Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מככב בסרט החיים שלי, שאני הייתי מגדירו כאימה-קומי מתובלת במעט אקשן עם נגיעות דרמה-טראגית-מתוזמנת-היטב-אם-כי-במרווחים-קרובים-מדיי. אני רק מקווה שבקרוב אגיע סוף סוף לקטע המעניין עם הזומבים ומלחמתם בבני העדה שלא מאמינה בזבינאמו הנביא אלא בלבישת שועלים מתים על הראש.

הרי אומרים שהחצי השני של הסרט הוא בד"כ הכי טוב. בקרוב אברר.

ובנימה רצינית יותר.

אני רוצה באמת וברצינות לעשות סרט קומי על חיי, יש לי רעיון מגובש היטב לתסריט, אני יודע מי יהיו השחקנים (אני חולם בגדול הלכתי על הוליווד וסלבריטיה), יש לי את ה-ברח לי השם המקצועי- סדרת תמונות שמראה את הכיוון של כל סצנה בראש, חלק מזה הועלה כבר על הכתב.

אם יש פה סטודנטים לקולנוע מאיזור הצפון שרוצים לעשות סרט קומדייה מטורפת איכותית לכל המשפחה כפרוייקט גמר, אני זמין בפרטי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נחמד הרעיון שלך לסרט הזכיר לי וויכוח ישן נושן בבית שלי כאשר המחבט צעקה על הסיר כי הצלחת נפלה על שניהן אל תשאל עירבו בזה גם את המלפפון שעזר לחסה כי הטלפון תקף אותה עם המארוך שהייה מסוכסך עם הכפכפים שבאו לעזרת השולחן שגם ככה היה פצוע מהקרב עם השטיח והבטריה שסך הכל רצתה לצאת עם האגרטל שקינא בוואזה אבל אמרתי לו שבסדר ואז כולם נפלו עלי אל תשאל לבשתי את המעיל הבלתי נראה שלי וברחתי מהבית חבל שהמדרגות באו לי בהפוכה ועפתי ישר לתוך הפיר של האשפה מזל שלי שהוא צר.

אל תשאל איזה יום.

פורסם

אתה צוחק?

הסרט כולל רגעים קומיים בלתי נשכחים מחיי האמיתיים, כולל פקק של בקבוק קולה שעף ישירות לכיוון מבושיו של חבר טוב בזכות משב רוח ומונית טרנזיט,סיפרתי את זה כבר פעם פה, טיזר קטן:

"הברווז" מדמיין:

לאדה נעצרת בגלל פאנצ'ר בשביל מיוער."ברווז" (שם בדוי) יוצא מצד הנהג להסתכל,ומתכופף לצמיג.מאחוריו עומד מישהוא שמציע עזרה בקול מוזר. דורון מסובב את הראש ורואה 5 הומואים שיצאו מהאמר H1 וורוד ולבושים כמו להקת "אנשי הכפר"(וויליג פיפל).האגזוז של הלאדה מוציא פיצוץ קטן.

הומו 1:"איזה אגזוזון מתוק! ראה אותי ומיתרגש!!!"

הומו 2:עזוב את האגזוזון...תראה את החסון!..!?....

הומו 3:הוא לא חסון... הוא...מוכנים?3-4 ו!

כל ההומואים: "מאצ'ו מאצ'ו מן...HE IS A MACHO MACHO MAN…

אפקט גלים...

עוד מספיקים לשמוע את "הברווז" חושב:"אלוהים...וזו רק ההתחלה..."

"הברווז":נו-אז עושים את זה?

"הכבש השחור":עושים את זה!

"הפרה":ידעתי שאתם יותר מסתם חברים קרובים קרובים!!!

כל הזכויות שמורות לברווז. כל המעתיק, מפיץ או מעביר מידע זה ללא רשות לאדם אחר הוא מנייאק.

ואם חשבתם שזה הזוי, אתם צריכים לשמוע מה ה"כבש השחור" דמיין.

פורסם

ברווז, אני במקומך הייתי מתנסח יותר בעדינות, אתה גולש להומופוביה בלי להרגיש את זה. :nono:

פרנקוס - העובדה שאתה חולק איתנו, באופן עקבי, פרטים לא כ"כ רלוונטיים מהחיים שלך מעידה על כך שיש

בינינו יחסי אמון. תיזהר עם זה, כי מישהו עלול לנצל את האמון הזה (או את גוגל, שגם בו אתה מככב) לרעה.

ופעם הבאה, כשיש טופ גיר, שלח את אחיך להתאמן במזדרון.

פורסם
רק אני שאלתי את הבחורה שהתקשרה אם היא רוצה לבוא אלי וצריכה הסעה?

לא נראה לי מעשה חכם במיוחד.

רוב הטלפניות הן מתנדבות בנות 80 שמחפשות להעביר יום שלם בחברת אנשים.

פורסם
ברווז, אני במקומך הייתי מתנסח יותר בעדינות, אתה גולש להומופוביה בלי להרגיש את זה. :nono:.

פליטת פה פרוידיאנית?...

כפי שציינתי מקודם, הסרט יהיה מעוגן באירועים אמיתיים מהחיים האמיתיים שלי, ושחזיתי בהם קורים לחבריי ואישתי לעתיד.

השילוב בין "חוטב עצים קנדי" לבוש כמו מלח מה"ווילג' פיפל" והמילה "חסון" כבר הופיעו בהקשר דומה במציאות.

איך אמר מי שאמר?-"המציאות עולה על כל דמיון".

• תוכן חדש...