Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום כללי אבל פה נראה לי יותר מתאים. אז ככה:

בגלל תקציב מועט וגם בגלל שאני לא רואה איך בזמן הקרוב (צבא) אני קונה ומחזיק רכב למטרות ספורטיביות חשבתי פשוט לקנות איזה רכב ישן ולשפץ אותו (חיפושית/צרפתייה ישנה או משהו בסגנון).

אני לא מתכוון לאיזה פרוייקט שחזור ושיפוץ יקר אלא יותר לצורכי לימוד. אני רוצה ללמוד על עבודה על רכב אבל בלי קורס מכונאי או משהו בסגנון אלא יותר לקנות איזה רכב, לפרק ולהרכיב (ואם יהיה תקציב גם לשפץ) אותו. מקריאה וחיפוש בפורום הבנתי שזאת תהיה אחלה דרך ללמוד.

הרכב לא צריך להיות בשימוש לנסיעה אלא רק למטרות שהזכרתי.

תקציב בינתיים עומד על 3K אבל אם צריך אני אחסוך עוד, למרות שמשיטוט ביד 2 נראה שאנשים מוכרים רכבים במחיר הזה שלכאורה נמצאים במצב נסיעה.

יש הצעות לרכבים מסויימים? או פשוט ללכת על מה שנכנס בתקציב ורכבים שאני יותר אוהב?

תודה מראש

תמיר

פורסם

לדעתי דווקא כדאי לך לרכוש רכב במצב נסיעה, עם רישיונות, טסט וביטוח. כך לפחות תוכל להנות מהעבודה הקשה שתשקיע על הרכב ומתחתיו.

פיאסטה או צרפתיה ישנה בהחלט יכולות להיות אופציות מעניינות עבורך. הם אמנם לא ספורטיביות במיוחד אבל בנהיגה נכונה יכולות לספק לך לא מעט חיוכים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב הזה אולי תמצא איזה אונו במצב נסיעה

רכב מאוד נוח ללמידה ומאוד פשוט להחליף את רוב החלקים

בשונה מרכבים אחרים שהמנוע הרבה יותר צפוף.

אני בשלי מחליף הכל לבד כמעט ומאוד נהנה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מזגן לא חשוב לי האוטו כמעט ולא הולך לראות אור יום (גם חניון סגור וגם הנסיעות, אם יהיו, יהיו בשעות מאוחרות).

את האמת שנראה לי עדיף בלי מזגן סתם משקל מיותר :lol:

מניסיון עם גולף שנת 93 של חבר (והיא דווקא במצב טוב) הוא גם לא כל כך מועיל.

לגבי האונו, לא כל כך מדברת אלי, אין לי מושג למה.

תודה על העזרה אני אנסה לחפש פיאסטה/צרפתיייה ישנה במצב נסיעה.

• תוכן חדש...