Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע זול עולה ביוקר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ חודש רכשתי ארגז שמן שבו 6 גלונים במחיר של 30 לגלון בקניית שישיה

אמרתי נקנה זול גם כך אני מחליף שמנים כל חצי שנה ולא נוסעים הרבה

אז בווריאנט שלי המנוע התחמם והשמן נעלם בלי שום סיבה התוצאה הלך ראש מנוע

לא חשדתי בכלום והחיים ממשיכים

ביום שישי האחרון אישתי הזעיקה אותי דחוף

אני בחדרה והיא בהרצליה הורדתי את ההילמן מינקס מהליפט וזה שלפני שבוע החלפתי לה שמנים

דוהר איתה בכביש החוף אני עובר את הגשר של נתניה דרום לפתע נשמע הרעש שאף לא רוצה לשמוע דפיקות בקרנק

והרכב מאבד כוח הכביש שם בשיפוץ אין איפה לעצור ממשיך עובר את ווינגיט מכבה מנוע מוציא מדיד שמן אין שמן השמן נעלם ומנוע דופק חזק ממלא שוב שמן הכוח למנוע חוזר אבל הדפיקות רק מתחזקות הלך סתם המנוע

למזלי יש לי עוד מנוע רזרבי

מכן הזול עולה ביוקר

אני ממליץ לכם באופן אישי בשמן לא לחסוך

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת השמן נעלם? שמן, גם באיכות גרועה, לא יתנדף מעצמו. או שרכשת משהו שהוא לא שמן, או שהצמיגות לא מתאימה.

פורסם

במיוחד ברכבי אספנות שיקרים לליבנו אין לחסוך בסוג השמן וגם אין לחסוך בתדירות ההחלפה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בהילמן היה מנוע מעולה אני נוסע איתה לכול מקום מעל שנה היא לא שרפה גרם שמן ומנוע יבש

תמיד השתמשתי בשמן איכותי

הבעיה שבארץ אין פיקוח על השמן כל אחד יכול למכור מה שהוא רוצה ואף אחד לא בודק מה באמת יש במיכל

(מה שנקרא שמים מדבקה וזהו)

לפני שבועים החלפתי שמן נסעתי אולי 200 ק"מ

אותו מקרה קרה לי בפולקסווגן גם אחרי 250 300 ק"מ נעלם השמן למזלי שמתי לב והספקתי למלא בזמן אבל היה נזק מזערי רק ראש מנוע

זה השמן שאני ממליץ להתרחק ממנו גם הצבע שלו בגוון ירקרק

באחרים זה דבש זהב

DSC00404.jpg

DSC00405.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אז גם לי יש משהו להוסיף על זה.חוויה לא נעימה בכלל, אם תסתכל על ההודעות שלי במיוחד על הראשונה או השניה תראה שאצלי הלך מנוע לאחר טיפול 10000 שביצעו לי במוסך בהמלצת חבר מהעבודה , בקיצור לא ארחיב אבל בדיוק אותו סיפור לאחר בערך 200 או 300 ק"מ פשוט נדהמתי לראות שאין טיפת שמן במנוע ופשוט"הלך מנוע"(לאחר בדיקות מרובות). מה שהסתכם בהחלפת מנוע טיימינ קלאצ' וכל המסביב סיור לא זול, אני לא אגיד שהמנוע שהה ברכב היה חדש אבל הוא גם לא היה בסופו, מסקנה אחת לי יש מכל הסיפור כיום לאחר החלפת מנוע וישור קו אני מטפל במוסך אמין אצל מכונאי מורשה של פיאט וכן עולה לי שלוש שקל יותר אבל זה לא נגמר בהחלפת מנוע, וכן זול עולה יקר מה שתמיד ידעתי אבל ניסיתי לחסוך ועלה לי יקר, אני חושב שבזה זה מסתכם . לילה טוב

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אם אכן ניגרם לך נזק, הייתי ממליץ לך לקחת דוגמא של שמן ולתת לבדיקה במעבדת דלקים-ליד האוניברסיטה. שם יבדקו בעלות של כ250 ש"ח את איכות השמן ויאמרו לך אם הוא עומד בתקן. ואם יתברר שלא, אזי יש לך עילה לתביעה מישפטית.

לפני כשנתיים הייתי מעורב במיקרה דומה של נפט לחימום ביתי. בדיקה העלתה אחוז מיים גבוה מהמותר. התביעה בבית מישפט לתביעות קטנות זכיתי, וקיבלתי החזר של כל הכסף, בתוספת עלות הבדיקה.

אריה

פורסם

באופן כללי הייתי נזהר מלשים באוטו (ולא רק באוטו) משהו, שעולה זול מדי בצורה חשודה! אין מציאות בעולם הזה- אם זה זול משמעותית מהמתחרים הידועים- יש, לפחות בד"כ, סיבה לכך! אבל מילה סתם איכות נמוכה יותר- כאן בכלל היצרן לא ידוע לחלוטין, לפחות לא משהו, שאני ראיתי/שמעתי איי-פעם, ותקנו אותי, אם אני טועה! לא כתוב איפה מיוצר- כלום! גם אני יכול ללכת לבית הדפוס, להזמין מדבקות, להזמין ג'ריקנים, למלא אותם באיזה זבל ולהתחיל למכור ככה!

בקיצור- אני לא אומר למלא שמן שעולה 150 ש"ח גלון לכל אוטו, במיוחד כשהמנוע כבר לא במיטבו- אבל לפחות משהו, שנראה וניקנה במקום סביר! בדיוק מאותה הסיבה מעולם לא התפתתי לקנות דלק "שחור" לוואנדורה, שכידוע, אוכלת ממש לא מעט (בעדינות), ותאורטית הייתי יכול לחסוך המון- אבל, אני יודע מה אני קונה? נכון, שגם בתחנות יש קומבינות, אבל שם לפחות יש פיקוח כלשהו, מה שבכלל אין בכל מיני מקומות "פיראטיים"! דרך אגב- 30 ש"ח לא כזה זול- למשל, "אמריקאן איגל" עולה בסביבות ככה! נכון, שגם הוא ממש לא נחשב ל"טופ", אבל לפחות הוא די מוכר בשוק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה ללכת על שמן עלום שם שכנראה נסחט מגמל דו-דבשתי ויאק טיבטי ?

אני יכול לשלוף במקום לפחות 10 שמות של יצרנים ידועים ומכובדים במקום הדראק הזה,

האמת שלא הייתי קונה שמן כזה רק בגלל הלוגו המכוער בירוק זרחני.

וד.א : טוטאל,ELF,מוטול,אגיפ,פנזויאל,של,וולווליין,מובייל,קסטרול,רויאל פרפל,קווייקר סטייט.

פורסם
זה השמן שאני ממליץ להתרחק ממנו גם הצבע שלו בגוון ירקרק

באחרים זה דבש זהב

לא נעים אבל... גוון ירקרק נמצא לרוב בשמן הידראולי (10W).

אולי זו הסיבה שהלך המנוע, שמן הידראולי הוא דליל מאוד ובתכונותיו הוא לא אמור לספק שכבת סיכוך.

אולי החליפו תוייות לג'ריקנים שלך (שמן הידראולי זול יותר).

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

האמת- יש גם שמן מנועים עם גוון ירקרק, זה לא קשור, העניין, שזהו משהו לא מזוהה באופן כללי- אין לזה לא "אבא", לא "אמא", לפחות לפי התוויות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...