים מעיפה אתכם לעולם אחר, סטלנים כבדים יצטרכו 2 כוסות.

---

חוצמזה, אני לא מאמין לאף אחד פה מכל הלא שתיינים שהם "משתחררים" בלי אלכוהול כמו עם או שאצלכם שחרור זה משהו אחר :roll:

האנשים היחידים שאני יאמין להם שהם "משוחרררים" זה אלו שגזורים על כל הראש כל היום כל הזמן

לא הבנתי מה הקטע לשחק אותה על גבי הפורום שאתם יענו לא שמים [צונזר] על אך אחד ואתם קולים כאלו שלא רואים אף אחד מסנטיםםם

ככה מתחילים התרוצים של אלכוהוליסטים:-).

ידוע שבכל שליש בירה יש 20 אחוז ביטחון עצמי חוץ מכמה אחוזי האלכוהול,למי שיש ביטחון עצמי מספיק חזק,לא צריך שתיה בשביל להשתחרר.

אין ספק שמי ששתה 4 כוסות לא באותו ראש כמי שלא שתה,אבל לטוב ולרע.

פורסם
אני תמיד אומרת שצריך קצת רעל בחיים :smile:

ליין מן כתב:

נו , אני מסכים איתך הפעם , ולא בגלל האלכוהול :lol:

אתם יכולים לשתות כל בוקר כוסית אקונומיקה :D

שמעתי זה טוב:lol::lol:

אתה בכיוון אבל לא :wink: חשוב על עוד סוג "ממכר" המשבש אותנו - לטוב ולרע :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...