Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי אונו 1.4 96'.

במשך שנים סבלתי מבעייה של טורים עולים לבד.

כרגע הבעיה נפתרה בכך שהוחלף חיישן טמפ' מתחת ליח' הזרקה נקודתית. (עיניין של 100 ש"ח).

לפני כן הרכב נבדק וניסו להבחן את התקלה מספר בעלי מקצוע מכל מיני כיוונים.

אחד מהם (חבר שהיה בעבר משפץ רכבים וכרגע הוא בחו"ל לתקופה די ארוכה) ניסה לפתור את הבעיה בכך שהוא הזיז את כיוון המגביר טורים ומאז הרכב רועד קלות בעמידה כשהטורים נמוכים, עד שהרכב מתחמם. בנוסף הרכב רועד כשמפעילים מזגן.

האם ניתן לכוון לבד את המגבר טורים?

כיצד ניתן לבצע זאת ואם נידרש לאפס מחשב תוך כדי אז כיצד לאפס?.

האם בכל זאת אולי צריך להחליף את כל יח' ההזרקה?(זה עסק לא זול כך שאולי כדאי למנוע זאת)

ממתין לתשובה בהקדם.

רונן

פורסם

ראה את תשובותי כאן ופעל כך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=146438&highlight=%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1+%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91+%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98+%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95

את חיישן המצערת אסור להזיז ממקומו שנקבע ע"י היצרן וצריך לקוות שהתזוזה שביצעו לא תשפיע לרעה.

אל תשכח לעדכן בתוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

איני חושב שלבד תוכל לכוון הכל כשורה ורצוי לבצע זאת במוסך/מכון הזרקות דלק בעזרת מחשב/סורק אבחון הנותן אפשרויות לראות את מיקום הרכיבים בהתאם להזזתם ולמה שצריך להיות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לכולם.

הבעיה נפתרה בכך שמצאתי מכון קרבורטורים שפירק מיחידה אחרת את מגביר הטורים.

נמכר לי ב300 ש"ח ונפתרה הבעיה.

שאלה נוספת:

אני מעוניין להשיג כל מיני פלסטיקים קטנים ברכב שנשברו עם הזמן. רוב הפירוקים אומרים שאין להם אונו (כנראה אין להם כח לשטויות האלה)...

מישהו יכול לכוון אותי מהיכן ניתן להשיג כל מיני פלסטיקים קטנים לאונו?

רונן

• תוכן חדש...